всегда завидовал людям с работающей интуицией у меня она в декретном отпуске,похоже есть у меня друган детства,который единственный сознательно-или бессознательно не сел в автобус,за городом и ждал следующий полчаса(ну кто так делает?да).а предыдущая маршрутка с более спешащими пассажирами благополучно лежала в кювете,верх колесами и уже рядом скорая,полиция,пожарные...
"Дежавю", було таке теж , знав що буде за вуглом в незнайомій місцевості і тд. Дивне відчуття. Фільм до речі подобається з такою назвою, про кілера, що приїхав в радянський союз
тю...шо там дивитись? сірий і зелений! от якби ще монітори точно відтворювали кольори - ваще було б гут!
Десь ізоляцію між півкулями пробило, коротить )) У дезертира оно взагалі повигорало, каже шо капця не баче)))
Шо характерно, до от 50 в мене ще років 15 нечастими місцями спокійного життя. І ото тепер мучайся, яке полушаріє працює чи обидва філонять...
Та це можливо просто зорові нерви, сітківка і тд і до півкуль жодним боком, хз. Кажу ж прикол, я не розбирався в правдивості
Ото і я думаю, шо десь коротить... Зарано воно... Як ото, в Боснії завалюю в магаз купити цигарок, за хвилину до закриття, і продаван до мене, но,но, клосед, і додає-не радий! Я-тю, а чому не радий? В нього ступор на кілька секунд і питання (чомусь) - полЯк? Ні, кажу, не поляк, ноу, шоб ти зрозумів) Так ото і я не радий)))
От таких моментов пару штук и я пережил, без конвоирования конечно, состояние, как слегка не в себе, и кажется, что это все уже было однажды. Эти приколы настигали в 25 лет плюс минус. Потом утихли
Ну ви тут розбирайтесь хто шо баче, сваріться хто розумніший. Моє діло було підкинути задачку, повернусь вечором - почитаю, хто виграв.
всьо....змішались в купу коні люди... аналітичний музиковед ...систематичний іскуствовєд...повна анархія і ніякого домінування...
Несколько раз было ... короткие промежутки пару-тройку минут , до армейки , после - как отрубило . Там , в армейке , мозги таки преобразуются ... и в большинстве случаев - не в лучшую сторону .
я вам даже сфотаю,чтоб легче было понимать как не должно быть у нормальных мужиков Буду краток:кто видит розовоЁ,той баба
https://reibert.info/threads/minno-podryvnoe-delo.1157008/page-2#post-12821122 кто понял,зачем такую конструкцию нагородили с патронопопками к гранате?самострел на оленей?
Тю... Прога хавает ваш ip шник, и выдает случайное, по каждый раз тоже на один ip. За деньги может вашим родственникам показать, что у них полушариев нет вообще, или отмерли, их нужно срочно признать юридически ничтожными и отнять хату. Пс. С разных телефонов и ноутов позаходите по ссылке ))