Персональна подяка Briter - хотя моя печень точно не скажет спасибо , ибо его пива мне хватит на пару недель , минимум ... Это я , когда был крайний раз в селе у сватов ( и надыбал ещё метизов японских ) , нарыл свой любимый бокальчик : - когда младшая доця выходила замуж , на свадьбе , согласно традициям , наподарили родителям предпочтительные предметы ... ... а я пиво абажал просто .... ... вот я и нарыл , в своих залежах мой любимый бокальчик ... осёчки , сейчас .
получил,еще не смотрел,завтра попытаюсь рассортироватьУ ТОЙОТА весь метиз практически стандартизован к многим моделям,крепление корпусов воздфильтров,накладки пластик и т.д. так что пригодится 100% Бо приходилось болтики,саморезики заказывать из ОАЭ и не однократно
Не все французы , как геронтофил макарон ... достойно ... 17-го квітня 1942-го року генерал Анрі Оное Жиро втікав з німецького полону вже вдруге. Цей французький генерал, окрім військових досягнень і заслуг перед Францією, відомий також тим, що двічі, впродовж обох Світових війн, потрапляв до німецького полону і втікав з нього. Вперше в німецький полон він потрапив будучи ще капітаном, 19-го серпня 1914-го року в ході битви при Сент - Квентіні в Пікардії. Тоді він вів свій підрозділ в багнетну атаку, отримав серйозні поранення, і в такому стані потрапив рук німцям. Через два місяці Жиро втік, - за однією версією із шпиталю Оріні - Сент - Бенуа, де знаходився на лікуванні. За іншою із табору для полонених в Бельгії, видавши себе за підсобного робітника. Потім через Голландію повернувся до Франції. Вдруге Анрі Жиро потрапив в полон до німців вже в званні генерала і в ході Другої Світової війни, і знову в тій же Пікардії. Сталось це 19-го травня 1940-го року, коли будучи на посаді командувача 7-ою армією він знаходився разом із розвідувальною групою. Німецький військово - польовий суд намагався притягнути Жиро до відповідальності за розстріл двох полонених німецьких диверсантів, але його виправдали. Полоненого генерала відправили у фортецю Кьонігштайн в гірському регіоні Саксонії, яку на той час використовували як в'язницю. До втечі Жиро готувався ретельно, за два роки вивчив німецьку мову і всю прилягаючу до фортеці місцевість. З розірваних простирадл і мідного дроту Жиро зробив собі 46-метрову мотузку по якій спустився вниз зі скелі під фортецею. З допомогою шифру в листах він зміг передати своїм рідним план втечі, завдяки чому, в неподалік розташованому містечку Бад - Шандау, його зустріли представники британського управління спеціальних операцій разом із змінним одягом, грошима і новими документами. Повернувшись до Франції Жиро намагався переконати маршала Петена в необхідності війни з Німеччиною. Хоча ця ідея була відкинута, але, все ж, Вішиська республіка таки не видала генерала німцям. На фото генерал Анрі Оное Жиро (ліворуч) на щоденній прогулянці у фортеці Кьонігштайн під час свого другого німецького полону. .
конвенція по військовополоненим і відповідне ставлення до них... сересер її не підписав... привіт вінтажні! мілкий дещ вже задовбав...
Авэ ГАВы! С утра , шо хомяк в колесе , кружил ... токо токо табарейка села - приплёлся на базу , для подзарядки .... щас супца наверну с сухариками да маринованные грибуёчки и релакс ))). ... попугая ? .. .
193 я есть хочу кричит желудок мне пофиг что пробило шесть чего я должен из за жопы не есть © Антон Зуев
От сколько смотрю,столько важных косяков вижу,почти незаметных.Например хлопчик напшикал вд шкой тормозной шланг.А он не бензомаслостойкий. При том что он в принципе умеет шото.Особенно трепаться в строчку.А приспособы нормальной для сжатия пружин не имеет,то чем он пользуется для частника в собственном гараже на раз в пять лет.
Да пацаны просто хайп ловят ... тут неважны профессиональные навыки ... это , типа , художественное кино по мотивам документального )))) В сети полно роликов с действительно мастерами , но те стримят уныло и нудно ... А тут развлекуха ))). .
Мало того , они выслали 18 типа дипломатов кацапстана , а по сути - грушников из пражского посольства ... их там кодло в 130 рыл ... ну ужей поменьше ))) .
Мокшанскому царьку от этого не хуже. Ему пох на всё. Только физическая ликвидация. Шо станет гопнику от общественного порицания?
Ага , верещали на всю тайгу , шо санкции ваши нам до фени ... феня проголодалась ... уже в Украине стрим снимают кацапыши в мясных и сырных отделах гипермаркетов : а вот хамон , а вот камамбер .... самец всё время повторяет : - И это далеко не Киев ... а самка : - Ой как же я за всем этим соскучилась ... .