в 80 крутив гайки автомототехніки виключно для себе, для душі...в 90х крутив для себе, знайомим і знайомим знайомих (був свій шліфовщик валів, свій реставратор головок. а я вже збирав мотори)...в 2000х вже частково крутив сам а частково ганяв до хлопців що цим живуть...причому виключно до 100 раз перевірених по відгукам і після наблюдання як працюють...якщо дотошніші ніж я - то довіряв машинуу...на сьогодні по мотору (діагностика) ганяю до одного а по ходовці до іншого майстра...ТО по мілочовці стараюсь робити сам..от вчора і перебирав тормозілки
У мене друг працює головки шліфує це його бізнес з батьком він говорить, що роботи дуже мало люди вважають за краще робити трейд ін ніж шліфувати головку бо розуміють, що в основному всі безрукі і як ти кажеш немає скрупульозності в роботі і тому найлегше прийти на стоянку де продають б. У. Машини віддати їм свою за залишковою вартістю і взяти 15 року в кредит і з ГОРАНТ 3 роки
ну ось і поремонтували мені машинку...замінили гнучку вставку магістралі ГУР і за одно поміняли рідину ГУР...100 грн. + "наше вам з кісточкою"..а то вже за рік майже 1л. масла Dexron VI пішло на долив ...вже з СТО всі мозги проїли коли заїду
Один пистолями со стреляниной , другой холодняком . Ну если еще и с...ки начнут сюда тащить , хоть сбегай . Это ж какие невры , что бы зеленое земноводное тебе на грудь прыгало с каждой странички... Парни , это круто и есть чем гордиться
так тож эмалерованные ... и мабуть не "БИОЛ" ... Гугла в помощь ... главное разных вопросов на эту тему позадавать - и таки много нового можно узнать ... Отмечаешь страницу 1488 .
Фух пришёл уже . Сегодня национальный день Испании и день Гражданской Гвардии - ( нквд или СС по нашему - кому как удобно Пойду в море прыгну
гугла вумний сцука...тільки щоб задавати такі питання треба ж знати що є така болячка...тепер то знаю... як то кажуть "знав би прикуп - жив би в сочі"...