таки да...ціною своїх внутрощів...оскільки за весь вечір так і не знайшов в неті схему/випотрошене реле VP-3F63A ранком тільки пролупив очі давай його патрошити...так як схеми не знайшов то умовно буду називати плати так як гадаю: - з 3х силових плат (на кожній фазі) крайня до "N" плата вигоріла досить сильно...попідривало дорожки плати, повідгорали ножки елементів... - друга силова плата вся чорна, в металізації і закопчена... - третя силова плата візуально ціла... - плата контролера (я так думаю) що стоїть на місці прохідного нуля "N" вигоріла досить сильно...попідривало дорожки плати, повідгорали ножки елементів...видно що дуга гуляла між силовою платою третьої фази і платою контролера... - плата індикації (стоїть над всіма 4ма платами і вони вставляються в неї розємами) над крайньою силовою і платою контролера в металізації, закопчена, повідлітав залений лак з дорожок... Ітого: - силова плата фази і плата контролера ремонту не підлягає - занадто великі руйнування... - плата другої фази теж скоріш за все ремонту не підлягає - надто сильна металізація... - візуально ціла (но невідомо чи справна) лише 1 силова плата... - корпус всередені в районі 2х силових і плати контролера весь в металізації і закопчений... Реле ремонту не підлягає...загинуло но спасло всю техніку... заказав нове точно таке реле.... - 1621 грн. з бюджету... Салют пісятники!
простёр я в пасмурное небо не помнящее журавлей свои тоскующие руки давно не жавшие синиц © mihafrodo Сегодня делаю продукт, пакую и отвожу на почту )) Во славу Богам )) Вечером прьіскаю виноград витамином у мамьі)) Доброе утро парни))
Здравствуйте, дорогие товарищи! Сегодня забираю сварочник и снова в бой. В закоулках "Шанхаев" начался второй (сурьезный) этап реставрации. Не было бы счастья, да несчастье заставило. Коллекцию надо восстанавливать. Реставрация должна быть на голову выше предыдущей. С новыми смелыми решениями и экспериментами.
Игорь, в єтом году могу заделиться вьіжимками ароматнейнешего зеленого винограда, есть на чем переработать вторичньій продукт?
Доброго дня,пора збирати урожай, порічку в морозильник,малину цукром і на варення.Вишня на компот і в морозильник. У вас є своє заземлення? Можливо щось своє придумати?
Как то постепенно пропадает ощущение синицы в руках .... )))) Авэ ГАВы ! У нас первый солнечный день ... с субботы .... правда ещё не вечер ))... Скоро середина лета ... .
у мене заземлення просто бімба! ...пару років тому в мене пропав ноль і я десь з місяць сидів на заземленні замість нуля...не було знайомого лепетрика щоб замінить перебитий ввідний кабель...напруга трималась досить пристойно я біля ввідного щитка забив контур з 7 уголків 40х40мм на відстані по 2 метра буквою Г (3 і 4 уголка) на глибину 3м + уголки переварені на глибині десь біля метра полосою 40мм...в мене в той час була лабораторія тож поміряли контур - ляля
Ром, чисто до тебе питання: сигналка Convoy двухстороння...тиждень тому замітив що при закриванні авто піктограмма замка не завжди "закривається"...сьогодні видно зачіпив батарельку брилка (жінка при заміни сівшої батарейки зломала замок батарейного відсіку) і сигнал запілікала як при заміні батарейки (видно брилок відключався)...після цього на брилку пропала піктограма замка...силналка закривається. встає на охорону...а піктограми замка нема взагалі...брилок (екран) здох?
Если всё работает , звуковой сигнал на брелке тоже ( при постановке - 1 раз . снятие -2 ) и не видно именно пиктограммы замка , то скорее всего , переломился шлейф от экранчика : он идёт как раз под батарейным отсеком . Это самая распространённая причина , порядка 90% , если начали пропадать пиктограммы . Можешь подразобрать брелок , там ничего сложного - обычно один винтик под батарейкой и защёлки по периметру . Там две платы , соединены на штырьковых разъёмах , они разъединяются . Очень редко на тех разъёмах бывают окислы ( они обычно позолочены ) . Попробуй промыть спиртом . Ну и если есть 8-10ти кратные "глаза" , то можешь увидеть треснутое место на шлейфе и восстановить его - я напаивал 5вольтовым паяльником пару жилок от обычного провода . трахтомобильного . разумеется ))) . .
А это , кстати , может быть трещина в пайке на пружинном контакте батарейки . Таки если будешь разбирать - обязательно почовгай оба контакта ... .
Бинго! Шанс уникальный, второго такого может и не бьіть,, в смьісле вьіжимок єтого сорта. Нужно еще читнуть, какими дрожжами зарядить вторичное брожение, возможно, отработает на своих, кстати
Если на своих , природных , то будет сэм с приставкой - ЭКО ))) ... вот ещё бы вместо сахара заправить мёдом - ваще исклюзива выйдет ... .
Возможно, я не пробовал, а виноград назьівается "Цитронный Магарача", вино из него как правило бронируют в день анонса, и сухое и естественносладкое )) После осознания аромата вьіжимок, вопросов более не остаётся ))
В общем парни, Сорока на хвосте принесла - в єтом сезоне озимка прогнозировалась как суперурожайная, и все к єтому шло, ценник на пшеницу урожая 20го года начал проседать. Но. Дожди не прекращались, в итоге случился взрьівной рост прекрасных грибных болячек - головня сажка, ржавчина и прочий пупец. Кто просек вовремя - заливал поля фунгицидом, у некоторых продаванов по фунгицидам для злаков прирост продаж +30%, а кто не просек вовремя - просекает сейчас и прозревает степени поражения зерновьіх, и кричит от "я разорен" до "акуеть, несите валидол". Наблюдаем за дальнейшем развитием собьітий..
Разница в общем не очень большая...жрать не будем потому что не за что или жрать не будем потому что нечего...
на днях здали нєври і одна операторша з оператором (тіпа компютерщики - забивають накладні, готовлять переобліки, таблички шамлички і прочая хрєнь) вигребли по повній: заходжу до них в конуру а на кондиціонері 16С виставлено...він бідний паше не вимикаючись цілий день...в конурі реально холодрига: 16С не було но десь 17-18С точно...зимою якось зайшов до них а на кондиціонері щось під 30С виставлено і жара невиносима...я тоді дав люлєй, вивів на двір, показав обмершого конденсатора і наказав роздрукувати табличку під кондиціонер: Зима +18С, Літо +24С ...сказав якщо побачу інші виставлені температури - будуть сидіти взагалі без кондиціонера...зимою табличка висіла а тепер десь зникла...дав люлєй, питаю нафіга 16с???...так жарко...ах вам жарко при 16С...тоді зимою не дай боже у вас буде більше 16С - щоб не було жарко а літом не дай боже буде нижче 30С - щоб не було холодно.... будете платити самі за роботу кондиціонера, його ТО і ремонти!!!
Це все баби,курячими мізками міркують,що якщо нижче виставити він холодніше буде перти повітря,за 15 років,коли ще бж була,так і не зміг це довести...Їду з дому,ставлю 24,приїджаю 16...Зараз вже ставлю 24-25 і то якщо хтось у гості приходе,а так не включаю...