Это если сравнить с армией, то вот эти м-вошки спецназ, захвативший плацдарм , форсировав водное препятствие. А обычные, так... Пехота, удерживающая высотки.
Хазар ніби мав тільки дх,і сх? Так і ,,Sielga,, в батьків була радіола ,, Латвія,, що я тільки не слухав на ній.
Так , так тааак ... А вот с этого места , пжлста , поподробнее ... Когда играем в Мегалот ? Выигрыш 50 / 50
я ці їздєлія ховав в бабці за образАми багато років потому як бабка померла я випадково перекладаючи образ знайшов 1 завалявшийся...папір пожовк...
я малював черепи і мультіки (рицарські бої) в товстому зошиті....бистро прокручуєш/пролистуєш зошит - йде мультик....а ще малював тризуби...правда показував тризуби лише вірним товаришам...якби здали - була б жопа...
велосипедний цепок скручений в кишені...пізніше магазинний пістоль під мелкан власної розробки...оскільки оружейнік з мене був ще той , то пістоль досить часто давав збій і замість 1 постріла робив 2-3 (зривало )... ну от одного разу перестріли мене хлопці ..я вихватив пість і зробив - попереджувальну чергу на всі 5 патронів в землю перед їхніми ногами...я напевно пересрав більше ніж вони ...вони ж то не знали що в обоймі було лише 5 патронів ...розійшлися мирно ...потім вони ще довго намагались дізнатись що то за варят в пулімь'ота валить очередями
в нас була: 1) х/б 2) п/ш 3) парадка 4) "офіцерська парадка" - парадка солдатського покрою з офіцерського сукна...видавалась для церемоній...похорони генералів..вічний вогонь на красн площі... 5) шинель 6) "офіцерська шинель" - шинель солдатського покрою з офіцерського сукна -для церемоній 7) чоботи 8)офіцерські чоботи - для церемоній 9) білі ремні, білі підсумки для СКС, аксельбанти - для церемоній
Сповіщення відти приходять, пішов глянув, доба пройшла, і звання не повернули, і не видно шо збираються, і головне не зрозуміло за шо(.. Артему треба писати, раз, другий, третій. Повинен повернути, можливо навіть позачергове дасть, ну я так собі міркую..
окрема комендантська рота мацкви....до пів року - наряд по роті...а потім 1.5 рока : 1) карал (губа, база військового постачання, автопарк) 2) конвой: бутирка, матроска, 1 постійна сесія мосгорсуда, медекспертиза електросталь 3) концерт...от тому і побував на концертах Сандри, Сабріни, Патріції Кас, Цоя...ну і церемонії: похорони генералів, вінки до Вічного Вогню на червоній площі...
А у нас роту почетного караула разогнали после второго самоубийства.Вспоминая ту армию приходит сравнение дикой смеси детского сада и зоны,с законами одновременно обоих учреждений.И вкладке в башке многих из детсада.Пару полуздоровых чуваков все писали рапорта-в Афган просились.Геройства очень хотели. Одного уже сильно полысевшего прислали дослуживать с краниками на петлицах-трубопроводные войска,ракеты заправлял.
Камрад , ну как то несерьёзно - закинуть такую удочку и дальше молчать в тряпочку ... шо же там дальше тумбочки было .... и в чём был дежурный по роте ? Агент ЦРУ докладывает начальнику о наших воинских частях. Рассказал про пограничников, десантников, моряков: - А еще у русских войска есть - стройбат. Эти вообще звери, им даже автоматов не дают...