[ QUOTE="ДВ762, post: 14517979, member: 87457"] Переглянути вкладення 19679771 [/QUOTE] Я теж сьогодні піс..шки йду на службу,рівно 3000 метрів в один бік,за день в середньому в межах 10 км.
Так открой же профиль , звиздун ... Хотя , всё что я о тебе думаю , я уже написал - помнишь мой крайний пост в закрытой теме ? Конечно помнишь , виталька - тебя до сих пор вон сипает .... Долго думал , как написать ? Ты уже тут , в теме , передо мной извинялся ... напомнить ? ... и что толку - каким ты быыыл , таким остаался , звиздун витаааля , маладоооой ... .
Так ты таки ссышься профиль открывать - ну я так и думал ... ладно позвизди-посмеши исчо присутствующих , я после обеда загляну , вдруг у тебя член вырастит и ты напишешь мне в личку . А , и не забудь взрослым дядькам напожаловаться - ты это любишь .... .
Але ти смішний За п'ять років на Форумі, ще не навчився, як при закритому профілі написати в ЛС? Тоді ясно, як ти мене закинув в ігнор і чомусь бачиш і пишеш мені Це ж в тебе є питання до мене і мого "члєн вирастєт"(с). Чому я маю писати тобі в ЛС? Не чіпляйся до людей і не позорся, ромка
я тіпа по офісному графіку йду...відгуляв 14-17.10.21 аж 4 дні...сьогодні відробляю... салют коптильщики! мужики, харош гомнами кидатись...сюда заходиш віддихнути, відволіктись, розгрузитись, щось новеньке/інтересне дізнатись (в пинципі кожний глиба знань/умінь) а тут гомна...
В офісі по суботах тільки дарма електрику палять і тепло розходують. Знаю я їх , будуть по бутіках бігати і на пляшечку скидатися. Тому хай вдома з ноутами сидять
Що може бути краще робочої суботи? Звісно що робоча неділя ))) Доброго здоровячка всім )) Сподіваюсь бійка на в'ялих удавах вже скінчилась?
Если позволите, небольшое уточнение: 80\20 - это закон Парето... Закон Паре́то — эмпирическое правило, названное в честь экономиста и социолога Вильфредо Парето, в наиболее общем виде формулируется как «20 % усилий дают 80 % результата, а остальные 80 % усилий — лишь 20 % результата». Но, в общем-то, с вами согласен....
Абсолютно с Вами согласен, попутал немного, но не принципиально, в золотом сечении цифьі крапаль другие, но порядок тот же. 73% кстати укладывается аккурат посредине между 80% и 62% золотого сечения ))
Раньше в детстве любил на хлеб масло с мёдом или вареньем, за неимением и сахарком тоже, бьіло круче чем пирожное. Нравилось. Уже год на хлеб масло сьіплю соль и кайенский перец. Нравится. Єто старость?
. Ну ты и клоун виталька - ты же сам звал в личку , не я ... а сейчас по детски пытаешься съехать ... А из игнора я тебя выпустил ещё в июне - много чести для такого засранца ... В любом случае ты мне сейчас не интересен , дыши дальше . .
Это мудрость - улучшает чахнущее пищеварение ... А как же горбушка натёртая чесноком и посыпанная солью ? Шо , такое не едал в детстве ?
віддавав перевагу окрайцю политому олією і посипаному сіллю...або намащеному смальцем зі шкварками з цибулиною або часничиною (молодою) ПС: після офіційного введення на фірмі української мови для спілкування працівників (до того було лише з відвідувачами) намагаюсь відшукувати не часто вживані слова для спілкування з керівництвом ...російськомовним
Так им и нада. Я в 21м году задружился с двумя україномовними виноградарями, та почав також потроху спілкуватися на рідній мові, де інколи буває губляться слова потрібні, але в цілому намагаюся. До тогож на слух ловлю русізми з суржика. ))