Я просто оставлю это здесь )) штирлиц от провала был на волоске серп и молот виден в дырке на носке © Серафима Макарова
С бодрым утром , страна ! Та й нехай в наших ворогів , пір'я в роті проросте ...))) Какой я добрый с утра )). С завтрапятницей страждущих )).
привіт парні! павер банк паше! вчора ввечері без зарядки повністю зарядив телефон..сьогодні ранком кинув заряджатись сам павер
мля...дожився...дома мішок наушників і ні одного нормального ... треба буде закупитись штекерами і перебрати шнури - у всіх обрив 1 або 2х наушників....
у вуха мені нізя...память про молодість не пуска канєшно вареники не такі красіві ...но затички не впихну кажись ця або ну дюже подібна модель:
що конкретно треба? корпуса є...динаміки теж...проблемно з шнурами і штекерами : шнури обрізаю, штекера перепаюю, регулятори гучності що хриплять викидаю... колись жінка працювала на айтішній фірмі у них такі навушники ходили місяць-два...основна проблема - перебивали шнури і викидали...вона мені натаскала штук 15...залишилось штук 6...
Вчора було очевидне та неймовірне,рес поміняв мені лічильника на двохзонного,день-ніч,неможу повірити в таку щедрість,взяти і подарувати 100 зелених
я в 90х-2000х працював з зонними тарифами (3х зонними)...економія була просто сумашедша...давно не слідкував за зонними тарифами...в 2000-2015 роках були варіанти що можна було влетіти в + 20% і більше ...тут треба строго дивитись за часом і тарифом...починати рахувати з суточного графіка нагрузок (знімаються показання лічильника кожну годину)..далі табличка потужність/тариф і дивимся ітого...можу скинути готову ексельовську таблицю для розрахунків - треба лише підставити погодинну потужність і тариф і отримаєте економію-убиток
Поки що на день ніч заяву не писав,місяць нехай попрацює так,а далі буду рахувати,перепитав сусіда,каже наступне,поміняли тим в кого невелике споживання,немає електроболерів,електроопалення,х.з.???