Это правда, не спорю. Но! Была капуста, буряк, цибуля, морква, редька. Різні ягоди. Яблука вживали і моченими, і узвар робили. А груші? Агрус, вишня, шовковиця, черешня. І це тільки кісточкові. Свинка, кізочка, корова я мовчу.. Гіндики, курі, гуси, вутки. Мій дідо казав що куріпки, ФАЗАНИ (!), вальдшнепи ще якісь непонятні голуби, селезні. Жаб та хробаків з мурахами чи мишей точно не їли. Зайці, та кролі.. Хух все.. Так картопля наше все. Але і дякуючи ржаній муці і пшеничний, був завжди хліб. З муки робили багато різних пундиків. Але не так богато жили, але жили. Чи виживали. Мій прадід казав, що його прадід на роботу брав окраєць хліба і тараньку з цибулиною. Риба тоді водилася. І раків ловили. Ото таке... Забув. Алкоголь теж варили з слив і абрикоси. Але дідо казав, що воно було мутне, гливке. Але хлопці пили. Не брага. Щось таке видно смачне. Бо дід малим трохи сьорбав. Брагу би він не пробував, це точно.
самьій тьіць-єто продельівать тамошние процедурьі здесь, но без тех допингов. считалось, что єто читерство в смещении точки сборки.
Так один такой читер , тот который сравнивал мескаль с нашими аналогами , и пытался по Кастаньеде вычислять ведьм ... попал на год в дурку ... потом стал доходягой ... даже самый лёгкий драп потом не мог курить - приступ паники , пена со рта , скорая ... может ведьм вокруг много ))) ... ...так шо всему своё место ... и время . .
Сегодня работу одну работать пытался. То, что делаю на протяжении 10 лет, а то и более. Движения до автоматизма. Но сегодня... Будто пошепотил кто. Всё в брак. Полтора часа коту под хвост. Всё бросил и поехал домой.
"Дождь" сейчас транслирует. В Москве полно омона, полиции, бесплатных маршруток с решетчатыми окнами. Народ за Навального мазу тянет.
Доброе утро всем! Вроде в пятницу выходим из карантина! Пфайзера как говна за баней , зазывают всех желающих...