Это несовместимые вещи,деньги и работа,во всяком случае большие деньги.У кого их очень,неприлично много,никогда не работали.И обычно ничего не умеют.
Одинаково,только по времени растянуто.И у меня лично адреналин потом,после боя.Как и мандраж.И страшно потом.
я років з 5 бігав по пожарній драбині (пара арматуринок на сходинку і арматуринка на поручень) на 48м...красотіща...видно піпець як далеко...і страху не було практично зовсім...а одного разу йшов як завжди і хватонув дикий страх...ноги стали ватні..насилу зліз з тої драбини..потім ще багато разів заставляв себе і ходив але страх не пройшов крайній раз десь в 2013-2014р на люльці на 20м працював...страшно сцука і все
Коли я працював бригадиром у нашій фірмі, то пережив три випадки на підйомниках гідравлічних, але Бог милував і все обійшлося
так мені в принципі не потрібно працювати на висоті...віддав розпорядження і вперед...персонал працює...але коли керівник сам може піднятись, поумнічать на висоті - і людям легше працюється а з 2015 в мене вже і зовсім нема висотних робіт..
Был такой знакомый,рассказывал как решил поумничать среди своих строителей высотников и как потом слезал,шоб не ударить грязью в штаны.
Уже бы не полез выше метров 10 ти,не то с ловкостью.Возраст имеет значение.Надувать щеки можно и рассказывать шо огого.А огого это ключ от брамы.Просто хожу иногда по бордюру,для самопроверки.Пока не падаю.
когда-то перепрыгивали с корпуса на корпус на крыше пятиэтажки,теперь табуретка опасная высота-можно разбиться к е..й маме...
Добрьій вечер парни. )))) Обрезал сегодня 11 кустов, итого 25. Подготовил кустьі к перепрививке. Приварил оторванное ураганом ухо к воротам. Мелочь одного года не обрезал.
Ага,трудновастенько уже...гироскопы пошаливают...Давеча кума на пароходе прокатил... -сколько мы едем,чёйта плоховато мне? -160 -нафиг,сбавляй...
Меня если в люльку засунут и будут поднимать куда попало то пофиг,а вот если там надо будет шото делать,то нифига у них не получится.
в мене батько вже був років 5 на пенсії і працював сторожем на заготзерні...кожного року вони їздили на змагання з пожбезпеки: розгорнути і запустити мотопомпу, пробігти з 2ма рукавами під пахами по бревні, прокинути рукави і загасити вогник. кожного разу з ними змагались і пожежники з нашої частини...вообщєм взула команда діда пожежників...ті подали апеляцію що заготзерно змахлювало і замість пенсії виставили молодих..пришлось діду показувати паспорт і пенсійне бо не вірили що він по бревні бігав швидше пожежників
я виріс біля ЖД що відділяла 2 мікрорайона від решти міста...десь до 35 років кожного дня ходив через желєзку..ну і по рейсам находився теж..по шпалам дуже погано йти - на кожну ставати - дуже часто..а через одну - вкрай незручно...тож приходилось бути рейсоходцем..навіть бігали по ним