Это ежегодный указ , так что всё норм ... а вот то , что в бздуме кацапской уже каждый второй депутат верещит о "защите сруского мира" на Донбассе , на мой взгляд , говорит о том , что хуйлостан будет разыгрывать именно эту карту , постаравшись выпросить у запада побольше уступок ... ибо вон опять уже швабы ноют , что свифт низзя отключать , а то мировая экономика пострадает ... И помощник Байдена , вроде уже заявил , что не факт , что в случае полномасштабного вторжения , хуйлостану отрежут этот свифт ... Короче херово быть разменной монетой в мировой игре я вам скажу ... Так там , в конце аналитики дед так и пишет : ....Що ж до перспектив дресирування Хуйла, то особисто дід вважає цю справу, повторюся, безнадійною. Гадаю, що й у Білому Домі це чудово розуміють, тому напевне ж у їхніх планах вколоти за слушної нагоди Хуйлу і бустерну дозу. Від якої, будемо сподіватися, скажена тварина нарешті сконає.... .
У нас не то геополитическое и социально-экономическое состояние страны , чтобы ни с кем не заключать договора ... Если бы наши кэрманычи радели за народ и у нас бы были ресурсы , ну хотя бы Азербайджана ( нефть ) - вот тогда - ДА ... А так маемо , те що маемо ((( Пы.сы. да , за нарид забыл - калёным железом выжигать сруский мир из мозгов ... вплоть до высылки из страны и организации спецпоселений ( с крокодильими рвами и без права переписки ) ... По другому не получится ... .
Ага. Оказывается, в понедельник мойка была закрыта потому, что умерла их начальница. Я, к сожалению не помню, как ее звали, но женщина была очень позитивная и обаятельная. Простая сельская такая дама, но в ней было столько позитива, что при общении с ней создавалось впечатление, что знаешь ее всю жизнь. Сегодня меня обслуживала ее невестка.
Был договор, когда Украина отказывалась от ядерного арсенала. Америка и россия подписались гарантами о территориальной целостности, ненападении, защите и прочая... ну, и где этот договор? Да подтерлись им. Америкосы готовы дать все, что угодно, только чтобы их сюда не впутывали. Забыли о аннексии Судетской области. А с этого все и началось. Безнаказанность и вседозволенность.
Когда адептам русского мира посыплются на голову русские бомбы, они, надеюсь поймут кто есть ху. Но будет уже поздно. А "настоящие патриоты" уже слиняли с корабля и продолжают линять. Была мы моя воля, лишил бы гражданства и запретил въезд в страну.
Показал одному зеленодятлу видос с Портниковым )) Ранее, до того как, видосы Портникова про самоидентификацию, нацию и тд, зеленолупым подпатриотам заходили на ура. А тут все как по нотам, с начала спича Портникова, когда тот говорил о необходимости выбирать программу, а не личность, ляпнул "а я голосил против порошенка", а потом.... Потом Портников назвал голосунов "против Порошенко" идиотами, и я прям услышал, как щелкнул тумблер в пустой башке. Нет нет, Порошенко не стал "хороший", Портников стал врагом ))
К сожалению , Игорёк , был подписан МЕМОРАНДУМ ... Это типа сели , выпили , посидели и , ну шо пацыки , добазарились ? ... ну тады ОЙ и по домам ... Развели нас тогда , как котят слепых - меморандум ни к чему не обязывает ... Штаты , тогда , вполне законно предполагали , что бывший совок ( Украина ) может начудить ... Вот сейчас и пожинаем плоды опасений и предосторожностей ... Я вот думаю , что никто в мире не ожидал такого всплеска самоидентификации в Украине , начиная с 2004 года и заканчивая 2014 ... Амерам уже и неудобненько , что они очень уж сильно сомневались в украинцах , как выходцев из совка , поэтому и "греют" нас по возможности ... Так что по международным законам - всё в ёлочку ... чем и пользуется пидораша .... .
Ёбушки-воробушки ... ну кто бы сомневался ... Я ж и кажу - спецпоселения с периметром крокодиловым и МГ42 в поддержке ...
