От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    У нас на терені гарнізону була столова для цивільних працівників. Так от охвіціянтку з тієї столової окучував мій друг. Ходили ми там попоїсти, а от щоб запити друге ота охвіціянтка ставила нам пляшечку з під сітра у котрій була сомогоноча з морелєк. Якась курва нас закаблювала старшині і колись він присів до нашого столу зі свєю склянкою. Хочеш не хочеш, але мусили його почастувати - він випив, подивився на нас і сказав - щоб я вас тут більше не бачив на тому й закінчилася добра їжа. Але потім я почав окучувати охфіціянтку зі столової для літунів, але це вже інша історія;)

Igor 21, Боб67, reider74 та 7 іншим подобається це.
    1. Назва - Штани зимові Стан - вживані,чудовий стан Колір - ММ14 Матеріал - поліестер, фліс Комплектаці...
      880 грн.
    2. По фото. Написи POLICE знімаються
      3 грн.
    3. Фирменная парка в камуфляжном окрасе, с утеплением. Утепление выполнено в виде внутреннего флисового...
      450 грн.
    4. Назва - Комлект підстібок Стан - новий Колір - Олива Матеріал - поліестер, поліамід Комплектація - к...
      2100 грн.
    5. Куртка в стилі military L.O.G.G. H&M розмір L Стан б.в. Пошив під М65 з елементами італійської...
      750 грн.
  2. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    О ... яичный желток это вообще отдельная тема:D... одно яйцо и белок от второго в макароны по флотски раздавить , а желток аккуратно выложить на масло :smile_12: ...
    Я , даже после дембеля , ещё , наверное , с полгода делал завтрак с таким бутером ... и просыпался , сцко, в 5:50 стабильно утром :oops: , тоже около полугода :D ...

.

Igor 21, Боб67, Deleted member 247227 та 4 іншим подобається це.
  3. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    у нас лише столовка була і чопок...а оскільки гроші у всіх після півроку водились - старики харчувались в чопку...
    тільки гроші закінчуються - відразу до лєтьохи - пора в патруль!:cool:..
    їдемо автозаком під чорні частини стройбату...набиваємо повний автозак чурбанами і потім устраюємо работорговлю: відпускаємо гонця в частину за викупом...приносять викуп і ми розпродуємо чурбанів...за якого не принесли або принесли мало - їдуть на губу - "план" то тоже треба виконувати:D...так і жили: від патруля до патруля;)

Igor 21, reider74, gudvin696 та 2 іншим подобається це.
  4. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    а у нас жовток переминали з маслом - робили таку пасту і тою пастою намазували хліб;)
    я після дємбєля дома тоже десь з пів року робив яєчну мазанку:D

Русла Н, Igor 21, gudvin696 та 2 іншим подобається це.
  5. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Хабарщики...:D

Igor 21, gudvin696 та Ph@ntom подобається це.
  6. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Похвастаюсь :D
    Нет ничего бесполезнее, чем подарки на ДР. Кроме денег естесвенно.
    Моя дорогая подарила мне такую крутую вещь сегодня:

зображення_viber_2020-10-31_13-29-09.jpg

Igor 21, Боб67, vladss та 6 іншим подобається це.
  7. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Ну якщо аж так незадоволені презентом, то я можу постраждати та звільнити Вас від цієї абсолютно Вам непотрібної речі! Ага - і це апсалютно безплатно - трбто даром;):beer:

A10A, Igor 21, alexshadow та 3 іншим подобається це.
  8. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Якраз то такі потрібна річ в хозяйстві.
    Хай залишається. Мені подобається.

