Нифигасе, 50% ... Мы торговали ГСМ, шкурами КРС, продуктами питания и прочая шо подвернется. И к нам приехали бандюки с предложением в 20%. Были посланы нахер. Потом был эксцесс и стрелка. На стрелке их машину расстреляли и сожгли. Братков заставили рыть глубокую яму. Рыли очень долго. Закапывали намного быстрее. А как в город бежали!
миду вот прям щас тягаю, уже четвертый сезон, модель с откидными шипами. Правда хожу мало, от и до автомобиля и еще немножко.
Мида сейчас немного испоганилась. Подошвы стали хуже. Быстро истираются. А так нормальная обувь. Если не нобук.
Нит .. для таких довбодятлів , як ти - це подіум показати своє недолуге внутрішне зухвальство ... ще раз бзданьош щось подібне , телепню - більш ніколи туточки не відмієшься - будеш недолугим та найтупішим ботом від кацапоїдів ... .
Авжеш , кацапчику ... Те , що тобі туточки відповідають - це дійсно привід , щоб отримати тобі прємію , бо тебе вже випхнули з , майже , усіх тем , де ти цеглинки відкладав ... але все марно ... .
Ти - ідіот. До відома всіх таких самих як ти- я народився в Києві та все життя тут мешкаю. І я Українець!
Авже ш ... туто в нас нудьгуе одне непорозуміння ... та й Ви самі це знаете - бо то шо воно мололо рік тому у багатьох темах - аж ніяк не можна зазначити , як дбайливе ставлення до присутніх на Райберті ...
Anatoliy67 , клизма в карму за не уважение к камрадам , две недели карантина от темы . Будет рецидив - переведем на стационар .
То ваша контора , значит , не засвечивала реальный доход ... бо попади вы на донецких , которые потжимали в Запорожье при Кучме, Яныке большую половину бизнеса - в город бежали бы не они .. И я прекрасно знаю , что Запорожье всегда был ментовским городом для решалова - но при жизни Поляка ... потом всех перекупили и всё стало как и везде ... .
Шикарный фильм ... на полке лежал почти 20 лет ... я посмотрел его только в году 95-96м... можно разбирать на цитаты )) ...
Шо то я темуэту обходил , хотя подхожу полностью , буду посещать если присутствующие и участники не против . Старушку Нинку вам в тему.
Та будь ласка - хоч й деякі з нас , нудні та старкуваті мізантропи - завжди вітаємо нових присутніх ... До того ж - з дозволенною сокирою на сайті ... Чекаємо , коли Борис запитає : - прогиб засчитан ? .