От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Я так десять років " відгарував".... і з того часу,мій слоган -* я найманець за гарні гроші"* все інше,дружба, команда, єнтузіазм- це не до мене. Роботу виконую гарно, якісно і вчасно ..АЛЕ за гроші...:D...у вільний час працювати понаднормово зась.

slawuta5, gudvin696, vladss та 4 іншим подобається це.
    1. Повнолицева маска 3M 6900 2 фільтра в комплекті L (6057) У комплекті з оригінальними фільтрами 6057...
      3200 грн.
    2. Противогаз полнолицевая защитная маска Mf14 Модель: Mf14 полнолицевая защитная маска самодемпфирующа...
      1298 грн.
    3. НОВИЙ Комплект протигаза Avon Protection Systems FM50, фільтри запаковані.
      9500 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      JSGPM M50 (Joint Services General Purpose Mask M50) — фильтрующее средство индивидуальной защиты орг...
      7500 грн.
    5. (в наявності 5 шт.)
      Бахіли чоботи хімзахист (Бельгія). Розмір: Medium (довжина 31 см).
      550 грн.
  2. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Я обычно говорю:
    Don't gimme problems.
    Gimme solutions. ;)

Останнє редагування: 26 жов 2020
    Igor 21, Павел Олегович, Briter та ще 1-му подобається це.
  3. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Именно!
    А они еще и обижаются :D

Igor 21, Deleted member 246934 та trainee подобається це.
  4. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    до задниці всі модні курси...людина або здатна в критичній ситуації швидко приймати адекватні рішення або не здатна...
    прийшов на нову роботу і робив 1й тиждень...
    дзвонять: пішла страшна вонь там де роблять ремонт в м'ясній холодильній камері:eek:...вонь тягне в зал, біля камери чуть не ригають:eek:..
    прибігаю, на місці керуючий гіпером, зами, купа народу, двері в зал відкриваються - вонь тягне в зал, всі дивляться квадратними очима, всі чуть не бекають..o_O всі проробили в гіпері багато років...я роблю 1й тиждень...
    починаю орати на всіх щоб закривали двері в мясну камеру, закрили двері в торговий зал, відкривали всі приймальні рампи на двір, визиваю електрика щоб перевів вентиляцію на забор повітря тільки ззовні а забор з середини закрив..поки прибіг головний інженер - вже всі міри були прийняти і почав розбиратись що воняє?:eek:..виявилось зірвали поли в м'ясній камері...теплоізоляція була пінопластом...за роки в нещільності підлоги проникали соки з мяса, вода при миттю підлогів...під підлогою в камері настоящий трупний запах:eek:
    ввечері, коли спав наплив покупців, зайшли в камеру і керхером з миючим змили всю підлогу в каналізацію, змили з хлоркою (білизною)...до наступного дня в камері вже було більш менш нормально...
    на другий день мені керуючий і каже: ну ти і орав на нас всіх:oops:...і керуючий і зами всі бігали де я орав закривати - закривали а де треба відкривали:D

Боб67, slawuta5, Igor 21 та 9 іншим подобається це.
  5. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Вы - кризисманагер.
    Вітання! :D

Igor 21, Русла Н, Walter Gross та 4 іншим подобається це.
  6. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    і ще кризисний технарь! :D

Igor 21, Русла Н, Walter Gross та 5 іншим подобається це.
  7. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    A вот это действительно редкость :)

Igor 21, Ph@ntom, Briter та 2 іншим подобається це.
  8. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    критична ситуація намбе ту:
    мацква 90й...приїхали в конвой в прокуратуру...завів ареста прокурору а той каже зніми наручники і можеш нас залишити...в принципі звичайна справа - по проханню часом знімали в кімнаті допитів наручники (мали право по розпорядженню слідчого) і чекали за дверима...
    проходить пару хвилин, вивалюється в коридор з запливаючим оком прокурор і оре убєжал!:eek:..як сука убєжал? куда убєжал?...
    вискочив на стіл, з ноги увалив в голову прокурора, з ноги вибив вікно , сіганув з 2го поверху і втік:eek:
    залітаю в кабінет, до вікна і бачу вдалині силует що чеше в сторону високого забору...сігати з 2го поверху не схотів - ще ноги поломаю, воно мені треба? збіг по сходах і ломанувся в сторону куда смотався арест...на заборі замітив сліди землі (було мокровато)..з розгону вискакую на забор і бачу що за забором тип в пінжаку вихватує ствол і направляє на мене, встигаю клацнути запобіжником і направляю свій на нього...тип оре бросай оружие, я ору бросай ствол:mad:..палець на спусковому але не стріляю..тип теж...тип не похожий на втікача і занадто красіво одітий:eek:..пооравши один на одного тип каже: давай убєрьом стволи:rolleyes:..погоджуюсь:rolleyes:...тип пропонує злізти з забору до нього..кажу мені і тут добре:D..тип запитує "твій" втік?:cool:..кажу мій:oops:..ну тоді злазь з забору і чеши метрів 300в ту сторону, там КПП ми "твого" тобі туда виведемо;)...злажу і чешу вдоль забору до КПП..на КПП вже "упакований" в наручники "мій біглець"...виявилось мій арест перескочив через забор якого закритого охороняємого КГБшниками закладу:D..тільки його упакували і забрали через забор ломлюсь я з СКСом:D...каже спочатку показався штик з СКСом а потім видерся ти:D..поржали, мені віддали ареста і я звалив...а могли ж покласти один одногоo_O
    що прикольно, в мене в голові тоді першою була думка: чи встигну вистрілитиo_O..а вже потім почав аналізувати ситуацію:rolleyes:
    а почалось все з того що в тій кімнаті (єдиній) не було решіток на вікні...а я тоді це прозівав:oops:

