В компрессорах,даже китайческих,есть разгрузка линии наддува,т е.запуск без подпора в ресивере происходит.Легко.
Завтра розберу двигун, гляну що там за колхоз,зроблю фото. Хтось його на 220 робив,розкручували шнуром,без кондюків.
https://prom.ua/p1263826036-kondens..._meYQKCla0TKiO4fxrVB59m8ONUHo62oaAhckEALw_wcB Один из примеров,их много,цены похожи,не космос.Есть как одиночные так и два в одном.
На ну ! У нас турбореактивні генератори, там плять які хоч преобразоватєлі,і навіть на 400 гЦ.Ясно що ще совкове все. Завтра гляну.
ооо....якщо виходить 4 провода (4 кінця)тоді скоріш за все він намотаний з робочою і пусковою обмотками...для роботи без кондннсаторів...в такому разі тестером дивимся де робоча а де пускова обмотка: - робоча: меньший опір (більша потужність) - пускова: більший опір (менша потужність) 1 кінець пускової кидаємо на 1 кінець робочої...на робочу подаємо фазу і ноль...2й кінець пускової короткочасно підключаємр для запуску до 2гого кінця робочої...можна через просту кнопку а краще через ПНВС ось непогано показано про двигун з пусковою і конденсаторними обмотками:
Так ніфіга він не запускається кнопкою пусковою ,а шнурком,там навіть подвійний шків хтось присобачив.Мусиш розкрутити,і тільки потім він розганяється.
Але мужик толково обяснив,там ще є продовження як кондюкі підібрати потрібну кількість. Дякую,я ніколи не заморочувався,у мене 3 фази.
Так и есть...и тут же на "Терминале"(местный авторынок)устанавливают за 40 минут.Почему так долго?...нужно время для высыхания клея. Еще в Черкассах делают...у меня знакомый заказывал на Мерса 40 годов(делали все стекла в круг,восстанавливал после пожара)...у него своя маленькая киностудия в Киеве.
Если мышей не кормить вовремя, то они не только провода погрызут... Скоро и за хозяина возьмутся. Мышь - страшный зверь, хоть и маленький.
Да, объяснил подборку кондеров... Тут правильно, а тут не правильно. Я и так в трех проводах путаюсь, а тут вообще писец... Так нихрена и не понял. Второй год стоИт дровокол, а пользоваться им не могу.