Вітаю усіх! Не так сталося, як гадалося! Учора сказали приходити завтра на 8:00 з речами. Сьогодні сказали теж саме
вже без взятки/блату і москаля за горло не потримаєш... ПС: аналогічно...приїхав - нада підіждать...курю бамбук...
Щойно вернувся з міста. На в'їзді в місто зустрів евакуаційну колону в очікуванні виходу на схід. Вчора кажуть таку саму зустрічала в місті колона швидких біля 50 машин. Купив дівчинам з бригади яблук та мандарин, вони допомогли з ліками для мами. Відвіз замовнику вина майже ящик пляшок, вже й донце замерехтіло )) Набрав води питної в місті, та й заїхав в АТБ. Знайома касир каже що маріупольців в місті зараж більш ніж залишилось місцевих. Асортимент харчів десь збільшився - десь скоротився. Але все норм у цілому. Вже на в'їзді у село попав на ретельну перевірку всього - и документи и машину. Перевірили та відпустили )) У цілому - місто продовжує оживати ))
Не хотів вчора смуту розводити. Якось не до того було. Вчора заїхав в військомат. Сказав що за свинство на початку війни нахєр послали і дані не записали. Якихось два штабніка переглянулис. Всі папіри дав зробили копії... Сказали будь на телефоні- в 15.00 звонять приходь з речами і їдлом на сутки збори в 18.00. Провожали в соплях. Би попрощалис. Прибув побачив таких як і сам. Всім якась не молода мадам СЛУХАВКАМИ сіську послухала... спитала чи останніх 2 місяці чим не хворів. Пройшли ще час потинялис... вийшов штабнік... всі поїхали (а мене і ще одного нахєр до хати) бо не служивші. По дорозі до хатки- вїб..в три по сто запив нонстопом... з горя. Привезли знайомі нас двох. Прийшов мої в ах...ї ---- і плач і сміх. Короче другий раз пішов за кораблем.
І ще одне. Не знаю чи в тему. В нас криси тікаюсь з корабля. Тероборона за місяць получила по 27-30. Штук гривень зарплати. В нашій стороні мир і благодать. Безплатна харчівка. Кава. Курево. І бунт пішов- сказали їм підписувати контракт на три роки- а вони здають ті автомати і кажуть Я ЇБ..В. Я ЩО ДОВБОЙ..Б. от такі пантріоти.
Я дуже прошу перекласти цей текст на європейські мови. Перекласти не через транслейтер, а якомога фаховіше. І розповсюдити. ______________________________ Як тільки ти подумав, що не всі вони такі - ти вбитий. Як тільки ти подумав, що у них теж є діти - твої діти вмерли від зневоднення і холоду. Як тільки ти написав у пабліку якісь заклики в спробі достукатись до «хороших рускіх» - в старенький жигуль, на якому твої виснажені голодом батьки намагаються виїхати, влучила гранта. Як тільки ти подумав, що має ж бути в них щось людське - твою дочку згвалтовано, загорнуто в ковдру з іншими і спалено. Як тільки ти заплющив очі і відвернувся, щоб не бачити те, що вони роблять на українській землі, бо це ж так далеко - вони вже на твоїй землі і ти заживо гориш. Чому вони це роблять? Тому, що можуть. Для того, щоб і далі це робити, і не нести за це відповідальності, вони знову і знову обиратимуть психічно хворого тирана. І знову голосуватимуть за війну. І знову ґвалтуватимуть, катуватимуть, розстрілюватимуть, зв‘язавши руки за спиною, крастимуть уживані речі з теплих домівок звичайних людей. Як це вони роблять століттями. Бо тільки безкарність під покровом тиранії дає їм відчуття, що вони не жалюгідні нікчеми, які нарешті наїлися нутелли, а такі ж люди, як всі інші. Але вони не такі. І як кільки ти подумав, що не всі вони такі - ти вбитий. Автор Liudmyla Gorova (с)
Пару днів дивився на предмет придбання усіяки пепелаци, від а-ля комбо, до маленьких мікроавтобусів. Так от, якщо провести умовну лінію від Одеси /Миколаїва до Полтави, то на схід від неї таких машин майже немає. Один непотріб. Бите/горіле/розірване власником, або за космічні кошти. Кажуть з 08.04 впровадять нульове мито на пепелаци, можливо дочекаюсь щось більш/менш живе за розумний кошт..