Боб67, Суер*Выер, Igor 21 та 9 іншим подобається це.
  9. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Вечер перестаёт быть томным :D

Igor 21, gudvin696, Ph@ntom та 3 іншим подобається це.
  10. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Не ну а что?...воспоминания...:)...

Igor 21, gudvin696, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  11. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Тьху..

12. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    А чего мне регулярно такие попадаются,что исполняют этикет.Именно дальнобои.

Igor 21, gudvin696, alexshadow та 2 іншим подобається це.
  13. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    вымирающий вид...за рулем 20летние ссыкуны...Раньше на межгород без первого класса не сядешь,а сейчас...

Igor 21, slawuta5, gudvin696 та 3 іншим подобається це.
  14. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Рожи их не всегда вижу,в эту длительную поездку на пять тыс км за отпуск в конце лета чуть не через одного как надо себя вели,пропускали,сползали на обочину,моргали так или сяк.
    Я не на бетере ехал,если шо.

Боб67, Igor 21, Русла Н та 3 іншим подобається це.
  15. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Но с " мигалкой"....:D

Igor 21, Русла Н, vladss та ще 1-му подобається це.
  16. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Не,даже ствол,т.е.ножку от кровати в окно не высовывал...Мне тьху тьху вообще относительно везет,маршрутчиков пропускаю а они меня постоянно.Полицаи отворачиваются...Есть одно подозрение.Мне попались когда то,нечаянно,прокурорские номера...Так мне сказали,во всяком случае.С единичками.Но сама машинка ни разу не прокурорская,самая стандартная задовозка десятилетка.

Igor 21, reider74 та gudvin696 подобається це.
  17. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    То оте диды,50+ и выше-динозавры...Я своего друзяку автобусника(дружим 42 года),сколько он лямов мотанул...
    -А я их считал?:)Когда уступают,когда нельзя левый,когда можно правый...им сверху виднее,всегда авариечкой моргнул,в ответ тебе фарами в попку ответили и ехать,мотать километры с такими водителями приятно!:beer:

Останнє редагування: 26 жов 2020
    ДВ762, Igor 21, slawuta5 та 5 іншим подобається це.
  18. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    Часто останавливают,просто спросить...
    -А сколько лет вашему автомобилю?А объём?:beer:

Igor 21 та Briter подобається це.
  19. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    У меня был горбатый,дето в 92 году,я на нем дважды ездил в столицу.Останавливали раза три,чтоб поудивляться что это делает на трассе.Квест длился примерно 10 часов в одну сторону.Или больше.И спина не болела.И ничего не затекало.Вот думаю,шо такого волшебного было в тех сидушках.

ДВ762, Igor 21, slawuta5 та 3 іншим подобається це.
  20. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    В 92-м... не болело ... не затекало .. действительно странно :rolleyes: ...

Igor 21, Walter Gross та Briter подобається це.
  21. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    ага,за сутки два раза в Одессу,туда-сюда:D

Igor 21, Walter Gross, gudvin696 та ще 1-му подобається це.
  22. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Та вот,хочу найти такие сиденья и препарировать,таки они виноваты,точно точно.

Igor 21, Walter Gross та gudvin696 подобається це.
  23. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Когда занимался автозапчастями в 90е , раз в две недели был квест : Запорожье - Днепр - Харьков - Луганск - Горловка - Донецк ... и в каждом городе надо выложить товар вместо проданного , забрать бабосы , поругаться с продавцами и т.д. , и не один магазин же был в каждом городе .. около 900 км .. из Донецка , уже вечером ехал к родакам , своим или б/ж , в Дзержинск (Торецк) + ещё 65 км ... переночевал и днём в Запорожье .
    Писец ... как вспомню - так вздрогну :D... где то здоровье :rolleyes::) ...

.

Русла Н, ДВ762, Igor 21 та 2 іншим подобається це.
  24. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    Всем ночи!До сегодня:D

Igor 21 та gudvin696 подобається це.
  25. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    Еще межд поездками надо было всё нормально поставить...на импорте тогда ездили....

Igor 21, Walter Gross та gudvin696 подобається це.