Той кли извиняюсь нер удалил давно,он не чистит а грузит конкретно.И вообще автоматические проги,особенно бесплатные,не стоит пускать в свой комп,тем более с такими правами.Диспетчер задач простейшая подсказка кто ковыряется в данный момент в системе,дальше реестр но там уже нужно точно знать,что можно а чего не надо.Сколько систем я убил в экспериментах,не знаю,много,кое что понял,на три процента.
У мну не бесплатная , как и антивирус ESET , 13 , интернет секьюрити ... просто пароли ищу на соответствующих сайтах и обновляю постоянно ... И любая прога должна спросить у меня разрешения - тут я уже давно прохаванный лузер , прежде чем хоть пукнуть ... а ещё - я попросту выключаю некоторые через диспечер задач ... тот же Вайбер для компа - ибо нефиг ему висеть в режиме ожидания и хавать 15-20% оперативки ... Так что небольшой контроль , на моём лузерном уровне пользователя компутера , присутствует ... .
Утречка в тему ! Вот и завтрапятница наступил ... Где Гросс с пляшущими человечиками ? ... Ух , как вспомню эмоции , когда первый раз прочитал "Пляшущих человечков " Конан Дойля ..., а потом "Этюд в багровых тонах" ... такая гнетуще-тревожная атмосфера... воображение восторженно замирает с мурашками на коже ... потом ещё пару дней ходишь на эмоциях ... перевариваешь прочитанное ... .
Оно то ДА, а потребность в жизненном эквиваленте неотвратимо толкает на трудовые подвижки , в виде походов к месту работы...
Доброго ранку всім! Іпічеська сила вчора загнали шматочок леза від ножа в колесо. Диск прикипів - ледь зірвав. Шиномонтажі - 3 об'їхав( нехай працюють добре, але недовго! ) НЕ ХОЧУТЬ ВОЗИТИСЯ З КОРДОВОЮ ЛАТКОЮ - у них жнива.... Плюнув, поїхав до хати і перекинув колеса на зимові. Ні цвяха, ні поліціянта вам на дорозі!
молоді команди дібілів проникли скрізь: 30 числа кожного місяця здаю звіт за електроенергію по фірмі...в звязку з карантином ввели здавати звіт електронно...скидаю звіт на область (я так зрозумів), потім від них приходить лист що мій звіт передано в район, а вже з району в той же день приходять на електронку рахунки з актами...щастя тривало може 3 місяці...потім на мій скинутий звіт приходило з області повідомлення а з району вже глухо...довелось знову їздити здавати/отримувати вживу...майже кожного разу якісь нові заморочки. вчора приїхав в РЕС, дочекався своєї черги (працювало як на диво всі 4 вікна), перед мною питають жінку: ви записувались?..та каже що ні....зачитали список по запісі - нема жодного...закрили всі 4 вікна і кажуть приймаємо тільки по запісі...жінка давай просити щоб приймали людей що в черзі а якщо прийдуть по запісі - то будуть приймати по запісі - нівкакую! записуйтесь а на сьогодні вже все розписано!...жінка давай просити - то запишіть мене на завтра - нівкакую - запісь по телефону! (сука а в самої той список і сама ж записує коли дзвонять)... вийшов на вулицю з 10 чи більше разу насилу дозвонився (або занято або не беруть трубку)...кажу я юридична особа - приїхав здати звіт і забрати акти а в РЕСІ не приймають - лише по запісі...каже дзвоніть - записуйтесь......-а я вам що роблю? я ж і дзвоню записатись!...на сьогодні все розписано!..то запишіть на завтра! на завтра телефонуйте завтра! і поклала трубку!... сука з 8:00 сиджу на телефоні - то занято, то ніхто не бере трубку..ну не суки????
на удальонці можуть сидіти нероби тіпа бюзгальтерів, керовніків що лише язиком керують... в нас гол інженера намагались відправити на удальонку так він всерівно кожного дня хоч по пів дня був на роботі....каже я не можу на удальонці..просто фізично...росивв щоб я його не видав що він їздить на роботу
Салам....матюкатись не буду...як і пояснювати.....але якщо є така робота нічого не робити- пропонуйте...
мались на увазі наші бюзгальтерки..ви ж не в бюзгальтері?..сподіваюсь там половина жінки керовніків і такі дуби..упс...берези що ще пошукати потрібно...за більше 30 років я вперше зустрів такий бардак
для комрада reider74: сьогоднішня історія: я 30 жовтня здав звіт по воді, отримав рахунок, рахунок віддав керуючій (заму) щоб внесли в реєстр на оплату яка буде через тиждень. сьогодні отримую листа від керуючої розібратись: - Добрый день. проверьте пожалуйста... і вкладення: -Доброго дня! Підкажіть будь ласка, щодо оплати акту за жовтень: Акт на 14630,00грн, а перерахували 2438,33, що з залишком? це пише бюзгальтер що закриває акти, яка сидить в сусідньому кабінеті, поруч з тією бюзгальтеркою що проводить оплати ...в іншому від мене місті (в іншому городі)!!!!!!! мля... лізу в реєстр...знаходжу що в реєстр внесли не всю суму а лише НДС (тупанула чи управша чи зам коли заносили рахунок в реєстр)..але ж сука вам відправили: -реєстр з рахунками (ексель файлик) -скани ВСІХ рахунків!!!! -оригінали ВСІХ рахунків!!!! -куда дивилась та що платила??? -невже та що сидить на АКТАХ не може спитати в сусідки що платить ЧО ЗА НАХ??? гляньте в рахунок і все стане зрозуміло!!!! три бюзгальтерки (включаючи нашу управшу чи замшу) тупонули а я енергетик маю розібратись!!!! відписав що тупанули і заплатили лише НДС і треба доплатити решту і так мало через день, якщо не кожний день і кожний місяць!!! мля
щойно отримав лист з бюзгальтерії щоб надали акти звірки: - Добрый день. По указанию главного бухгалтера, письмо ниже по тексту, нужно срочно свериться с контрагентами. Если скан копия акта сверки, то только с печатью на почту и оригиналы обязательно в бухгалтерию. Каждый знает какие акты ежедневно подписывает и где заказывает услугу. Все контрагенты Вам известны. Спасибо. - Добрый день Напоминаю о проведении обязательной Годовой инвентаризации расчетов с контрагентами (Дебеторская/ Кредиторская задолженность). Необходимо максимально в полном объеме подписать акты сверки со своими контрагентами по состоянию на дату 01.10.2020г. Спасибо. то невже одна бюзгальтерія не може розібратись з іншою бюзгальтерією напряму? яким боком тут Технічна служба???..ні..маєш збирати Акти звірок
Чиісь протеже мать... я сам веду двох підприємців і юр.особу...але як побічний зарібок. Дружина головбух на виробництві...то ій реально по@ ти ніколи....роботи стільки, що і вдома ще допрацьовує...а ось у січні річний звіт, то взагалі три- чотири безсонні ночі і купа іі нервв іі...і моіх.. Без образ, може таким, як у Вас бюстгальткам і нічого робити, або те що я писав вище...