От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Есть такой.

Боб67 та gudvin696 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 17 шт.)
      Нові москітні антимоскітні сітки. Захист від комах
      120 грн.
    2. Cover, Combat Helmet GS, Mk6, Woodland DP Тканевый чехол для многоцелевого кевларового боевого шлема...
      255 грн.
    3. Утеплюючий вогнестійкий вкладиш в захисну робочу каску (шолом) матеріал: поліестер, оброблений антип...
      130 грн.
    4. Индивидуальная москитная сетка, на голову. Защищает голову и шею бойца от мелких, кровососущих раздр...
      140 грн.
    5. Мисливський капелюх фетровий,розмір десь 56-57, легке б/в. Всередині трохи відійшла підшивка.
      70 грн.
  3. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Фиг его знает, что у деда в голове.
    Он давно с катушек сьехал.
    Конечно, не хочется. Но через Черниговскую область до Киева ближе всего. И расиянцы это знают..

Собираюсь назад в Киев. Всем удачного дня.

ДВ762, Briter, Igor 21 та ще 1-му подобається це.
  4. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Да сам )(уйло ничего не решает в таких масштабах ... там тоже есть свои кланы и своя межвидовая борьба ... вон наваливают Навального :D ... или кто то думает , что без одобрения верхушки хотя бы одного из кланов такое в лаптестане возможно ? там , походу , грядёт смена )(уйла - а вот на кого - вот это пока загадка ...

И эти кланы , прекрасно понимают , что если экономика обвалится , то никакими завоеваниями Украины уже не сдержишь кацапский бунт - ибо всегда побеждает холодильник . ЗВР кончится за полгода максимум и это при блокаде очень многих товаров - рашка себя тупо не сможет прокормить без импорта .
    Да и завоевать ( захватить ) Украину это одно - а удержать - совсем другое ...
    Ядерная истерия уже не канает - даже сами среднестатистические кацапы на это не ведутся ....
    Я полгода назад читал аналитическую статью , в штатах группа аналитиков составляла - там всё очень аргументированно было ...

.

ДВ762, Briter, Igor 21 та ще 1-му подобається це.
  5. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Агалитический отдел московитов не даром бабло получает. Кланы да, но московиты бывают непредсказуемы, имхо.

Briter, Витт, Igor 21 та ще 1-му подобається це.
  6. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Непредсказуемых московитов утилизируют в Сирии , Украине , ЦАР и т.д. ;)

А на руководящих постах уже одни предсказуемые ... ну и на всякий случай к каждому приставлен человечек , следящий за предсказуемостью :D... ИМХО

ДВ762, Briter, Igor 21 та 2 іншим подобається це.
  7. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Ну что парни, кто на рыбалку?

Нужно спешить ))

ДВ762, Briter, gudvin696 та ще 1-му подобається це.
  8. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Московиты в своем большинстве нахальные, наглые и хамовитые. А нормальное меньшинство у них называют "Либерастами". А потом они еще задаются извечным вопросом - "почему нас не любят?".

ДВ762, Briter та gudvin696 подобається це.
  9. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    ИМХО - нет там нормальных ... кто больше , кто меньше - все пропитаны вяликодержавием ...

Нормальные уже свалили оттуда ....

Ну может быть 0,05% осталось , сидят по норкам ... так это не меньшинство :D - это погрешность ;) ...

.

ДВ762, Briter, A10A та 2 іншим подобається це.
  10. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.

все набагато простіше ;)...на зиму всі холодильники з напоями (пиво, вода, пепсі-шмепсі) згідно розпорядження відключаються...працює лише підсвітка...на літо згідно розпорядження включаються...
    я ще не включав:oops: - команди не було :p
    недостачі не буде - як правило спочатку заливається в базу ціна а потім міняються цінники ;)...
    а охоронник побіг бо це все рівно зальот - невідповідність ціни;)
    в нас теж не вітається робота сімейних пар які " можуть вступити в зговір" (охорона-касир)..
    а так працюють завхоз-ст касир, охоронник - ст зм охорони...
    салют вінтажні!
    напахався - насилу ноги волочу o_O...в тещі був ДР - поїхали поздоровили... заодно прибрали город:D...розвіз пару кубів землі з компостної купи, просверлив берізку на сок...
    сиджу мажу руки кремами..незнаю шо за хрень..але в мене біда з руками від земліo_O...пару раз викинув з землі неперегнивші кусочки коренів, викинув кущі пирію...вообщем трогав землю без перчаток:(..прийшов додому, помив руки, а пальці і кисті немов ізюм морщені:(..
    вже з десяток років абсолютно нічого не роблю на землі:(...можу мало не купатись в мазуті, отработці, тормозухі, маслах, бензинах, солярці - все нормуль...у всякому разі в межах розумного...но тільки візьму сцука в руки землю - піпець:eek:..не руки а сушений ізюм/курага/чорносливo_O

