кста...вопрос на записку ...ху із зис: 2 фото зроблені з одного місця в різні сторони (180 градусів одне до одного) на дворі глуха ніч... ПС а вас пане Briter попрошу утриматись від відповіді
хай народ підтянеться - полюбується картиною...а потім розкрию шо воно таке в реалі красіве зрєліще ...фото звичайно того не передає...
А у меня , источник , видели апсалютно все присутствующие и читающие эту тему , а не только пан вчерашний именинник ...
не відкладуй на завтра те що можна зробити сьогодні: то зарево над тепличним комплексом що знаходиться на відстані 6-6.5 км
Китайским, надо добавлять. А про первое, мне больше нравится" не откладывай на завтра то, что можно отложить на послезавтра."
Доброе утро. )))) Превозмогая боль в спине и хроническую усталость иду сегодня делать продукт. Вчера весь день готовился к производству. Рутина, а шо делать.
У нас зима зимняя ... вчера после обеда ветер стих и навалило см 10 сверху имеющегося - все машины под 15-20 см снегом ... Сейчас ветра нет , мелкий снежок сыпет , небольшой морозец ... жаль солнца нет , а так чудненько ))). В общем зима в этом году удалась ... я так думаю ! (с)
Салют коптильщики! всі пашут аки джмели!...мабудь писав тут до НР і відразу після НР що нада смататись з роботи по матеріали...крайня вилазка минулу в пятницю не увінчалась успіхом гроші по рахунку від 07.12021 таки оплатили...ми з завхозом товар таки відібрали (пів дня пішло)...а нас не випустили...вся фірма заблокована...пару магазинів набрали товар і не оплатили (у нас є відтермінований платіж)...заблокували всю фірму...сцука робота стоїть від грудня і не можу зробити...сам генеральний виносить мізки: "коли?" і сам же сцука винуватець всієї цієї муйні...