От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Самые вкусные чебуреки , которые я пробовал , были в 90х годах на ж/д вокзале в Ясиноватой , это под Донецком , сейчас под сепарами .
    Там киоск был на перроне , греки делали ... огромные такие , см 30 в длину ... и не пережаренные сухари , а снаружи тонкая хрустящая корочка и под ней мягкое , вкусное , пропитанное соком , слоёное слегка , тесто ... и мняса было распределено тонким слоем по всему чебуреку .:smile_12:
    Я с семьёй частенько ездил на 191/192 поезде , Одесса-Ясиноватая , а потом на электричке уже в Щербиновку , к тёще ..
    Где то около года там продержались греки - там вечно очередь стояла , даже из города самого приезжали ... , потом греков нагнали и уже фигню начали делать ...
    Но вкуснее чебуреков я нигде больше не пробовал ...
    А вот ещё - были с сыром рассольным , типа брынзы , но не сильно солёной ... тоже была мнямка ...:D

.

1. (в наявності 3 шт.)
      Опис: ця антена має довжину майже 48 см (макс.) і є обов’язковою для використання на вулиці та в кем...
      540 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Функції: 1) РК-дисплей із діагоналлю 1,77 дюйма. 2) Висока потужність. 3) До 999 каналів пам'ят...
      2450 грн.
    3. Рация была найдена , искал и АКБ , но не нашлось По фото смотрите
      3000 грн.
    4. (в наявності 16 шт.)
      Радиостанция Baofeng UV-5R всем известного производителя качественных девайсов. Отличается компактно...
      1219 грн.
    5. Нові навушники для переговору з мікрофоном( який підключається як зліва так і справа) по рації з крі...
      2900 грн.
  2. Walter Gross

Walter Gross General-major

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Да . Когда-то в Евпатории у татар брали такие , ещё в 1998 году , супер - вкусные были ... А с сыром тоже тема у нас на авторынке были ...:beer:

3. Walter Gross

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Я позавчера у литовцев творогу купил , 2,5% жирности, и сметаны...Так , что будут вареники с подсоленным творогом ... Это лучшее , что я пронёс из моего детства по сей день :D:beer::smile_12:

4. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    :smile_12: Аналогично - самые мои любимые :D ... потом идут с шелковицей , потом с вишней/клубникой , потом с картошкой и на последнем месте - с капустой ...

У мну маман делала классные ленивые вареники с солёным творогом - мне такие даже больше нравятся , чем классические ...

.

5. Walter Gross

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Ой . Не обожраться бы с самого утра ... :D:beer:
    Рома , я попробую всё же вздремнуть ещё, бо потом на склад идти - сам начальник , и грузчик тоже сам ...:D У меня партнёр на Тенерифе , его зовут Sam :D - индус . Да я кажется уже говорил о нём...:oops::beer:
    Всем доброго утра :D:D:beer:

6. Walter Gross

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Вареники с картошкой , а также с тушёной капустой , да под обильную зажарку, это тоже высший пилотаж ...:D
    Рома , а плюшек таки не было ... :D Моя чайка поточила всё без остатку ...:D Пришлось пряником давиться и каркаде запивая ...:D:beer:
    Всё . Я сплю:smile_8:

7. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина

A10A, Ph@ntom, Кайзеровский офицер та 4 іншим подобається це.
  8. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Доброе утро , страна :D:beer:...

9. alpinist

alpinist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    125
    Адреса:
    Станіслав
    Доброго ранку із Заходу!

10. alpinist

alpinist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    125
    Адреса:
    Станіслав
    Начитався зранку ваших кулінарних спогадів - трохи не вдавився слиню... Кавую і поїду я по фірмові закарптські домашні кпченості....

ДВ762, Ph@ntom, Igor 21 та 2 іншим подобається це.
  11. alpinist

alpinist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    125
    Адреса:
    Станіслав
    До речі - про каву... всі справи у Закарпатті починаються з кави.
    Запрошуючи на каву не значить що буде питися кава....

- Кума, пойте на кавіль.
    - Йой, кумо, якисьте файно паленку назвали.

