Так себе 50 000 пост ...))) И где отэ то можно было такое сделать ? На каких таких морях ? ... Если сломан - минимум фиксатор нужен , а в нём не сильно понажимаешь на педали ... .
Кстати , женщины гораздо чаще ломают мизинцы на ходулях , особенно летом , так шо картинки токо с ихними педикюрами ... ************************************************************ Приходит мужик в салон красоты. – Мне бы ногти на ногах подстричь. – Подождите сейчас придет мастер… Приходит парень . – Здравствуйте я мастер педикюра. – Мне пох*й твоя ориентация , Юра, ты мне ногти на ногах подстриги. (с) .
вступ: на минулому тижні мій електрик за 500грн купив собі Павер Банк з фонариком і сонячною батареєю (+мінінавушники в подарок)...прикольна така штука...як годиться відразу розібрали: чи не напхали китайці піску ...все чесно: 4 підключених акума 18650...ємності правда не видно- треба розірвати скотч... мені сподобалась...сфоткав модель...пробив по нету...оплатив...сьогодні отримав: 141 з копійками грн. + 46грн. доставка...ітого 188грн за 4 акума+плату зарядки+світлодіодний фонарик+сонячна батарелька...правда без мінінавушника...но вони мені і так не підходять ... електрика шкода: розвели його трохи на бабки... ПС акуми таки трохи мають ємність: цілий день вже заряджається і тільки недавно з 2х поділок (світлодіодів) перейшло на 3 поділки осьосьочки: https://vsyachina.in.ua/p1130022077-mob-zaryadka-power.html
Таки 4 литра пива , которые доехали до моря , сбили с курса ... и шо то мине кажется , шо оте 4 литра были токо началом отдыха ))) .
мені моя жінка якось видала: я до тебе ніколи не стукалась пальцями об кровать/стілець....ти мене заразив!...я ж на постой врізаюсь пальцями
Пару років тому собака моєї сестри зламала мені палець у руки ( добре що на лівій). Тож поїха до шпиталю швидкої допомоги, зробили фотку - зламання з переміщенням та ще й по скосі. Пані хірург дивлячись на хфоточку на живця мені пальчик наставила ( дві медсестри притискали мені руку до столу) - усі три баби дивувалися що я не пищав з болю. Так що рентген треба зробити щоб знати що та як.
Про коллапс водоснабжения Днепрорудного , оказывается даже ICTV в "Надзвичайних новинах " рассказывал ... Узнал , что народ , в некоторых частях города , воду даже из луж вычерпывал , для тех.нужд .... я пропетлял - очень удачно тарился в водовозах - из окна видна площадка , куда они приезжали , хотя не было никакого расписания - кто успэл - то присэл ... А я то думаю , чего это 3-4 дня тянули кота за яйца , а потом , как ужаленные в задницу носиться стали - и технику выпросили у шахты , и мэр давал интервью местному ютуб-каналу прямо под дождём , мол все работают не покладая рук ... чертилы , одним словом ... .