Фиг его знает, что у деда в голове. Он давно с катушек сьехал. Конечно, не хочется. Но через Черниговскую область до Киева ближе всего. И расиянцы это знают.. Собираюсь назад в Киев. Всем удачного дня.
Да сам )(уйло ничего не решает в таких масштабах ... там тоже есть свои кланы и своя межвидовая борьба ... вон наваливают Навального ... или кто то думает , что без одобрения верхушки хотя бы одного из кланов такое в лаптестане возможно ? там , походу , грядёт смена )(уйла - а вот на кого - вот это пока загадка ... И эти кланы , прекрасно понимают , что если экономика обвалится , то никакими завоеваниями Украины уже не сдержишь кацапский бунт - ибо всегда побеждает холодильник . ЗВР кончится за полгода максимум и это при блокаде очень многих товаров - рашка себя тупо не сможет прокормить без импорта . Да и завоевать ( захватить ) Украину это одно - а удержать - совсем другое ... Ядерная истерия уже не канает - даже сами среднестатистические кацапы на это не ведутся .... Я полгода назад читал аналитическую статью , в штатах группа аналитиков составляла - там всё очень аргументированно было ... .
Агалитический отдел московитов не даром бабло получает. Кланы да, но московиты бывают непредсказуемы, имхо.
Непредсказуемых московитов утилизируют в Сирии , Украине , ЦАР и т.д. А на руководящих постах уже одни предсказуемые ... ну и на всякий случай к каждому приставлен человечек , следящий за предсказуемостью ... ИМХО
Московиты в своем большинстве нахальные, наглые и хамовитые. А нормальное меньшинство у них называют "Либерастами". А потом они еще задаются извечным вопросом - "почему нас не любят?".
ИМХО - нет там нормальных ... кто больше , кто меньше - все пропитаны вяликодержавием ... Нормальные уже свалили оттуда .... Ну может быть 0,05% осталось , сидят по норкам ... так это не меньшинство - это погрешность ... .
все набагато простіше ...на зиму всі холодильники з напоями (пиво, вода, пепсі-шмепсі) згідно розпорядження відключаються...працює лише підсвітка...на літо згідно розпорядження включаються... я ще не включав - команди не було недостачі не буде - як правило спочатку заливається в базу ціна а потім міняються цінники ... а охоронник побіг бо це все рівно зальот - невідповідність ціни в нас теж не вітається робота сімейних пар які " можуть вступити в зговір" (охорона-касир).. а так працюють завхоз-ст касир, охоронник - ст зм охорони... салют вінтажні! напахався - насилу ноги волочу ...в тещі був ДР - поїхали поздоровили... заодно прибрали город...розвіз пару кубів землі з компостної купи, просверлив берізку на сок... сиджу мажу руки кремами..незнаю шо за хрень..але в мене біда з руками від землі...пару раз викинув з землі неперегнивші кусочки коренів, викинув кущі пирію...вообщем трогав землю без перчаток..прийшов додому, помив руки, а пальці і кисті немов ізюм морщені.. вже з десяток років абсолютно нічого не роблю на землі...можу мало не купатись в мазуті, отработці, тормозухі, маслах, бензинах, солярці - все нормуль...у всякому разі в межах розумного...но тільки візьму сцука в руки землю - піпець..не руки а сушений ізюм/курага/чорнослив
нагаалось як батько вже будучи пенсіонером на змаганнях взув команду наших пожежних: пробіг по бревні з рукавами, розгорнув їх, підключив до мотопомпи, запустив мотопомпу і подав воду...ті навіть подали протест - кажуть записані пенсіонери а гасають як молоді...прийшлось діду діставати паспорта...він в 60 на охоті переплигував через 2х метрові бетонні забори а молоді йшли в обход..а в 70 почав здавати дуже швидко ...но мене гризе щоб про нього не забув як буду робити переєгістрацію лушням
Нормально,земля сильно щелочная,только в неопреновых перчатках работать,причем так,берем телефон,сзываем всех мимо проходящих,керуем процессом,сами к земле не прикасаемся,потом мажем кремом.Запиваем коньяком.
