Ранок почався з котячого туалету ...смердить ... знач всьо нормуль ... от і побачу чи спрацює природний (рівно рік тому набутий 14.12.2021-31.12.2021р) і привитий (2а доза в вересні) імунітет...
Христос народився, Славімо його! (с) З ранку, а вже потім лотки з кавеликами надмухувать )) Мои знакомые, заболевшие ковидлом, сначала жаловались на начало деформации вкуса, нюх отрубило папізже ))
Христос Народився! я з цього і почав ранок (1й пост ) лоток був потім ... минулого разу в мене пропав лише запах...вкус не мінявся...в жінки як пропав в грудні 2020 нюх так і по сьогодні неважний нюх...в старшої пропав лише нюх а в молодшої нюх і вкус...
Отправлял подружке вино в Киев, год назад ковид, и до сих пор нюх так и не поднялся на все 100 (( Ароматику сльішит, но не ярко. А шо робить, нам усім тепер з цим жити ((
Христос народився ! Славимо його ! Гутен морген камераден . Шевелимся дальше , до желаемого результата ... главное - цели ставить досягаемые ... .
Ещё от времён совка , круче и безопаснее пока не видел ( в плане ненужной химии ) использовал мазь "Гевкамен" . Там всего ментол , камфора , эвкалиптовая и гвоздичная масло . Сочетание супер . Себя лечил , малых , родственников . Прикол в чём - когда тщательно растираешь , нужно как можно чаще вдыхать с руки , которой растираешь , испаряемые ингридиенты , т.е. делаешь ингаляцию . Вот пять минут растирки и все пять минут дышать парами , открытым ртом . По молодости , но лично себе , даже делал ингаляции с этой мазью - на воду крапалик ложишь , но сразу предупреждаю - температура воды должна быть не выше 65-70 градусов , ибо зверская выходит продираловка горла - можно и бронхи выплюнуть . Ещё ни один чел , которому я советовал эту мазюку и этот метод ( растирка+ингаляция), не сказал мне , что не работает . Недавно моя домохозяйка тоже заболела бронхитом - в её возрасте 70+ это проблема ... неделю пыталась лечится всякими новомодными лазолванами и прочей требухой , похудела , еле дышала , аж шаталась , когда я ей деньги за квартиру принёс . Посоветовал ей "Гевкамен" - при следующей встречи вся рассыпалась в благодарностях - говорит , за три дня почти всё ушло . Сразу дышать стало лучше после первой растирки/ингаляции . Кучу денег на ветер выбросила с этими разрекламированными хренями , а тут занедорого - отличный результат . Лучше всего делать на ночь , ибо пропотеешь хорошо ... Ну и за воду не забываем - больше пить и лучше минералку , минимум с 2-2.5 г/дм минерализацией , типа Миргородской . Пы.сы. вдыхаешь испаряемое от руки , как можно глубже , пару секунд задержка, потом выдыхаешь в сторону - это важно ! проверено на практике ! .
Нормально все різдво справляють )))) Один я как шмель после нг праздников тружжусь, бутьілки на вино готовлю ))) Третий день, как не беру тяжелого в руки и левая рука фактически не беспокоит. ))))
ага...січас...я пів дня провозився з бактерицидною лампою....жінка відвезла тещу до дому а я трохи чистив ауру в хаті...покварцував зал, кухню і дитячу спальню по пів годинки (ну шоб навєрняка)...і тут бац і згорів електронний баласт (Ром, такий як тобі відправив...тож будеш кварцувати по 15 хв з перекурами)...біля виводу трансформатора і ножки резистора прогоріла дирдочка в платі неначе голкою хто проколов...дістав баласт на 36Вт (на 30 так і не знайшов поки що) і переробив світильник на стартерно-баластну схему....дуже довго провозився з цоколями - ніяк не міг витягти провода з самозажимних втичних контактів...насилу з допомогою циганської голки з горем пополам повиколупував...скільки раз ловив себе на тому що в свято робота не йде...
Так я же вроде писал , что и у мну умер ... причём , кажись , на втором заходе 20 минутном ... Я вроде нашёл совдепоский балласт 30 ВТ, на фиолетовом , но выглядит страшновато и продаван дупля не бьёт рабочий или нет ... пока думаю ... .
те що шукав совдеповського памятаю...а те що електронний згорів якось ні... я тобі вишлю совдеповського 36Вв з цоколями (цоколя вже найшов) і цоколь з стартером
Раз вьі тут все лямпьі включаете, встряну и я. Люстра на 3шт Е14. Сгорели спьіральньіе, сгорело по 3 шт єконом ртутньіх, сгорело по 1 шт светодиодньіх. Больше в доме лямпьі фактически и не сгорают нигде. Хреновьіе цоколя ? Есть наколка де купить цоколя под Е14, или менять всю люйстру на такое же гавно ?
Все просто,доця у мене мініатюрна,тому тільки кесарєво,дохтур спитав,коли онука будемо родити,дід замовив на Різдво
Дякую , та най в тебе буде - мені зять осьо після свят , 15ВТ в корпусі вже , филипсовську , притягне з роботи - там був невеличкий брак та її зписали , а електрики з його участка відремонтували ... тепер треба тихесенько вивезти . Мені та маленька , на мою шпаківню , буде достатньо . .
були б хренові, то згоріли б самі патрони...підгорівших контактів не видно? В Епіцентрах є патрони Е14 а переставити лампи з інших люстр? ... частіше всього згорають при вмиканні...не може бути що та люстра більш всього вкл/викл?