Вот такой прикол. Завел себе в прошльій год карту правекс банка, получаю на нее копеечньіе платежи, 150...450 грн, с крапалечньім месячньім оборотом. На днях мне тудой чото капнуло - зашел проверить и акуел. Ну суммьі сегодня пришли. Вижу их в вьіписке + Заезжал сегодня в магазин, купил хлеба и печенку, вижу их в вьіписке - Заправка неделю назад - тоже - А дальше полньій пздц. Половина поступлений Мне на карту с плюсом в отчете, Вторая Половина поступлений Мне на карту с минусом в отчете (((((( Позвонил на горячую линию, спросил какого хя собственно творится, и не получил вразумительного ответа. Денег я с картьі никому не переводил, только покупки на азс/атб/сельмаг. И вот такой венигрет. При всем том, что в целом сумма остатка на балансе соответствует действительности. Возможно московитьі шатают и банковскую систему тоже.
Где бы нам такого судью ... Брати Грім Один купець їхав у Франкфурт на ярмарок і дорогою, на вулиці одного з селищ, загубив гаманець, в якому було 800 гульденів. Значна сума як на ті часи. Кінь тоді коштував 40 гульденів. (Біблія Гутенберга коштувала 100 гульденів в пергаменті і 46 гульденів на папері - прим. Брати Грім). Тому втрата грошей, за які можна було придбати 20 коней це, самі розумієте, прикра втрата. Йшов тою дорогою місцевий тесля і знайшов важкенький гаманець. Приніс його додому. Нікому про нього не сказав, а заховав в очікуванні появи господаря втраченого гаманця - доведеться ж віддавати. А якщо не зголоситься — то інша справа. Та за будь-яких обставин треба почекати… У найближчу неділю священник оголосив в церкві, що втрачено 800 гульденів і що тому хто їх знайде і поверне виплатять 100 гульденів винагороди. Чесний тесля приніс гроші пастору. Той поросив, щоб прийшов купець. Торговець прибув. Взяв гаманець. Перерахував гроші і дав теслі не обіцяних 100 гульденів, а всього лише 5, і супроводив це дуже образливими словами: "А сто гульденів ти взяв без дозволу сам, бо в гаманці було 900 гульденів!". Таким от безчесним чином жадібний торгаш вирішив схитрувати та зекономити. Тесля, зрозуміло, обурився, що його звинувачують у крадіжці і заявив: "Я жодного гульдена не взяв, не те, щоб сотню. Я людина віруюча". Священник підтвердив, що тесля, справді, порядна і глибоко віруюча людина, яка дотримується заповідей Божих, і тому він не міг взяти цю сотню гульденів. Та зажерливий купець наполягав на своєму. Сперечалися вони довго, і тоді священник відвів і теслю, і купця в суд міста Франкфурта. Справа розглядалась декілька днів і стала для містян предметом численних пересудів. Тому в день засідання суду і оголошення вироку будівля суду була переповнена. Всіх цікавило чим завершиться грошовий спір. Суддя спочатку запитав купця: "Ти можеш присягнути, що загубив саме 900 гульденів?" Купець, навіть, оком не моргнув, поклав руку на Біблію, і заприсягся. У ті часи присяга на Біблії, то була, ну, дуже серйозна справа. Потім суддя звернувся до теслі: "А ти можеш присягнути, що знайшов 800 гульденів?" Чесний майстер спокійно поклав руку на Біблію і теж присягнув. Після цього суддя оголосив свою ухвалу: "Справа очевидна. Гаманець, знайдений теслею не належить купцю, бо він загубив 900 гульденів. Тому гаманець і 800 гульденів передаються теслі і він може розпоряджатися грішми на власний розсуд. Купцю ж належить продовжити пошук свого гаманця, в якому було 900 гульденів!" Так купець позбувся грошей і принагідно чесного імені. Вирок судді виявився мудрим і справедливим, бо жадібність і зло покарало себе само. Притча датована 1506 роком з книги "Scherz und Ernst" ("Жартома і всерйоз") письменника і проповідника Йоганнеса Паулі. Переклад - Брати Грім .
Ну и в продолжении предыдущего поста - пишут , что при вынесении запобіжного заходу , судье стало плохо в комнате заседаний ... Цирк продолжается ... .
Судья понимает кто такое зеленый шашель, и когда его спустят в унитаз припомнят этот вырок. Тут любому б стало плохо.
Тут есть один маленький нюанс - этого судью назначил сам Порох в 17 году ... У мну закрались смутные сомнения - может 5й президент забил , чтобы всё было по чесноку и стал играть по правилам 6го препиздента ?
Лучшее,что можно придумать,симитировать инфаркт или инсульт и уволиться по инвалидности...Другого выхода у него нет...Или,если кишка не тонка,уйти в дальний окоп и застрелиться...
Угадай с трёх раз ... А вообще , я бы никак не осуждал бы Пороха , если бы он сделал такой финт - свой судья в Печерском суде ... Потому что тридварасы , которые сейчас при власти , понимают только тридварасский язык ... это как гопота - откиздишь - будут бояться ... .
Бум посмотреть ... было заранее понятно , что весь этот цирк , устроенный зебобиками , не останется без последствий ... и каждый придурок понимает , что сколько бы ему не заплатили - ответ Запада будет однозначный - введут персональные санкции и прощай фиеста в Куршавеле и дома в Ницце ... это даже тупизень препиЗЕдент понимает ... И где тратить потом эти миллионы ? покупая дачные домики в Крыжопле ? .
Гавно и солнце, день чудесный... Доброе утро парни )) Чокак на плюке? Я вчера отвозил заказы, доразбирал камин, и деоал себе легкий труд ))
Кент позвонил, говорит московиты начали эвакуацию семей дипломатов из Киева. Прочитал прекрасную новость. С одной стороны в 14-15м годах они прекрасно себя там чухали. Или блеф, или нам готовят сирийский вариант.
Гамарджёба генацвале ))) Аналогично ... в полночь 0 , +1 и пошёл снег ... под утро подморозило и насыпало ещё ... сейчас всё тает ...
Я , всё таки , склоняюсь к блефу : последствия для кацапов в экономическом и политическом плане будут колоссальные - у них и так стагнация последние года ... И хотя некоторые интернетпомойки уже написали , что Штаты передумали отключать свифт свинособакам , ибо это повлечёт , хоть и в "краткосрочной перспективе " обвал фондовых рынков , а фашики верещат , что им свифт нужен для расчёта с кацапами за газ/нефть - это не значит , что они так и сделают ... потому что , если сглотнут , как в 14м - следующие будут прибалты и Польша ... Ну а там видно будет - чистим зброю та зберігаємо спокій .
Ну шо парни, ховайся в жито. Сегодня позаряжайте телефоньі и не забудьте шапочку из фольги. 15...22 м/с ни хрена ни шутки..
Привіт зі сходу, бачу тема війни всіх хвилює крім військових. Ану поможіть но опріділити що за фігню я знайшов? Походу датчик автомобільний,але який не знаю . Плоска частина магнітна,з іншої роз'єм на 4 контакти.
Если магнитится , то возможно датчик Холла . Его используют не только для определения положения колен/распредвалов .