ну и трішечкі сільскої аналітикі ... на сьогодення ... Свирид Опанасович 2 ч. · Доброго здоров’я, друзі! Дід із цуциком зранку звично побігали, то йду спочатку погодую цуцика, а потім розповім про оцінку поточної ситуації з точки зору сільської політології. Ви тим часом заварюйте собі доброї кави та вмощуйтеся зручненько. Ітак. Врем’я щас воєнне, інформаційна напруга зростає, тому особливо важливо зберігати здатність відсікати зайве, бачити лише головні події та сприймати їх у логічній послідовності. Спробуємо це зробити. - Хуйло минулої осені висунув США та НАТО ультимативні вимоги. Всі тоді здивувалися – навіщо він це зробив? Адже те, що вимоги заздалегідь неприйнятні, було очевидно всім. Але дід гадає, що всім, окрім Хуйла. Хуйло явно сподівався взяти Захід на слабо. Раніше ж це завжди працювало. - Однак США та НАТО несподівано для Хуйла послали його нахер. Але цим посланням не обмежилися і розпочали оголтєлу інформаційну кампанію проти РФ та особисто Хуйла, звинувативши його у підготовці військового вторгнення в Україну. - у відповідь Хуйло полетів на Олімпіаду в Пекін і спробував заручитися підтримкою Китаю. Але теж тщетно - у питанні територіальної цілісності України Китай ні на йоту не відступив від своєї попередньої позиції. І підтримувати Хуйла в його антиукраїнських авантюрах товариш Сі Цзиньпін не буде. - станом на лютий 2022 року Хуйло вщент програв інформаційну війну Заходу. Захід не прогнувся і Хуйло опинився з тим своїм ультиматумом у ситуації, в якій більше не має простору для маневру. Йому залишається або воювать, або шумно з прокльонами відступити. Варіант 1. Воювать. Усі без винятку серйозні військові аналітики вважають військове вторгнення РФ в Україну, при цих умовах, безумством. Теоретично військові цілі Москва могла би досягнути в разі успішного бліц-кригу. Але бліц-криг можливий лише за умови слабкого військового спротиву України і при лояльному до окупантів населенні. Так, у 2003 році, під час війни США проти Іраку, більша частина іракської армії розбіглася ще до початку військових дій. А більшість шиїтського і все курдське (а це більше 70%) населення щиро вітало американців, як визволителів. Лише це дало можливість США та очолюваній ними коаліції окупувати Ірак за якийсь місяць. Однак потім там почалося таке, що для утримання хоч якогось контролю за 27-мільйонною країною США були змушені постійно тримати в Іраку 150-тисячний контингент. І все-одно країни вони не контролювали. У випадку ж України ніякого бліц-кригу бути просто не може. Неможливе не лише повне завоювання України, а й навіть якихось нових частин нашої території – надворі не 2014-й. Армія України готова битися і має чим битися. Наявні в РФ військові сили більш-менш співставні з українськими, а в таких випадках війни виграють сильніші духом. Ну а стратегічні запаси такого добра, як «лють до ворогів» в українців на дев’ятому році війни накопичилися самі знаєте які. Проте, як слушно зауважують авторитетні експерти, все вирішується в голові Хуйла. Так, досить обізнаний експерт із США, містер Джо Байден, учора заявив, що за його даними Хуйло вже вирішив напасти на Україну. Втім, пан Байден до деякої міри причетний до інформаційної кампанії проти Хуйла, тому не виключено, що така заява є технологічним ходом, спрямованим якраз на недопущення війни. Цілком очевидно, що мета пана Байдена - примусити Хуйла діяти по варіанту 2. Варіант 2. Шумно, з прокльонами, відступити. Хуйло не воїн, він гопнік. Гопнік борзий лише зі слабшими, але нарвавшись на перспективу вигребти неілюзорних звіздюлін, завжди відступає. Однак відступаючи обсипає сильнішого противника зливою прокльонів та погроз. Як ось туманна погроза застосувати «меры военно-технического характера». Так, згоден - на перший погляд, нагнітання Москвою істерії про начебто підготовку ЗСУ до нападу на ДНР та ЛНР сильно скидається на інформаційну підготовку до вторгнення регулярних військ РФ в Україну. Але зауважте, як усе те робиться рукожопо – фото з дитячого садочка, як доказ обстрілу українською артилерією, не протрималося в арсеналі російських пропагандистів і кількох