Я так десять років " відгарував".... і з того часу,мій слоган -* я найманець за гарні гроші"* все інше,дружба, команда, єнтузіазм- це не до мене. Роботу виконую гарно, якісно і вчасно ..АЛЕ за гроші......у вільний час працювати понаднормово зась.
до задниці всі модні курси...людина або здатна в критичній ситуації швидко приймати адекватні рішення або не здатна... прийшов на нову роботу і робив 1й тиждень... дзвонять: пішла страшна вонь там де роблять ремонт в м'ясній холодильній камері...вонь тягне в зал, біля камери чуть не ригають.. прибігаю, на місці керуючий гіпером, зами, купа народу, двері в зал відкриваються - вонь тягне в зал, всі дивляться квадратними очима, всі чуть не бекають.. всі проробили в гіпері багато років...я роблю 1й тиждень... починаю орати на всіх щоб закривали двері в мясну камеру, закрили двері в торговий зал, відкривали всі приймальні рампи на двір, визиваю електрика щоб перевів вентиляцію на забор повітря тільки ззовні а забор з середини закрив..поки прибіг головний інженер - вже всі міри були прийняти і почав розбиратись що воняє?..виявилось зірвали поли в м'ясній камері...теплоізоляція була пінопластом...за роки в нещільності підлоги проникали соки з мяса, вода при миттю підлогів...під підлогою в камері настоящий трупний запах ввечері, коли спав наплив покупців, зайшли в камеру і керхером з миючим змили всю підлогу в каналізацію, змили з хлоркою (білизною)...до наступного дня в камері вже було більш менш нормально... на другий день мені керуючий і каже: ну ти і орав на нас всіх...і керуючий і зами всі бігали де я орав закривати - закривали а де треба відкривали
критична ситуація намбе ту: мацква 90й...приїхали в конвой в прокуратуру...завів ареста прокурору а той каже зніми наручники і можеш нас залишити...в принципі звичайна справа - по проханню часом знімали в кімнаті допитів наручники (мали право по розпорядженню слідчого) і чекали за дверима... проходить пару хвилин, вивалюється в коридор з запливаючим оком прокурор і оре убєжал!..як сука убєжал? куда убєжал?... вискочив на стіл, з ноги увалив в голову прокурора, з ноги вибив вікно , сіганув з 2го поверху і втік залітаю в кабінет, до вікна і бачу вдалині силует що чеше в сторону високого забору...сігати з 2го поверху не схотів - ще ноги поломаю, воно мені треба? збіг по сходах і ломанувся в сторону куда смотався арест...на заборі замітив сліди землі (було мокровато)..з розгону вискакую на забор і бачу що за забором тип в пінжаку вихватує ствол і направляє на мене, встигаю клацнути запобіжником і направляю свій на нього...тип оре бросай оружие, я ору бросай ствол..палець на спусковому але не стріляю..тип теж...тип не похожий на втікача і занадто красіво одітий..пооравши один на одного тип каже: давай убєрьом стволи..погоджуюсь...тип пропонує злізти з забору до нього..кажу мені і тут добре..тип запитує "твій" втік?..кажу мій..ну тоді злазь з забору і чеши метрів 300в ту сторону, там КПП ми "твого" тобі туда виведемо...злажу і чешу вдоль забору до КПП..на КПП вже "упакований" в наручники "мій біглець"...виявилось мій арест перескочив через забор якого закритого охороняємого КГБшниками закладу..тільки його упакували і забрали через забор ломлюсь я з СКСом...каже спочатку показався штик з СКСом а потім видерся ти..поржали, мені віддали ареста і я звалив...а могли ж покласти один одного що прикольно, в мене в голові тоді першою була думка: чи встигну вистрілити..а вже потім почав аналізувати ситуацію а почалось все з того що в тій кімнаті (єдиній) не було решіток на вікні...а я тоді це прозівав
вымирающий вид...за рулем 20летние ссыкуны...Раньше на межгород без первого класса не сядешь,а сейчас...
Рожи их не всегда вижу,в эту длительную поездку на пять тыс км за отпуск в конце лета чуть не через одного как надо себя вели,пропускали,сползали на обочину,моргали так или сяк. Я не на бетере ехал,если шо.
Не,даже ствол,т.е.ножку от кровати в окно не высовывал...Мне тьху тьху вообще относительно везет,маршрутчиков пропускаю а они меня постоянно.Полицаи отворачиваются...Есть одно подозрение.Мне попались когда то,нечаянно,прокурорские номера...Так мне сказали,во всяком случае.С единичками.Но сама машинка ни разу не прокурорская,самая стандартная задовозка десятилетка.
То оте диды,50+ и выше-динозавры...Я своего друзяку автобусника(дружим 42 года),сколько он лямов мотанул... -А я их считал?Когда уступают,когда нельзя левый,когда можно правый...им сверху виднее,всегда авариечкой моргнул,в ответ тебе фарами в попку ответили и ехать,мотать километры с такими водителями приятно!
У меня был горбатый,дето в 92 году,я на нем дважды ездил в столицу.Останавливали раза три,чтоб поудивляться что это делает на трассе.Квест длился примерно 10 часов в одну сторону.Или больше.И спина не болела.И ничего не затекало.Вот думаю,шо такого волшебного было в тех сидушках.
Когда занимался автозапчастями в 90е , раз в две недели был квест : Запорожье - Днепр - Харьков - Луганск - Горловка - Донецк ... и в каждом городе надо выложить товар вместо проданного , забрать бабосы , поругаться с продавцами и т.д. , и не один магазин же был в каждом городе .. около 900 км .. из Донецка , уже вечером ехал к родакам , своим или б/ж , в Дзержинск (Торецк) + ещё 65 км ... переночевал и днём в Запорожье . Писец ... как вспомню - так вздрогну ... где то здоровье ... .