Хай літра! В мене на бурячанку рвотний рефлекс,і майже весь самогон,за рідким виключенням. Це японці винуваті,з них почалося,коли на телевізори 25 років гарантії давали. В мого родича в поляндії в теплицях все під капельницями щ контррлеррами,у нас в лікарнях такого не має... Помню колись наш умілець в заз ,,горбатий,,теж двигло від аудіо впихнув,десь до вас у Львів поїхав.в передньому багажнику 2 мішка піску повіз,щоб колеса дороги тримались.
Камарджёба генацвале ))) "Что такое западло и как с ним бороться" - трактат из самиздата периода глубокого застоя ... пытаюсь вспомнить основные направления . Народ весь в отдыхе и покупательские инициативы - ниже плинтуса ... отакоеавикажете ....
Карантин доб'є нашу феодальну економіку,але будинки як гриби ростуть по вулиці.3-5% живуть,а 70% з пенсією 2000-3000,і зп 4500-5500 якось протягнуть,поки ноги не протянуть.
Навіть лайк поставити рука не піднялась,шукайте підзаробіток, з вашими знаннями ви спокійно ще заробите автоелектриком .
Пробовал ... 5 дней средней работы и прединфарктное - слишком много поломанного уже в моём "моторе"... Обучать , показывать - ещё кое как , а нырять под торпеду и стоять буквой "зю" под капотом уже не получается ((( ... а кому сейчас нужны учителя ))) ...тем более в нашем мухосранске )))
Такі правда,мені по службі часом в зіли 131 ,урали, камази і т.п.техніку приходиться залазити.Прийшлось ,,камасутру ,, згадати, і обов'язково похудати,бо ніяк в деякі (полові)щілини не можна долізти.
Многие клиенты офигевали , когда я , отодвинув водительскую сидушку назад , в одно движение , за 1-2 секунды , немного придержавшись за руль , нырял под торпеду ( ну это , в основном тазы 08-09-099 ) и рассматривал с фонариком , где блок сигналки и т.д. ... давно это было ...
Я більше всякі загадки шукаю,де пропав +,де -,а де і в якому місці вони зустрілись,бо вся проводка горить під панеллю,а кз на рамі між задніми мостами,бля!
Ну вот ... никогда не было и снова ... Пошли перебои с липездричеством ...вырубило полгорода на полчаса ... токочки включили ... в сети 195 ... И это ещё не жара ... .
И о погоде. После вчерашних клизмов небо облачное, сплошь, тепло, 25 примерно, влажность чуть не 100, и таки ультрафиолет мощный. Несмотря на облака.
Сегодня зашел на Новую Почту и получил посылку из Китая. Пробойники для кожи с запасными пуансончиками. Теперь руки чешутся опробовать. Маркировка №3, а расстояния 5 мм.
а мне гребешки для нарезки на дереве нравятся, чтоб одинаковые насечки делать.Но только нравятся, как и любой инструмент.
Хай дві! і таки знали що робили...в мене телевізор Daewoo з 1996 року паше до сих пір без жодної поломки...поставив на кухні щоб ранком/вечером новини подивитись/послухати поки жую...і кольори як нові...а наші кінескопи здихали за 3-5 років...я по молодості зробив приблуду прострілювати кінескопи....якщо ще емісія чуток була то після прострілу ще з рік можна було насолоджуватись кольорами...але більше 2-3 рази не прострілював - не було сенсу... 3 години в пробках і золотий ключик...тьху ти, датчик протоку до котла у мене в кармані...поставив, зробив часткову профілактику котлу і...запустився з першого разу...уже й помився гарячою водою.... таки відлягло від серця - датчик був дохлий на момент коли я його остаточно уграв...а то якось викинути на вітер 2010грн жаба б задавила...коли робив профілактику - трохи пофоткав де доліз шильдики комплектуючих...жирний газовий модуль втулив Вісман: Сіменс виробництва жапан