Олексій Бешуля Моя нація народжується. Безконтрольна роздача зброї виявилась правильним рішенням. Моя нація народжується із дівчаток з рожевими рюкзаками, що сьогодні вперше вийшли у патруль. Із хлопців, що звикли пом'якшувати свої удари тренувальними рукавичками, а сьогодні стали жорсткішими накладаючи джут. Із подружь, що носяться місто з теплими шкарпетками і розчинною кавою, та намагаються зберегти холодний розум. Із дівчат, які ховають у дуту куртку пістолет чи гранату і йдуть обдивитися сусідні квартали. Із доцентів, що крізь товсті лінзи окулярів вдивляються у темінь парків і пусті вулиці. Із ветеранів Донецької війни, що вчать правилам прицілювання хлопчаків у коротеньких штанцях і різних шкарпетках, формують команди важких піхотних озброєнь і сьорбають чай, вслухаючись у звуки прильотів. Із дизайнерів та айтішників, які вже почали хижо спостерігати як з вулиць прибирають трупи мск і місцевих зрадників. Із прорабів і малярів, що вчаться розрізняти звук граду та міномета. Моя нація народжується не з мудрствувань "публічних інтелектуалів" і "культурних менеджерів", не з мрій демократів і лібералів. Вона народжується з нічних міських боїв, розуміння цінності підсумка-аптечки, холоду нічного чергування і крові героїв на асфальті. Мою націю ненависть вчить любові. І в моєї нації "повернись живим" такими змінилось на "тільки перемога". Це народження нового геополітичного хижака. .
Valentin Gadenoff 16 ч. · Российское посольство в Дублине находиться на бульваре ОРУЭЛЛА! Матрица издевается! .
Дня вам украинцы ! Наши удержали Васильевку , наваляли оркам , теперь свинопсы снуют по всему району от нечего делать , мабуть уже затылки до крови расчухали , думаючи что делать дальше . Пожелаем им побольше набить семян в карманы , чтобы наша земля легче их переварила на удобрения . Сегодня утром опять пытались заехать в город - наша терроборона не пустила - стоят пацаны на въездах , палят шины , всё в ёлочку ... А я , сцко , в пролёте - видимо на нервах опять бахнула подагра , еле ползаю по берлоге ... и аптеки почти все закрыты , а в открытых почти ничего нужного нет - дочка не смогла купить нужное обезболивающее ... ничё . будем терпеть , это всё фигня , главное - что ни час - тем ближе наша победа . Слава Украине ! Смерть свинопсячим оккупантам ! .
салют парні. пашу по-маленьку...народ вимітає продукти...печем самі незатратні сорти хлібу (по часу і інградієнтам)...на роботу через блокпости... в пятницю сильно обморозив зверху кисть правої руки - заправляв газом машину...пістолет не тримав газ - спочатку я обморозив руку, потім дозу отримав сам заправщик...йому повезло - був в рукавицях...вчора опухоль почала сходити...сьогодні лопається шкіра... в куми під Броварами на город впала ракетниця, недалеко появились деверсанти...ловили кацапню по городу...кума сказала не простить - затоптали квіточки... тримаймося!
Уже начинает понемногу бесить , что зелеботы разганяют по соцсетям благие вести про самого найвеличнишого головнокомандуючого в всесвіті ... будто это лично его заслуга , что весь народ поднялся против свинопсов ... А тут узнаю про переговоры у бульбашей ... та йоб же твою дивизию ... ещё и арахамию туда всунули не ипаться переговорщик ... Короче , я х*ею дорогая редакция ... ну , единственное , если это согласовано с Западом и чисто потянуть время , чтобы дать передышку нашим воинам ... хотя эти твари обстреляли мирняк из градов в Харькове с кучей убитых - какая нах передышка ... Бред , короче всинособачий ...
Камрады привет. Дано: есть пара Baofeng UV82 Вопрос: они нужны теробороне/войскам? Как там со связью?
Блин горелый , что то давно нет вестей от Боб67 ... там сейчас писец как жарко - орки пытаются котёл сделать - север лугандона и со сторону пидорастана , пытаются взять в "клещи"
получил очередной удар под дых от жизни...сколько можно ж уже... -Па,мы завтра выезжаем -Каким поездом,где встречать? -Я за кордон остался дед калика,сам на сам... будут лететь те гребаные ракеты,даже не шевельнусь...
Так блин , ёханый бабай , а ну перестань раскисать , нам ещё отмечать наш , украинский день Перемоги над хуйлостаном
У нас под Орлянкой стоят свинопсы ... На мордокниге , на сайте Днепрорудного , периодически проходит реклама уничтожения клопов и тараканов , типа 100% успех и т.д. ... Сейчас опять увидел это объявление ... обычно , под ним никогда нет коментов ... но с сегодняшних я проорал
З ранком панове пійсятники. На луганському жарко,мусимо постійно туди, сюди,криють дуже,ми їх. Є втрати,але не критичні,героя лейтенанту посмертно дали за першу Су 34 Тримаємось.
Шестой день , украинцы . Бережём нервы и друг друга - Джавелины и Стингеры сами не выстрелят . Наснаги всім у знищенні ворога - та хай наших захисників бережуть янголи ... А Київській привід , разом з народом , хай береже наш Київ , який був , є , та залишиться назавжди українським . .
В обчем , сильно тапками не кидаться - всё таки любительское ... Легла моя сегодня около 4х утра и попытался заснуть ... но подагра без обезболивающих и хрен откуда взявшийся приступ панкреатита - давали стране угля ещё пару часов ... вот тогда и появились первые связки , но не об этом ... бывает у мну спонтанное , обычно на нервах ... И вот таки закемарил , по 15-20 минут , до 8ми часов ... а потом проснулся и беньки в потолок - вроде и рубит , что те полтора час , а вроде и не могу заснуть .. И тут в бестолковке , буквально , за минуту , сразу сложилось это четверостишье ... ну разве что в первом варианте было : шановні мої українці , но потом заменил на более рифмованное ... Сполз с дивана , быренько записал и , сцко , так обидно стало , что я ничего не могу сделать ... но потом подумал - что ж , будем жечь оккупанта ямбом и хореем ... Есть ещё несколько связок, думаю , что накропаю ещё несколько четверостишей или больше - а там , глядишь , в конце войны , будет , такая себе , хроника событий А цей вислів , любі друзі мої , Закарбовано буде назавжди , У думках , у сердцях , у молитвах нічних : Русский военный корабль - иди на ХУЙ !!! Слава Україні ! - Героям слава ! ... Слава нації ! - Смерть ворогам ! ... Україна - понад усе ! .
Та куда там худнути Все в порядке.Просто я думаю- не у всех же подагра и вместо девочки с рюкзаком в патруль должен идти здоровый хлопец А он сидит на чемоданах во Львове А девочка-должна рожать Иначе нация не возродится а умрет