Ласточек и стрижей путаете.Стриж не садится на землю никогда.Видов ласточек только у нас с десяток,есть и похожие на стрижей.
Сьогодні виникла неприємна ситуація. Попереду мене раптово зупинився таксист. Насилу вирулив в ліво, підрізав мотицикліста і маршрутку. Таксист, сука. Маршрутчику нехер розганятися до 80км/час. А от пред хлопчиком на мотоциклі стидно. Вибачився. Але на душі не спокійно. Нерви... Невже старію...?? Хоча, аби не вирулив, то в ліпьошечку і я, і сука-таксист....з пасажирами. У мотоцикла і маршрутки варіанти були. Без аварії.. ото такє..
Не вік,і реакція працює,все добре.Можливо невідповідність дистанція швидкість.Найскладніше в подібних ситуаціях автоматично зреагувати що робити,маневр,гальма або прискорення або комбінація.Думати не вийде,нІколи.
Мене хлопчик на мотоциклі наздогнав. Він не бачив, що таксист тормознув. Мій косяк, що я не встиг поворот в ліво вімкнути, хоча я бачив, що вони (мотик і маршрутка) встигають маневрувати. Хлопчик до мене постукав у вікно з наїздами, але зрозумів, що я сам трохи сциконув. Бо тіпало мене. Я вибачився, він махнув рукою. От жеж таксист... Я потім назад повертався, він посеред вулиці з пасажирами ще стояв на аварійці. Хер знає, шо там у нього... ідіот..
в нас біля парковки пару років відстоювались до продажу практично нулячі но биті в тотал тойоти з таксі....у всіх з важкими наслідками...у всіх найняті водятли...десятки машин...жутка картина скажу я вам...
скоріше так: "В таксисты идут те,кто другого применения себе найти не может.Или не хочет." в мене колишній безпосередній начальник після того як ми звільнились в один день з минулої роботи плюнув на все і пішов в таксі....пару раз пропонував йому роботу в компанії - не схотів...каже ну його нах...наївся...більше нехочу і не можу... каже тепер спить спокійно...на роботу виходить коли хоче...ніхто мізки не парить...інколи після корпоративів користуюсь його послугами....
Пляяя... Мой бьівший компаньон, широкой души и клубокого кармана человек, нанял цука лютого водятла. Єто бьіл не просто нуль, єто цука минус в долг в квадрате, сферический. Сумел отличиться везде, начиная с пьянки на работе в после рабочее время, заканчивая воровством денег с кассьі. В общем, пациент бьіл бегльій московит под московитским пачпортом, там ему светила уголовка, он тут пересиживал срок давности, и да - таксист, йопта...
У ватки ватной , что я потроллил вчера , видимо есть связи в кацапстане ... ибо мну сегодня заблокировали на мордокниге .... .
Работа... Пора уже, с ноября сачковал Не, на внутренних вообще пох, заграничные хотят пцр разной давности, этого более чем. Имхо, не будет паспортов, как бы некоторые на них не фапали.
Доброе утро. Работа , когда в благо , это очень ... Таксист тоже работа и делают по-разному, в силу обстоятельств, пару лет назад пришлось очень пользоваться такси.Так попалась один раз девушка, мотивация открыть кафе мороженое в районе Южного Вокзала Харькова. Водила - просто богиня, что ямы на окружной дороге , что по улицам города , уверенно без дерганий , и время тоже самое как и гонщиков. Попадались на энергетиках , вторые сутки и просто сбежавшие от жены, типа на работу ... Взлётов вам из любых состояний. С пятницей.
Забракне ліхтарів бо треба буде вішати далекобійників. котрі на автобані обганяють іншу фуру і це триває на відстані 5-ти кілометрів, дебілів, котрі не сигналізують зміни керунку руху та тих, котрі тебе підрізають, а виборці це окрема тема!
Дальнобойщики сейчас уже не те ... Раньше, бывало, промежутки между машинами по трассе держали. Если видели, что идешь на обгон, то поворотниками сигнализировали, что можно или ну его нах. А сейчас, суки, выстроятся в колонну из 4 - 5 машин и хрен их обойдешь.
Доброе утро парни )) Наглядная демонстрація того, как нужно бьіть настойчивьім, и если окружающая природа хочет ухватить за зад зубами - не нужно сдаваться, нужно уверенно идти к достижению цели ))