Сань ... ну а коментарии ... где - кудой - и с кем ... мы вот туточки облизываемся , втихаря ... а там , глядишь , скооперируемся и заявимся к тебе на Канары ...зненацька ... .
хух...таки доліз стукнуло мені сьогодні прогулятись до дому пішочком...в мене був вибір: оптовозом годину і потім маршруткою ще хвилин 20-25 або 15-20 хв. маршруткою + 20хв пішком...вирішив що товариш підкине трохи а потім до 6км прогуляюсь пішком..ага щас... товариш підкинув і я пішов гуляти...через промзону де не ходив років 15 якщо не більше...пройшовши десь з 1.5км я вперся в 3 метровий забор з колючкою який відділив мене від дороги далі..до дому залишалось десь 3,5км..щоб обійти забор мені треба було вернутись ці 1.5км...потім пройти метрів 500 в сторону..потім знову майже паралельно ці ж 1,5км, потім ще 1км щоб попасти на другу сторону забору де я стояв...до 6км додавалось ще 1.5+0.5+1.5+1км...тобто ще +4,5км...вся дорога тепер вимальовувалась вже в 10,5км... ніч..темно..я навіть без хвонарика...все кругом закрито і ні душі...вертаюсь...пройшов з 0.5км йде назустріч компашка молодьожі...запитую чи нема проходу на другу сторону - кажуть є хвірточка - покажем...я хвостиком за ними..дійшов до того місця і тут мені показали що в заборі біля воріт є хвірточка яка вивела мене на другу сторону забору...вообщєм до моїх 6км накинулось лише десь 1 км..відмахав я тих 7 км..ноги з непривички трохи гудуть
Рома , не было время комментировать ... Это по маршруту , где ездил сто раз , но с автострады не видно всех тех красот ... А это надо было съехать , чтобы ответить клиенту ... И я ухуел Это север Гран Канариа...
Я изначально это заметил , что в основном берег на Канарпх , он человеку враждебен ... Ну мы люди , и не то ,шобы таки любить нас было за шо ...
Добрьій вечер парни. А есть кто в теме ламинарньіх потоков например? Дано: 6х9 см поток с ветродуя. Нужно: преобразовать поток в 50х20. Шо по уму мне нужно сделать? Раструб то есть понятно, но там реально фигня будет с завирюхуями. Систему решеток?
Направляющий аппарат называется,система лопаток с противоположным углом от угла вращающихся.Проще жестко закрепленный вентилятор наоборот.
Имеется ввиду в круглом сечении воздуховода? А как же бьіть с прямоугольньім? У меня ветродуй тангенциальньій - беличье колесо, поток вьіходит в целом ровный. Вопрос в том, как его растянуть на больший воздуховод))