Igor 21, ДВ762 та slawuta5 подобається це.
  9. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Так я понимаю , шо таки с днюхой кого то мона поздравить ?;):beer:

Igor 21, vladss, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  10. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Это да! Спасибо.
    :beer:

A10A, Igor 21, Briter та 2 іншим подобається це.
  11. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    от токі ні нада!..ні нада! ми були новими непманами:p
    а губа наша ващє була перша в союзі кооперативна:cool:..за те що солдати сиділи на ній з рахунку частини звідки солдат на рахунок нашої частини перераховували 7 рублів за будній день і 10 за вихідний/святковий:p
    за рік ротний не знав куди діти гроші:eek:...для солдат:
    - закупили 4 компа - зробили в роті клас компютерних ігор
    - закупили більярд - зробили в роті більярдну
    - закупили апаратуру вищого класу - зробили в роті кімнату відпочинку..для релаксу під музику..закупили в цю кімнату кубіки-рубіки, змейки, пятнашки, ігри ну погоді(яйця) - для відпочинку.
    - закупили відік і здоровенний телевізор - зробили в роті відіозал
    ці кіинати були відкриті в суботу і неділю а для тих хто в суботу-неділю був в караулі - ще й понеділок...
    100 днів до приказу став офіційним святом на яке запрошували дівчат з училищ/технікумів:p..культурно відпочивали:D...в мене десь ще є фотка в кімнаті відпочинку де під плакатом "100 днів до приказу" сидить лейтенант - замполіт:D
    а ще губа була обкладена мрамором:eek:...а ще щоб солдата посадити на нашу губу старшина губи брав взятки красками, стройматеріалами на які це все і будувалось;)..привозять солдата на губу - а старшина: мєст нєт:cool:...вот єслі б гдєто краскі достать голубой пару банок...дивись і тягнуть краску і сразу мєста єсть:D

Витт, A10A, Igor 21 та 4 іншим подобається це.
  12. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    то вас таки можна привітати!:beer:
    щоб здоровячко і такі подарки не минали стороною!:beer:

Igor 21 та Витт подобається це.
  13. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Витт та Igor 21 подобається це.
  14. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    :beer::beer::beer:

Витт подобається це.
  15. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    У Дніпрі з полку МиГ-25 солдатиків на губу не приймали без трьох літрів "масандри" - така такса була. А у моєму дивізіоні на 100 днів був посилений наряд - опріч дижурнуго офіцера ще "отвєтствєнниє" з обидву рот, але й так напивалися:D

ДВ762, Igor 21, Briter та 2 іншим подобається це.
  16. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків
    С Новым Годом Жизни!
    [​IMG]:beer::beer::beer:

Витт, Igor 21, Briter та ще 1-му подобається це.
  17. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Были бы поближе,спасибой не вышло бы отпетлять,но хоть и теоретически,поздравляю.И повнимательней со здоровьем.Это дело относительное.