А вот фигвам называется - и в Новый год , и после - этот открытый холодильник работал нормально ( читаем внимательно ! - я написал , что 5 дней не работал ) ... так что не аргумент ваще ... тем более что на следующий день , после моего "подзатыльника" - всё опять работает ... Вот кто то ни фига не внимательно читает мои посты - моя младшая проработала 3 года в АТБ и я прекрасно знаю все расклады - всегда , всю недостачу вычитали из зарплаты охранников и продавцов ... эта же неофициальная практика существует в АТБ до сих пор - я упоминал о девчушке , которая перешла из АТБ в Сильпо - так вот это была одна из причин ... А сегодня и на кассе , и на ценнике - одна цена - 24,60 ... т.е. несколько дней таки была продажа в минус три гривны ... .
Ну такое было давно,лет тридцать тому и водку,мне было около 25,а крайний раз по другой причине и было уже за 50.Думаю в обоих случаях просто приставали.Получилось.
суджу по нашим розкладам: холодильники з пивом, водою, пепсі-шмепсі - це холодильники поставщиків...їхні мерчики часом зимою включають...на перший раз крию баготоповерховим ...якщо таке стається повторно - компресор просто відкушую..ну а так як буває виявляємо працюючий холодильник не завжди в той же день - то він декілька днів бувало працював ... ПС десь на наступній неділі будемо включати на холод холодильники і ми... опять же наші реалії: в нас оператор заливає ціну в базу (база кас) і тільки потім роздруковую нову ціну для зміни ціни... в нас якщо ціна зменшилась (залили в базу меншу ціну ) а цінник не змінили - недостачі не буде... якщо ціна піднялась (залили більшу в базу) а цінник не змінили - максимум скандаль з покупцем і втик заввіділу/замам/продавцям... а так у нас кожного місяця вираховують недостачі з усіх хто працює в ТЗ "зїдено -випито" (це коли знайшли пусту посуду, обгортки)..в місяць це може бути десь до десятки гривень...у мене в електриків, сантехніка і мене - не вираховують..а в слюсара - вираховують..чого так - фіг його знає... ..недостачі від переобліків чесно не знаю як покриваються - не інтересувався ... на минулій роботі мій начальник гол енергетик мережі взяв товар в ТЗ а на касі виявилось що ціна набагато більша (не поміняли цінник)...він викликав директора і купив товар по малій ціні як на товарі (полці) а директор гіпера з свого карману доплатив різницю...як вже далі розбирався з винуватцями дірик я не знаю
Это даже не холодильник , а открытая витрина с охлаждением - как для колбасятины , сырков в "Сильпо" ... около 2 метров в высоту , с тремя полками и метра 3.5-4 в длину . На нижней , самой большой полке - в основном пиво + один тип воды и "Живчик" , а на верхних всякие миксы /тоники и прочие в стекле и жестяных банках . А за отдельные холодильники с дверями , типа стойки - не знаю как сейчас , но в старом , синем АТБ работало круглогодично : Бювет , Черниговское и ещё пару , не помню чьих ... Вот реально в чём наше Сильпо проигрывает АТБ - так это в охлаждении напитков , и зимой , и летом - там вообще не было никаких холодильников ... и вот , буквально пару месяцев назад поставили пепсикольный ... .
ааа...з вітринами у нас взагалі строго: кожні 3 години круглосуточно черговий електрик заносить показники температури в журнал...9.00 - 12.00 - 15.00 і тд...журнали зберігаються 3 місяці...десь раз в квартал Департамент Якості при перевірці требує журнал...якщо електрик "провтикав" і записав не реальні а "строго на глаз" показники і ці показники вийшли за норму на моніторингу (і в нас на моніторі в компресорній і на компу в обслуговуючої кантори) ця вітрина/бонет/регал/камера відобразиться червоним...моніторінг пише цілодобово температури і по моєму запросу мені видають розпечатку за любий день... - при мені був випадок коли покупець заявив притензію що у нас не відповідав температурний режим...робили копію журналу контролю температур електрика і роздруковку температур моніторинга за ту дату... - 2 роки тому мій електрик провтикав що вечером відключилась лінійка бонетів...ляпнуло овер дофіга морозива...звільнився в той же день "за власним"... - 4 роки тому електрик всю ніч займався монтажем і провтикав коли вирубився бонет з замороженою ікрою....вся техслужба (і я в тому числі ) лопали дефростовану ікру по закупочній ціні ...навіть ходили версії "а нє повторіть лі нам єщьо" ось знайшов моніторінг: це холодильна вітрина..задана температура 2-4С...так і трималась... а в ночі був дефрост (температура піднімалась до 5.8С)