Зараз немає часу на підготовку неслуживших,навіть для КМБ,і до тогож потрібні спеціалісти певних родів військ,в мирний час для їх підготовки відводилось десь в районі шести місяців.
Штабніки сказали що в перемішку по пару домашніх підмішують. І з їми обкурив обстановку- що і таких як я треба і йтимуть ... но видать ще не час.
Була інфа про те що зепоц підптсав якийсь папірець на тему скасування розмитнення автівок - може варта подумати на цю тему.
Доброго дня шановні пійсятники! На східному ніч на диво спокійно пройшла, похолодало а так все добре,стоїмо, працюємо.
Доброго ранку! В нас тиша та сонечко )) З біолабораторіі державного значення втік експериментальий біоматеріал ))) Спойлер
Доброго вечора, ми з України )) Тільки що приходив наш місцевий депутат, складав списки людей, які потребують евакуації в разі наступу свинопсів. Каже що усі виведені з північної частини країни частини орків вже на сході та півдні області. Можливо так воно і є. Будемо зачекати та подивитися що до чого. Нова пошта відзвітувала, що обсяг вантажів по нашому селу впав у 6 разів орієнтовно, порівняно з довійною. Тому трансфер вантажів у місто відбувається раз на тиждень. Вчора в місті приятель, що сплачує послуги хостингу у розмірі $3/місяць, скаржився що не зміг сплатити з картки, як це робив усі попередні роки. Пішов у банку, там йому відповіли - бажаеш сплатити $3 - принось нам $3. Пішов по друзям, купив $5, приніс у касу банка, та все сплатив нараз )) Мабуть у страні не залишилось валюти, окрім повних чумаданів депутатів та інших слуг народу ))) Отаке. Усім гарного вечора, а москалям - щоб повідсихало геть усе.
Брехня! У нас вже другу добу істерять, що через два-три дні у Харкові буде теж саме, що було під Києвом! Якщо всі у вас, то хто буде кошмарити нас?!
Які дані? Я сказав - дякую, нічого не потрібно, при потребі виїдемо самостійно. Звісно гарантій ніяких бути не може, але його сім'я в евакуації, так московитів не зустрічають..
Дякую за підтримку )) До Мелітополя щось регулярно підвозять по залізниці, вірогідно з Криму, навряд щоб з півночі. Спостерігаемо ))
Якщо що, звертайтесь! Без гумору кукуха поїде! Не помітно, щоб від Харкова відводили. Ні з півночі, ні з півдня. А також є інформація, що ті виблядки, яки драпанули з під Києва, зараз знаходяться у Бєлгороді, і їх збираються відправити на утилізацію під Харків, бо це живі свідки того, що відбувалось під Києвом. Повторюю, що не кошмарити Харків, а на утилізацію! Крім того, настрій у них дуже погани. У одній БТГ 70% , у другій 90% особового складу написали рапорти на звільнення. Рапорти повернули, бо потрібно всіх утилізувати! Так кажуть, і я чомусь вірю! Все буде добре, бо ми з України!
Останній час такі зібрані списки чогось відразу стають відомі ворогу, і найчастіше від всіляких депутатів, попів чи лісників.. бережіть себе
Боже збав, якщо прорвуть фронт, не дай Боже, я зразу вивезу маму у місто та виїду сам. Немає сенсу залишатися при окупації. Зараз у бригаду набору немає, якщо прорвуть, то десь знайдуть місце. Але у даному випадку я бачу тільки опрос, що робить депутат на предмет кількісті місць у транспорті та жітлі для евакуйованих. Напевно ця тема спущена згори, та він її відпрацьовує.
Мій знайомий сьогодні на рибалку збирався, каже нових вудок купив )) Так заборонили ж ))) А він і не знав ))