Всім смачної міцної ароматної кави, а хто не сідає за кермо - то можна і по закарпатськи!

gudvin696, ДВ762, kelt та 7 іншим подобається це.
  12. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    І ото він вам трєба, той Зе в таку піздню годину? Ось що я мав на увазі. ;)

13. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків
    Доброе утро.
    Кофе уже принят.Харьков 80 - х, моя юность, пирожковые , пельменные , вареничные , бисквитные , молочные кафе , кафе- мороженное ( Снежок), кондитерские, магазин (ведмедик), рыбный (окенан)овощные, винные погребки-наливайки, стекляшки - аквариумы пивнушки, просто столовые...самая крутая на ипподроме
    А пирожковая на перекрёстке улиц К.Маркса и Ф.Энгельса , это когда заходишь и стоишь в очереди , чтобы достались при тебе же сделанные жареные пирожки, кто-то скажет канцирогены и тд.Но вкусно , а исходная производная на совести тех перезрелых девиц.Пирожки с капустой , картошкой , мясом и ливером, запах масла и лука-чесночка.Не разу не слышали , что бы травонулись.Работяги и интеллегенты (по виду ) и вместо салфеток резанная бумага , символ союза , и не газетная и не картон , называли обверточная.Не страдаю ностальгией за совком, а молодость вспоминается ... IMG-1ddc3d95bb2954e913190fc9b869ca05-V.jpg
    Хорошего дня.

Русла Н, gudvin696, Ph@ntom та 3 іншим подобається це.
  14. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Мерхаба всем...а особенно работникам сельського хозяйства нашей аграрной страны...

15. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків
    eda-natyurmort-moloko-koloski-butyl-vino-782130.jpg
    А как "12 стульев " демонстрация провала :милиционеры приравниваеются к детям...
    Я к тому что , кто на грядке ковыряться приравнивается к работникам СХ.?
    Фантом уважаемого с профессиональной темой дня.Поздравляю....примкнувших огородников и дачников приглашаю поднять стопку или бокал , за причастность.
    Все мы потребители продукции и консерваторы для полок , ну огурчик , помадорчик, патисон.

Останнє редагування: 15 лис 2020
  16. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    1.260
    Адреса:
    Вол.Вол.
    Доброго ранку,неділя!
    Можна поспати.

17. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Тоді поставимо питання інакше - що зешмаркля зробив для України краще ніж зробив або не зробив Порошенко? Це по перше, а по друге - казочка про свинарчуків виявилая великим фейком, а ви й досі цьому вірите. Я розумію, що ви може й розчарувалися у зепоці бо ковбаси по 2,20 і доляра по 8 так і не було, але це не вина Порошенко, а тих ідіотів, котрі привели до влади прокацапський, антиукраїнський непотріб на чолі із зегнидою!

gudvin696, ДВ762 та ХапалАнДаг подобається це.
  18. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    петро обіцяв долар по 10 і хйлонападе, тому й проголосували водинтур.і тоді хоч не голосували крими і донбаси.

19. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Найсмачніші чебуреки я їв у Яремче - ресторан Крим - власник кримський татарин - дуже файний хлоп!

A10A, gudvin696, ДВ762 та 3 іншим подобається це.
  20. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Мої улюблені були з картоплею+шкварки+цибуля. А тут, у Польщі, полюбив з капустою та грибами і так звані - руські - хоча ж з рюзькими вони не мають нічого спільного бо кацапи не знають що це є вареник:D:beer:

gudvin696, ДВ762, reider74 та 2 іншим подобається це.
  21. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Курва, кому можна, а кому й ні - я вже від четвертої "дивлюсь я на небо та й думку гадаю":D
    Доброго ранку усім добрим людям, а недобрим якір у .. ну ви усе зрозуміли!

22. Walter Gross

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Тоже брал польские «руськi» , с картошкой и сыром - вкусные :beer:

ДВ762, Боб67, Igor 21 та ще 1-му подобається це.
  23. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Найсмачніші "руські" робила мати (земля їй пухом) нашого господаря на морі. Вона походила з Прикарпатського воєводства де мешкало, свого часу, багато українців і коли я почастував борщем, то вона мало не заплакала.

Русла Н, gudvin696, Боб67 та 2 іншим подобається це.
  24. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків
    Ну вот потребитель подтянулся.
    Батько мій любили вареники , всіляких і з сиром і картопля с шкварками та цибулею, так от коли приїздить бувало у студентстві до мене в Харків , то повів якось його в варенечну , що була на Полтавському шляху (свердлова на той час) Так він був задоволений, що казав як вдома...адже він багато помотався свого часу по кацапетовці , та усіляких столовок бачів.
    Тато вже пішов від нас , та й нема тих варенечних , а спогади зі смаками остались, пам'ятаємо добре , сподівання на краще

Останнє редагування: 15 лис 2020
    Русла Н, gudvin696, ДВ762 та 6 іншим подобається це.
  25. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    В Яремче тоже наиярчайшие воспоминания - чебуреки. На рынке два чувака держат чебуречную. Заведение маленькое на четыре столика. Они все и убирают, и готовят - молодцы. Очень чисто и вкусно. С утра, как просыпались - сразу к ним. И всегда у них посетители.

gudvin696, ДВ762, slawuta5 та 3 іншим подобається це.