ти нам зуби не заговарювай! кажи запустив мотор чи ні? ПНВС відремонтував? салют парні!..якісь дні дурноваті...нема покою ні на роботі ні дома...
Вже писав,двигун перемотаний гімно,недаром попередній власник з радістю віддав.Він без нагрузки погано запускається,а з компресором ,фіг! Якщо рокрутиттся ,тоді маслає... Коротко,я в траурі. А ми ще хотіли автомат туди поставити,щоб постійно тиск підтримувався.....
Ага,меня сейчас угощали вкуснейшим борщиком,с салом и чесноком,пришлось это все тремя с половиной румками самогона запивать.Щас я довольный и могу общаться.
ух...як вспомню так і вздрогну...мав я приключеніє з такими бочками на початку 90х... в ті часи бензоль був діхфісітом, а мій сусід працював на нафтобазі і барижив 92м..мені 92й обходився дешевше 76го на заправці..якось каже бери пару бочок (точ як на хвото) і підскоч до мене на нафтобазу вечером...а був у мене тоді М-412ИЭ...а крючка замка багажника не було (так мені дістався)..я випиляв з листа заліза (2-2.5мм) крючок, присобачив спружинку і тросик, тросик завів в салон і отримав аля "дистанційне" відкривання багажника..ну от прилетів я вечером до нафтобази...віддав пусті бочки...діждався коли вернули їх повні і давай закидати в багажник...шот промазав і зі всього маху насадив одну бочку на той крючок..розпанахав діру в боку бочки десь сантиметрів 10-15..закинув бочку рваним боком доверху і ходу...приїхав додому...пів бочки діфісітного бензолю хлюпає в багажнику..вірніше те що залишилось з половини бочки...половина того що вилилось з бочки витекло по дорозі...добре що бензолька швидко випаровується літом...а то так би струмок привів до самого мого гаражу
сорян..коли писав свій пост ще не дочитав до того місця мда...щось там перемудрували з обмотками...хоча Briter правий - не всі навіть 3ф мотори можуть запустити компресор під нагрузкою... ПС: опори обмоток міряли? чи включали "строго на глаз"? не могли включить в роботу на пусковій обмотці?
Маленький мальчик на стройку пошел,к бочке с бензином он подошел,дальше рифму забыл,только успел он высунуть нос,добрый прохожий спичку поднес.
Вже давно зроблено,проблема з мотором. Вся та китайська приблуда нажаль навіть з пусковою кнопкою не буде працювати. Хоча я можу замутити,лічильник обертів і електромагнітний пускач,аби тільки двигун дав ради.
У соседа отой во несчастный днипро М,однофазный,со штатной коробочкой и примерно теми же полторакиловаттами,гистерезис 4-7,отпшикивает воздух сразу при остановке из головы,этого хватает для запуска.
теж мені проблема...осьосьо: Звільняються від посту: – убогі, що живуть з милостині; – хворі й немічні, що повертаються до здоров’я; – ті, кому потрібне повноцінне харчування; – особи після операції; – матері в часі вагітності, пологів та аж до закінчення годування грудьми; – подорожуючі; – ті, що важко працюють; – ті, що харчуються в громадських їдальнях чи в гостях і не мають змоги вибору їжі; – учні та студенти в період підготовки та складання іспитів (коли організм потребує повноцінного харчування). вибирайте ...мені аж цілих 3 пункта підходить
ах так...ах так... тоді мені ще підходить: – особи після операції; ...мені в 1му класі вирвали гланди і на 1му році армії апендицит