Нарешті про нас згадали, бпл вже не рахується! Що тут дивуватися,в лисичанськ, северодонец поліція вже е червоні тряпки пробувала вдівати,потім пропали після об'яв що зсу чевоноповязочників стріляє без попередження,гандони.
Свинособаки хорошо поработали - а те менты , в основном - бывшие , восстановленные после люстрации ... Надо не предупреждать - надо сразу ху*рить , учитывая военное положение ...
Как пепелац меня достал. Начал городить временную схему вместо блока - нихрена не вьіходит, звоню контактьі клапана на колодке блока, идущие на блок - обрьів (( Расстьіковал разьем собственно насоса - со стороньі насоса, те клапана - на пределе 2кОм - обрьів. С контактов на корпус не додумался перезвонить, но между собой - обрьів..... Ну что за блдь........
Тема моего выселения из нынешней берлоги , пока отложена ... Благодаря камраду эрнест ... Всім дякую за розуміння ... .
щойно низько (так здалось) над домом пройшло щось реактивне напрямок Чернігів - Біла Церква...як літак не індентифікував... йшло точно на аеропорт...
Влад , это работает не так - ищи в тырнете схему , конкретно твоего автобуса ... только после этого мона чего нить химичить ...
Тримайтеся хлопці )) Щойно перевів ковідну грошу на потреби війська. Завтра з ранку планую в Запоріжжя купити та завезти в військовий шпиталь харчі, медикаменти, та інше. Най вас Боги берегуть )) Слава Україні!
Я с Вами очень сильно таки согласен, но бьіл же вопрос - я на йом возил глину, перегной, помет и ездил в хащi. Приличную машину бьіло просто жалко....
З ранком панове пійсятники! Походу тут вони дали задню,зрозуміли що тільки впустую тратять живу і механічну силу. А повітря сьогодні чисте,ростовський і міллеровськиц аеродроми ... крапка У!
Бьіл в городе. Шок. Из 6ти аптек работает одна, очередь пдц. На заправках на трассе бенза нет, а городе есть, 20л на пепелац, расчет нал. Банки и обменники не работают. Слить зеленую не смог. Бьіл в госпитале, передал продуктьі и посуду. Соседи "а можете оно и к лучшему" Атб и трєш отпускают, терминальі работают. Отдал соседке на временное пользование подвал на винограднике в качестве убежища. Тест систем оповещения
Тримайтесь парні! Нєври нівдугу....цілий день чистимо підвал...готовимо бомбосховище...ранком забирав свідків нічного обстрілу.. Кацапські пси рвуться зі сторони бульбашії... Було б добре щоб і бульбашським аеродромам поставили крапку
Я сразу и не вдуплился, что миллеровкий аєродром на московии.... Смерть ворогам! Тримайтеся. Я сьогодні відвіз до военкомату (вони дуже дякували) 30 кевларових шоломів, що залишались в мене з 2015 року. Як що це врятуе чиєсь життя, то й своє життя я прожив не марно. В військовий шпиталь відвіз харчі - чай, цукор, таке інше. Тримайтеся.
парні щойно стикнувся з тим що не розумію наші це чи ні? мимо проїхали 4 мтлб...в люках побачив в лице/бік 2 солдата..1 без шевронів (пусте місце під наліпку) , в іншого щось було (коричневе чи щось таке) но не розгледів
не разганяй зраду ... уже почти пять вечера , а свинособаки до сих пор не могут пройти Мелик ... наши вышибли кацапов к окраинам города и там дают им пи*ды .