годин. Його негайно спростували і переконливо довели, що все якраз навпаки – садочок на українській території обстріляно російською артилерією. А потім це фото згадували і містер Байден, і містер Джонсон, як приклад російського фейку. І так звані «евакуації» населення з так званих «ДНР» та «ЛНР» відгонять постановочним характером та зрежисовані хреновими режисерами. Ще й явно похапцем. Щось сумнівно, щоб із того всього вдалося зліпити сякий-такий casus belli. Більше схоже на запізнілу спробу перехопити ініціативу в інформаційній війні. Тому дід схиляється до думки, що Хуйло намагається проскочити по Варіанту 3. Тобто, відкрито не воювати з Україною, але послідовно й безкінечно нагнітати напругу, дедалі підвищуючи її градус, у сподіванні, що рано чи пізно Захід здується. Хуйло давно і щиро вважає західних партнерів слабаками, він розраховує, що нерви в них скоро здадуть і на якомусь етапі вони стомлено погодяться на якусь форму здачі йому України. Але відкрито воювати... Для чого? Щоб втратити Північний Потік-2? Деякі аналітики взагалі вважають, що усе що зараз відбувається, якраз і є спецоперацією з прикриття Північного Потоку-2. Та забезпечення його привілейованого газопостачання до Європи. Після чого, як Хуйло собі уявляє, Україна сама впаде йому до рук, як перестигле яблуко. То навіщо воювати? Так це чи ні, час покаже, але дідусь це пише не для того, аби хтось розслабився. Навпаки, нам слід бути зібраними і спокійними. І готовими, що навіть у разі відсутності відкритого вторгнення, війна триватиме ще довго. Не в останню чергу війна нервів. Втім, і до вторгнення завжди слід бути готовими. Ось і наші з цуциком ранкові пробіжки носять останнім часом патрульно-рекогносцировочний характер. Бо бігаємо ми по лісу на танконебезпечному з боку Білорусі напрямку, ділячись детальними спостереженнями із ким положено. Але наші з цуциком думки розходяться. Цуцик вважає, що легка техніка іще може рухатися, а ось танки вже ні, загрузнуть. Дід же думає, що рух танкової колони усе ще можливий, земля недостатньо прогрілася. Цуцик своєю чергою нагадує про Прип’ятські болота. Де ще готи в ІІІ столітті натерпілися жахів, після чого усі завойовники обходять місця північніше Києва десятою дорогою. Та і як ти проїдеш танком, коли останніми днями такі вітри! Тому всі лісові просіки перекрили повалені вітром великі дерева, утворивши природні перешкоди. Тут цуцик, безперечно має рацію, але в разі чого і сталкери там би не завадили. З Джавелінами. Врем’я щас дійсно воєнне, отже зараз особливо важливо бути здоровими. Тому завтра в нас по плану довгий забіг, на 30 км. А заодно подивимося, що там далі в тих лісах коїться. Зберігаємо бадьорий бойовий дух, допомагаємо Армії і пам’ятаємо, що все треба робити весело та завзято, а не скиглячи й витираючи сльози. У тому числі й воювати. І слєдім, щоб віздє був порядок! А не те, шо січас .
Появились ржачные полные трагизма видосы с "эвакуированными" организмами )) руськая родина бросит тебя длб, всегда (с)
Начал возиться с пепелацем, не нашел канифоль (( Плюнул на все, пошёл забутылкой вина. Клиентки пищали от Marechal Foch, хоть мне больше зашло М+В, решил таки употребить первое, намыл бутылку, достал из холодильника окаменевший твердый сыр комо, специально купленный для под вино и приусугубил )) Сижу, туплю в смартфон, настроение не рабочее, тихо незаметно на коленях нарисовалась муркотища-полукровка, метис курильского бобтейла, если вынести за скобки временную оккупацию Курил московитами, то фактически самурайский кот )) И ластится, и песню пол часа мурлыкает, и всяко тако..... И тут я понял, что муркотище сегодня дружит со мной за сьір )) Єх....... Бабскость, как она есть ))
Ойц , а если бы и так ... Не с мышами же тебе дружить ... Хоть я и собачник , но тут шерстяной тебе скрашивает существование - за это надо быть благодарным ...
шось тормозить...я щойно навіть спідтест робив...92-94 мб в мене валить швидкість...це супер...а сайт тормозить
Вот о чём я писал , когда сравнивал грузин-армян-азербайджанцев ... понимаю , что это только видео ...но где хоть подобное от остальных ?.. .