Витт, gudvin696, Igor 21 та 2 іншим подобається це.
  18. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Мне приходилось есть очень вкусных цыплят табака в маленьком ресторанчике на углу пр. Ленина и ул. Гагарина.
    А дело было так. Считайте это исповедью. Чисто сердечным признанием, смягчающим вину и очищающим совесть.
    В конце лета славного 1986 г. (или 87-го) нас послали выполнять продовольственную программу. Некоторых отправили непосредственно в колхозы на сбор урожая, а нас, увечных, в овощные магазины для реализации широким слоям населения урожая землицы нашей плодородной. Одни студенты собирают, а другие продают. Первый день моей торговли был ознаменован недостачей в сумме 2 р. 32 коп. Я был в растороенных чувствах. Чувство ответственности (сука) не давало мне очень долго уснуть. На второй день Я был более внимательным и пользовался при расчетах электронным куркулятором. Все сошлось по нулям. На третий день моей овощной практики меня и моего друга Сергея (будущего кума) перевели в другой магазин. Точно через дорогу от моего дома. Вот там Я обратил внимание, что у меня в концк смены начали оставаться лишние деньги. При чем, чем более тщательнее Я считал полученный и реализованный товар, относя всё это к оставшемуся, не реализованному, тем больше у меня лишнего оставалось. Потом Я понял, что неликвиды сдаются вмете с тарой.И чем меньше тары и больше "брака", тем больше у меня должно остаться. На минус скидывалась тара. Ящик считался 3 кГ. при продаже помидоров ЯФ специально отобрал ящик 2.2 кГ. При продаже нескольких ящиков товара откидывал от общего веса количество ящиков, помноженных на 2.5.
    На возмущенные реплики покупателей, Я вполне законно возмущался, доставал из под задницы ящик и бросал его на весы - вуаля! 2.2 кГ. Товарищи, вы что совсем охренели?! Щас Я пересчитаю и с каждого ящика еще по 300 грамм доплачивать будете. Очередь тут же замолкала. А потом Я сообразил, что если из 6 ящиков ссыпать давленные помидоры в один и взвесить, то брака в соотношении к таре будет больше! Т.е. брак не растворится в безбрежных просторах деревянных ограничений. Я ссыпАл помидоры в один ящик и чуть ли не ногами их прессовал. За одним из таких занятий был застукан замом директора нашего магазина Рафиком Амировичем. С дрожью в голосе и плохо скрываемым акцентом, он возмущенно сказал:
    - Слышь, студент, ты шьто тварищь?! Когда вы уже отсюда уйдётэ?! Если ты, подлэц, еще пол года тут проработаещь, то я еще буду на своих Жигулях ездить, а ты на чёрный Волга, да?!
    Потом как-то был день зарплаты. Нас с Серегой позвали в подсобку.
    - Идите зарплату получите, ребяра.
    На что Сергей наивно и от всей души спросил:
    -А что тут еще зарплату дают?
    Это Я к чему... А к тому, что в среднем у нас без особого опыта работы в торговле, в день выходило левыми от 25 до 40 полновесных советских рублей. И каждый вечер мы с Серегой ходили ужинать в "Цыплята табака". Могли себе позволить по порции цыплят и бутылку водки. Вот такое воспоминание о золотых студенческих буднях. А по началу, как мы возмущались, что нас не взяли в колхоз. А тому посодействовал наш институтский куратор, зная, что мы будем вытворять на бескрайних колхозных просторах.

Витт, ДВ762, Ph@ntom та 8 іншим подобається це.
  19. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    То уже для геморройщиков ....

Walter Gross, Briter та alexshadow подобається це.
  20. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    1.260
    Адреса:
    Вол.Вол.
    Прийміть мої вітання,з днем народження!
    :beer:

Витт, Русла Н, A10A та 4 іншим подобається це.
  21. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Уточню для всех,циплята приготовленные под грузом и остальными ухищрениями называются правильно ТАПАКА,табак там не при делах.Тоже раньше называл как все.

ДВ762, Ph@ntom, Walter Gross та 6 іншим подобається це.
  22. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Шоб долго не прожили.Меня эта штука миновала а знакомых достаточно,некоторые операцию перенесли,другие так мучаются,жрут всякое и т.д.Нехорошая штука.

Боб67 та Igor 21 подобається це.
  23. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Ну и Я присоединюсь. С днем Рождения, камрад! Пусть сбудутся твои мечты.

Витт та Briter подобається це.
  24. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    В Киеве 84-85,в начале бул.Дружбы народов стоял вагончик или армяне или азербаджанцы,куры под чесночным соусом+их же томатный соус-ничего вкуснее из курятины не ел:)Чуть дальше,по этой же стороне,около комиссионки бочка с пивом 3го пивзавода;)

Останнє редагування: 3 лис 2020
    gudvin696, alexshadow, Briter та ще 1-му подобається це.
  25. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Это полная жопа. В прямом и переносном смысле.:confused: Операция сама по себе безболезненная. Но вот после... После операции чувствуешь себя совершенно новым человеком. Сразу открываются вновь приобретенные возможности.

gudvin696, alexshadow та Briter подобається це.