За першу екранізацію знаменитого «Соляріса» Андрєєм Тарковскім Станіслав Лем отримав гонорар дві тисячі радянських карбованців. За права на екранізацію того ж роману Стівеном Содербергом у США йому заплатили півмільйона доларів. - Причому, він післав обох режисерів в одному напрямку.
Одним із небагатьох американських письменників 1970-их, про яких Лем відгукувався схвально, був Філіп Дік. У 1974-ому році Дік написав листа в ФБР, у якому стверджував, що ніякого Лема не існує, і що насправді це літературний проект, придуманий марксистами. Лем ставився до цього з гумором, адже в Діка були проблеми з наркотиками. Бо Лем, то абревіатура: Лєнін, Енгельс, Маркс.
Таки да - глянул - у нас можно взять в районе 35 - 50 грн. Просто обезболивание устраивают витамины группы В . В принципе , как скорая помощь - вполне себе норм . Но устраняется следствие , а не причина - если причина в нехватке магния/калия , потому как в них всего 15% от суточной нормы , а вот витаминов В - 100% . Думаю иметь на подхвате , в ситуациях , как у Боба - подходяще . А вот для устранения причины - лучше пить комплекс .... тот же аспаркам или всякие магний+ и т.д. Хотя , если по правильному - анализы обязательны ... .
На стационаре гуглообъектив практически отсутствует - максимум распознавание текстов ... Я просто вбил название самих витаминов и посмотрел предложения у нас . Лэптопы старше 10 лет уже давно проигрывают нынешним среднеценовым мобилкам ... .
Теж коли подорожував по Європі, купляв, всякі.В чому прикол, купляєш 1 літровку простої води газованої, кидаєш 1.2 пігулки,і маєш на різний смак шипучку.Помогло коли по 7тисч км в неділю накручував,це краще за всяку коли, фанту і нш.
Добрый вечер парни )) Пашу не поднимая глаз (( Закончу наверное часом к трем утра или ночи, хз.. С понедельника немного передохну, сейчас нужно спешить, немного ноет нога. Зараза.
но сколько пчёлы ни трудились не превращалися в людей (с) при росте цен нас утешает что хоть зарплата не растёт (с) а из проблем сплету я коврик и буду обувь вытирать (с) «лыжню» мне кто то крикнул сверху и мимо просвистел кирпич (с) .