Боб67, ШВАРЦ33, Igor 21 та 3 іншим подобається це.
  11. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    нагаалось як батько вже будучи пенсіонером на змаганнях взув команду наших пожежних: пробіг по бревні з рукавами, розгорнув їх, підключив до мотопомпи, запустив мотопомпу і подав воду...ті навіть подали протест - кажуть записані пенсіонери а гасають як молоді...прийшлось діду діставати паспорта:D...він в 60 на охоті переплигував через 2х метрові бетонні забори а молоді йшли в обход:D..а в 70 почав здавати дуже швидко :(...но мене гризе щоб про нього не забув як буду робити переєгістрацію лушням:D

Igor 21, Русла Н, slawuta5 та 2 іншим подобається це.
  12. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    от ідійот...воно ж могло увалити по казанку коли він підлазив:eek:

Igor 21, Ph@ntom та Briter подобається це.
  13. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Нормально,земля сильно щелочная,только в неопреновых перчатках работать,причем так,берем телефон,сзываем всех мимо проходящих,керуем процессом,сами к земле не прикасаемся,потом мажем кремом.Запиваем коньяком.

ШВАРЦ33, Igor 21, slawuta5 та 3 іншим подобається це.
  14. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Я теткам однажды паспорт показывал,не верили про возраст....

Igor 21, Русла Н, slawuta5 та 2 іншим подобається це.
  15. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    А вот фигвам называется - и в Новый год , и после - этот открытый холодильник работал нормально ( читаем внимательно ! - я написал , что 5 дней не работал :p) ... так что не аргумент ваще ... тем более что на следующий день , после моего "подзатыльника" - всё опять работает ...

Вот кто то ни фига не внимательно читает мои посты - моя младшая проработала 3 года в АТБ и я прекрасно знаю все расклады - всегда , всю недостачу вычитали из зарплаты охранников и продавцов ... эта же неофициальная практика существует в АТБ до сих пор - я упоминал о девчушке , которая перешла из АТБ в Сильпо - так вот это была одна из причин :p:) ...
    А сегодня и на кассе , и на ценнике - одна цена - 24,60 ... т.е. несколько дней таки была продажа в минус три гривны ...

.

ШВАРЦ33, Igor 21, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  16. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    цигарки не хтіли продати?:eek:

ШВАРЦ33, Igor 21, Русла Н та ще 1-му подобається це.
  17. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Ну такое было давно,лет тридцать тому и водку,мне было около 25,а крайний раз по другой причине и было уже за 50.Думаю в обоих случаях просто приставали.Получилось.

ШВАРЦ33, Igor 21, gudvin696 та ще 1-му подобається це.
  18. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    суджу по нашим розкладам: холодильники з пивом, водою, пепсі-шмепсі - це холодильники поставщиків...їхні мерчики часом зимою включають:mad:...на перший раз крию баготоповерховим ...якщо таке стається повторно - компресор просто відкушую:oops:..ну а так як буває виявляємо працюючий холодильник не завжди в той же день - то він декілька днів бувало працював :oops:...
    ПС десь на наступній неділі будемо включати на холод холодильники і ми...
    опять же наші реалії: в нас оператор заливає ціну в базу (база кас) і тільки потім роздруковую нову ціну для зміни ціни...
    в нас якщо ціна зменшилась (залили в базу меншу ціну ) а цінник не змінили - недостачі не буде...
    якщо ціна піднялась (залили більшу в базу) а цінник не змінили - максимум скандаль з покупцем і втик заввіділу/замам/продавцям...
    а так у нас кожного місяця вираховують недостачі з усіх хто працює в ТЗ "зїдено -випито" (це коли знайшли пусту посуду, обгортки)..в місяць це може бути десь до десятки гривень...у мене в електриків, сантехніка і мене - не вираховують..а в слюсара - вираховують:eek:..чого так - фіг його знає... ..недостачі від переобліків чесно не знаю як покриваються - не інтересувався :rolleyes:...
    на минулій роботі мій начальник гол енергетик мережі взяв товар в ТЗ а на касі виявилось що ціна набагато більша (не поміняли цінник)...він викликав директора і купив товар по малій ціні як на товарі (полці) а директор гіпера з свого карману доплатив різницюo_O...як вже далі розбирався з винуватцями дірик я не знаю:rolleyes:

