Что бы не было стыдно, надо было выпить еще больше. Напиться до беспамятства. До поросячьего визга. Когда ничего не помнишь на утро, то и стыдиться нечего.
Первый держит в напряге с первой серии ... Второй сезон - я сам с трудом дополз до 5 серии - потом уже зашло нормательно .. Третий больше раздражает , чем интригует ... но девочка спасает , периодически , ситуацию ( та которая фулюганка-рецидивистка ) ... Суть всех трёх - мафия бессмертна ... .
Мне как-то не все сезоны понравились ... Рома , начни смотреть «чёрное зеркало», вообще мозги сломаешь ... Но кое-что там таки есть...
Смотрел это кино на одном дыхании. Фильм просто классный. И актеры по своему типажу хорошо подобраны. Когда-то на глаза попался фильм "Противостояние" по С.Кингу. Самое интересное, что С.Кинг был автором сценария и еще кем-то там. Но подборка актеров, что удивительно, иногда совершенно не соответствует кинговому описанию. Если сначала прочесть книгу, то кино смотреть тяжело.
Камрад Эрнест , мюнхенское Spaten , можно купить в Сильпо , на заправках ОККО , и ещё в разных специализированных магазинах ... ! Да дорого , знаю. 50грн/бут. Да с украинскими зарплатами... Оно и здесь не дешёвое ... Но я считаю , что добровольно покупать отраву в виде черниговских и оболоней , вот это дорого по-настоящему !!! И что значит «вы готовы»? Могу и выслать , если захочу ... Кому надо , тот знает ...
Доброе утро парни )))) Тереблю суету хует, или куету сует, и к обеду дую на виноградник, с удлинителем и прожєхтором. Буду привьікать к земле потихоньку )))
да до задниці ті пірометри - навіть самі точні! крім точності ще важливі умови вимірювання: мені щодня ранком/ввечері міряють температуру на роботі (гіпермаркет мля)..так от, якщо я тільки виліз з машини (а їду я з обдувом теплим повітрям на лобове - відповідно на лице) то температура на шиї в мене 37-38С..якщо вийшов з машини, перекинув словечком другим з людьми на вході - температура на шиї 35-37С..якщо вийшов з машини а до пірометра черга - температура теж в нормі... деякі люди що приїхали розвозкою і до службового входу прогулялись по вулиці - стоять в черзі гріються, бо на шиї в них температура настільки низька що пірометр показує помилку..це тільки на шиї...на руках теж своя свистопляска
а я сьогодні міняв місцями перднє праве на переднє ліве ...коли міняв на зимні - попутав місцями а там направлений протектор
Цікава шттучка... А що покаже, якщо поміряти ним на .....? Скільки було раз чи скільки ще залишилося? Ще одна історія з моєю участю. Побудували в селі, в яке я мав нещастя одружитися, амбулаторію. На 4 поверхи, обладнання, все як має бути. Глуху стіну прикрасили мозаїчним панно. На відкриття - перерізати стрічку мав приїхати САМ .... перший президент України. І тут поповзли чутки.... Що пісок для зовнішньої штукатурки з Чорнобиля... Що будова випромінює.... Головний лікар попросив, чи можу я це перевірити. В той час КБ, де я працював раніше, займалося розробкою побутового дозиметра, і цього добра було достатньо. Ексколеги за добрими посиденьками під погарчик хоумвіскі дали експериментальний девайс для користування.Ходжу попри будову, вимірюю - коливання в межах норми. Народ зацікавився процесом - біля мене як співробітники лікарні, так і просто перехожі, переважно жінки. Питає медсестра ( ох, ТАААКА молодиця - кров з молоком, та й не проти була порозважатися ) : - Що показує прилад? - Багато що. - Навіть скільки раз було? ( сміх серед оточуючих мене людей ) - Та запросто - ось дивіться ( направляю прилад на якусь жінку поряд ) - 1, 4 ... рази. Жінка знітилися, сміх почав вщухати. Направляю на медсестру, непомітно перемкнувши діапазон вимірювань. - А тут .... 14 ! Медсестра не розгубилася: - Тепер вірю. Ну й що - я не буду відбріхуватись, нехай мені заздрять! В очах деяких жінок з'явилася напруга. Продовжую тему - - А якщо ввести деякі дані - то можна роздрукувати навіть з ким і коли. Останнє слово слухала лише медсестра - всі різко згадали, що мають невідкладні справи... А потім, після урочистої церемонії відкриття.... Але це вже інша історія...
Я умоляю ... 1.5% - это всего лишь 0.5 градуса ... Так что если будет критическая - 38-39 , покажет очень даже правильно ... Да и , действительно , как писАлось выше - куча нюансов и без заводской погрешности ...
Привітався . Кому що треба - не зволікайте , майте зараз ... щоб потім не гамселити себе по потилиці , що не встиг Чекаємо на продовження ... .