Картошка да!!!В духовке такая никогда не получится,как в костреА петуния...мы с друганом,ныне уже покойным,повысмактывали все цветки...особых люлей не получили,нам то было лет по 4-5,но как-то отчитала мамка
Доброго ранку! Леня ,поздравляю от души , желаю чтобы все. А я вот проснулся сеголня от звона колоколов , в вперемежку от звонка гл.инж. , настала зима и автопарк нужна помощь в разогреве авто для разводки продукции. Электрика рулит, прям каламбур.
Татар/татарське це не соус, а перемелене/порублене сире м"ясо (у цьому припадку з лосося). А назва пішла від татарів, котрі клали паски сирого м'яса під сідло і потім його споживали - повна назва бефштекс татарський.
Хай літра! Неділя, святий день! Навіть нам дають спокій,по плану напалити баню,підстригтись. Помітив що на потилиці вже майже лисина,а бока заростають з подвійною швидкістю.
Мінух тринадцядь, зненацька прийшла зима, поїхав я у село вино декантовати, а шо робить, теж праця. Ох і нанюхаюсь сьогодні )) Доброго дня панове ))
ааа..от сліпота куряча! ломаю голову як може бути світле мясо з ЛОСЯ а насправді було написано з ЛОСОСЯ салют парні! пока кипить/шкварчить/накривається я щоб не мішати тут
Це литовський літерек і ми з дружиною вже у п'ятницю дегустацію до оселедця зробили, а вчора дочка за кермом, а майбутній зять одну чарку на чотири рази пив
Ви тут такі всі тєхнарі і адепти синьої ізалєнти. Відтак, запитання. Санки ті ж самі, що 45 років тому (батя їм приробив відкидну спинку, працює), гірки ті ж самі (від сніжинки до парку, для особливо допитливих), покриття дороги умовно таке ж саме, але виносить значно далі. Пацчєму?
Пацтамушта ты тяжелее стал Спрашивается : - сколько весит килограмм жареных гвоздей , если козырь бубна ?