Эх, что-то давно Я режиков не делал.... Завис на одном месте со своей идеей - фикс. Вот сижу и думаю, работа работой, но хочется и что-то для души сделать.
Я вот помню вернулся из армии, а дома вот такая , только треугольная штуковина ... То батю где-то угостили чтоле... Так вот к чему я это ...Первый раз я тогда учуял привкус какого-то консерванта ,и потом мне встречался этот привкус в некоторых колбасах... Короче , лучше , чем завтрак туриста из сухпая ВДВ , я ещё консерв не ел...
лазив як примара ...Мишка розгулялась ніяк не могла укластись, малі (діти - а вони і в 20 і більше всерівно малі) товклись.. приїхав з роботи, комп включив, зайшов на райбу, лягаю спати - виключив...а він весь час показує шо я тут сиджу, хоч бува зовсім не сиджу..
ладно...пожалів я вас всіх...вірніше лінь було 4 сходинкових марша вниз топати (з спальні в зал, з залу в кухню, з кухні в гараж, з гаража в підвальчик) до поличок з консервацією..но аджика точно за перчиком в томатному соку стоїть упс..так це таки 3й раз і в десятку..таки дочекався
В армии , особенно на первом году - всё вкусное .... Я вот до сих пор помню , какая была вкусная дробь 00 в томатной подливе ( это когда чижом ещё был ) ... а вот в дедовские времена и картоха с мнясом косули , заваленной на периметре , как то и не запомнилась особо ...
Та ну нах ... как то раз пробовал в 200 тыс единиц - чуть мотор не стал ... а тут ваще лава вулканическая ..
вроде есть еще сильней этогопробовал этот,буквально на кончике зубочисти-жестьВот куда его применять?
Угорська тушонка військова в кілових банках - і до макарончику, і до картопельки і борщик можна було з нею зварити і до цього домашня оковита і це усе на Десні у відпустці!
а мені інколи хочеться отого шмата сала з прожилками мяса в солдатському борщі...яке ж воно добре було з солькою...посипеш солькою да з чорним хлібом...духи і лімони їли аж за вухами лящало...а от вже черпаки і діти більшість брезгували..а мені до дємбеля воно подобалось...бувало в столовку ходив тільки щоб той кусок сала поїсти,а решту все віддавав молодим і харчувався в чопку як і більшість дємбєлєй.... рота завалює в столову - на ліво було, а дєди на право - в чопок...стандартний набор був: батон, пачка сосісок/сердельок (6/4шт), пачка сметани або пакет кефіру/ряжанки...ранком і ввечері лише чай і хліб з маслом і яєчним жовтком по суботам/неділям