прикольні таймерики...шкода що в них нема алгоритму: включив в мережу - затримка на включення - включення до зникнення напруги... треба буде пошукати таких..мені їх 5 шт в принципі буде достатньо... але сцуко нова проблема: генератор працює на природному газу (підключений до магістралі)..на період простою газ перекритий...перед запуском треба відкрити газ...літом можна завести на газу..зимою треба відкрити кран бензину, почекати поки заповниться карбюратор, завести (не завжди з 3-4 разу не те що з 1-2, перекрити кран бензину, дочекативсь коли виробиться бенз в карбюраторі, оберти стабілізуються і генератор буде працювати лише на газу і потім робити перемикання....вообщєм краще і дешевше за "включателя" всерівно не виходить...ліпити ще купу автоматики на газовий і бензиновий кран якось неоохота...з реле затримки просто можна буде не заморочуватись з відключанням-підключанням нагрузки - просто перекидаєш перекидний рубильник і все...
Неделя началась не очень приятно. только что звонил Вадим (Паромщик). Света в реанимации. Двустороннее воспаление. Все это на фоне тромбов, диабета и кучи всего остального.
на дін рейку і в щиток не воріанд - не всі лінії зможу розділити..все обєднано в групи...варіант - на кожну розетку з потрібним споживачем...
Мерхаба всім...а особливо радіо- телепрацівникам.... є цифрові таймери, з можливістю виставити потрібний час затримки... плюс показує напругу...
Ну найшла моя жінка час коли горілку в бутилці водою підмінити! Налив, махнув стопарь - ні запаху, ні смаку. Чуть не посивів....
Есть множество вариантов, пользовался такими https://www.se.com/ua/uk/product-range/529-zelio-time/12147018475-relay-output/ там на любой вкус и цвет, задержка на вкл, на выкл, и разные комбинации
Агі......а 20- ть років тому, поіхавши на риболовлю за 150 км., взяти замість самогонки березового соку, консервованого( самогонка теж стояла поруч, закатана)...........це я таке утнув...камради мало не били....зате порибалили гарно...
Пан знає толк в диверсіях......було колись, 92 рік, ми в Краснодоні вирішили випити....горілки купили, і в ресторан " Сєверное сіяніє".. взяти столик, стакани і трішки закуски...і туточки у мене на східцях того ресторану, із пістолетного карману бушлата випадає пляшка....ото я наслухався на свою адресу...
Бодрого старта в понедельничек ... только придерживаемся , рекомендуемой нашему возрасту , скорости О , я ж говорил , что с мордора там у вас скоро натянет ... походу весь донбасс накрыло ... Хреново ... Паромщику - держаться , Победителю - победить болячку и выздороветь .
Так и шо , у ресторации так и не посидели ? Или таки бутылка не одна была ... а то как то странно : раз столик , значит минимум трое , одна пляшка на троих под закусь - это почти на понюхать .... Вот же ж загадка загадская ... .
Вчетвером были...одна бутылка у меня, одна у камрада....а разбил я....одна осталась......на четверых...И денег мало, в ресторане цена на водку, была раз в шесть дороже...чем там где мы брали.
В нас була подібна ситуація - далекий 80-й. Нашкрябали з друзяками на пляшку Тамянки. Коркочьонгу не було ну то лівою за гирло, а правою у дно кілька разів - гирло лишолося у руці, а вино та решта пляшки на землі
о...нове словечко штопор а звучить ближче до коркоЦьонг? чи таки коркоЧонг? від дідів-бабів такого не чув і будучи в Польщі якось не зустрічав
А ещё можно аккуратно подогреть зажигалкой горлышко в районе пробки и чуть ниже , там пробка в вине и немного подождать - вот тогда не надо никаких пластиков - пару-тройку несильных ударов и пробка выскакивает легко . И вообще , пиво с вином - моветон ... а зачем тогда покупать пластиковую пиваса , если не собираешься пить .
Мы обычно пальцем пробку внутрь заталкивали. Мизинцем. Главное с места стронуть, а дальше, как по маслу.