Igor 21, gudvin696 та Briter подобається це.
  19. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Та скоко там тех разборок....в извращенной форме...

Igor 21, ДВ762 та gudvin696 подобається це.
  20. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Это даже не холодильник , а открытая витрина с охлаждением - как для колбасятины , сырков в "Сильпо" ... около 2 метров в высоту , с тремя полками и метра 3.5-4 в длину . На нижней , самой большой полке - в основном пиво + один тип воды и "Живчик" , а на верхних всякие миксы /тоники и прочие в стекле и жестяных банках .
    А за отдельные холодильники с дверями , типа стойки - не знаю как сейчас , но в старом , синем АТБ работало круглогодично : Бювет , Черниговское и ещё пару , не помню чьих ...

Вот реально в чём наше Сильпо проигрывает АТБ - так это в охлаждении напитков , и зимой , и летом - там вообще не было никаких холодильников ... и вот , буквально пару месяцев назад поставили пепсикольный ...

.

Igor 21 та ДВ762 подобається це.
  21. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    ааа...з вітринами у нас взагалі строго:
    кожні 3 години круглосуточно черговий електрик заносить показники температури в журнал...9.00 - 12.00 - 15.00 і тд...журнали зберігаються 3 місяці...десь раз в квартал Департамент Якості при перевірці требує журнал...якщо електрик "провтикав" і записав не реальні а "строго на глаз" показники і ці показники вийшли за норму на моніторингу (і в нас на моніторі в компресорній і на компу в обслуговуючої кантори) ця вітрина/бонет/регал/камера відобразиться червоним...моніторінг пише цілодобово температури і по моєму запросу мені видають розпечатку за любий день...
    - при мені був випадок коли покупець заявив притензію що у нас не відповідав температурний режим...робили копію журналу контролю температур електрика і роздруковку температур моніторинга за ту дату...
    - 2 роки тому мій електрик провтикав що вечером відключилась лінійка бонетів...ляпнуло овер дофіга морозива...звільнився в той же день "за власним"...
    - 4 роки тому електрик всю ніч займався монтажем і провтикав коли вирубився бонет з замороженою ікрою....вся техслужба (і я в тому числі ;)) лопали дефростовану ікру по закупочній ціні :D...навіть ходили версії "а нє повторіть лі нам єщьо" :D
    ось знайшов моніторінг:
    0-02-05-00b0ae2286998ab1e03a9eb9a703069d80b7a0f8a3a744245349e846464d79b1_e99f1d58.jpg
    це холодильна вітрина..задана температура 2-4С...так і трималась... а в ночі був дефрост (температура піднімалась до 5.8С)

Останнє редагування: 29 бер 2021
    Ph@ntom, ШВАРЦ33, slawuta5 та 2 іншим подобається це.
  22. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Надеюсь черную...Я приеду,еси шо...Помогать.

ШВАРЦ33, slawuta5, gudvin696 та 2 іншим подобається це.
  23. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    чеврона...но єжелі буде чорна - дам знать! :beer:

ШВАРЦ33, slawuta5, gudvin696 та 2 іншим подобається це.
  24. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина

Igor 21 та gudvin696 подобається це.
  25. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Пижду.

Русла Н, gudvin696 та ДВ762 подобається це.
  26. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина

Igor 21, ДВ762 та Briter подобається це.