А это не те касоны , шо пан Бек недавно пытался напродать пану Рост76 занедорого ... и пан Рост пообещал не ставить вподобайки две недели за эту афёру пану Беку ? )))
Ви не знаєте пана Бека - він є знаним гумористом Ці хелми я знайшов на подвір'ї мого друга і було їх 16 штук з чого я собі залишив 11.
Так я же и пишу за афёру ))) ... Я то видел , что каски и жетон ваши , а тут пан Бек продаёт занедорого )))
сцуко піпець... під'їжджаю я до дому і наблюдаю таку картину: Обірвало середню фазу ПЛ-10кВ і вона впала на ПЛ-0.4 кВ...10кВ нашого трансформатора впало на 0.4 кВ нашого ж трансформатора... виліз щоб зателефонувати в РЕС, коли сусідка каже що лінія відключена, вже були з РЕСу і кудись поїхали...давай бігом дома перевіряти чи все живе і запускати генератора... вибуті були дифавтомати на вводах в мій і батьків доми...повключав - наче все запустилось....от тільки не знаю чи вижило моє реле напруги на вводі...кооли подадуть напругу буде ясно...
Я все еще на подставке в виде книжки кручу\верчу приспособу для снятия спусков. Закрепляю деталь струбцинкой и х@ярю штихелем.
Это уже в тему про ужасы .. Шел как-то раз Маугли по лесу и увидел слоненка, упавшего в яму. Достать слоненка Мауги так и не смог, но яму закопал, чтобы другие слоненки в нее не попали.
- Ген а Ген, Шапокляк прислала нам апельсини! 10 штук! кожному по 8! - як по 8 ??? - не знаю як, але я свої 8 вже з'їв
Имел ввиду погоду) Жена возила малых на моря сегодня, в Коблево. Потоп. Воды по двери, чуть номер не потеряла, задний бампер немного того Кароче, вот такое МЯУ лето...
Приїхала бригада з РЕСу...ПЛ відновили: на опорі що у дворі сусіда вистрелив (розірвало) ізолятор 10кВ, провід упав на траверсу (азаемлення) і перегорів...1 кінець упав у сусіда в дворі а інший упав на лінію ПЛ-0.4кВ..провід на який упало 10кВ теж перегорів... зростили оба провода...подали напругу...а в мене німа напруги...реле напруги вимкнулось і більше не включається...завтра буду вскривати, а сьогодні просто викинув реле і з'єднав провода напряму...
Оно (реле) свою миссию выполнило на все 100. Помянуть, останки предать земле. Могло быть намного хуже и дороже.
да щас...ще не спаяли ту лєпетроніку яку б мені не захотілось вскрить/відремонтувать...тут чисто професійне: шо там сталось ... думаю на входах поставили варістори які і постріляли... я б вже його препарував...да принцип "не робить " в празник...
На постамент ... а на постаменте написать список електроприборов , которые оно спасло , ценой своих внутренностей
Ну что парни, бьіл я сегодня на винограднике, три раза ньікался в беседку от дождя, натягивал проволоку, поднимал лозу на 3ью нитку, пасьінковал, нормировал и чеканил, рвал посильно бурьян и срьівал пораженньій лист. Провел основательную ревизию каждого куста виноградника, увидел начало антракноза по лозе, черную пятнистость, серую гниль и милдью. Добавить оидиум и будет флеш рояль. ))))))) Прьіскал виноградник израильской витаминой, в субботу посмотрю результат, и возможно сверху вдарю немецкой. Такие дела в целом )))