Воронежское или Ворошиловоградское училище штурманов ? Я , когда призывался , в Ворошиловоградском училище баньку проходил и обмундирование там же выдавали ... А через три дня самолёт в Фатерлянд ... А когда уволился , приехал ... ан нетути Ворошиловограда - Луганск появился ... .
У мну тоже были такие птички ... хотя я больше на посбивать самолётов та побомбить кого нить - авиационный склад боеприпасов ... отдельная рота охраны ...
Трудно разглядеть, что "птички", что "курицу". Только я не помню очкариков в ВДВ. Ребята после/во время армии приехали поступать в учебку?
У меня наоборот,уезжал в Киев учиться не было ничего на твоем берегу,приехал на тебе-шесть блоков...как-то быстро они ее зафигачили
Дык начали ещё , вроде , в 81м... а с 84 по 87 сбацали 4 штуки ... потом ещё за пару лет - 5й ... а 6й ввели в эксплуатацию аж в 96 .. Шо то я не поняла - где это так учились - 12 лет ... .
ми в школі в старших класах грали в "преферанс" на турніку по черзі підходимо і підтягуємось..і так поки не залишиться переможець.. турнік не був моєю сильною стороною...десь в останній 1/4-1/3 команди здихав як вже 60-70% потухли..але ми зараховували чистий жим - без ривка.. а от біг на довгі дистанції - то моє ...шо так шо на лижах міг бігти ну дюже довго...і в армійці бігав в 1й трійці
В окулярах і ВДВ Ворошиловградскоє Висшеє Воєнноє Учіліщє Штурманов, Дивізіон РТО і зв"язку - забезпечували польоти учбового авіаційного полку - Ан-12, Ан-26Ш, Ту-134Ш. На фото за нашими спинами Авіаремонтний завод - двигуни до гелікоптерів капітально ремонтували, а бардак на їхній теріторії був типово совєцький - новенькі лопатки від двигунів валялися просто під ногами!
В Воронеже инженерное училище было ВВВАИУ. Это Ворошиловаград. Может при училище срочную служили? Сорян, уже ответили
в нас теж біла рота була...70-80% українці, 1 литовець, 1 латиш і 1 білорус а решта росіяни з казахстану...Кокчетав і ще там міста... всі КМСи і розрядники і шпали під 2м...я зі своїми 178м і 75-85кг був 3й з кінця (по росту/вазі)...замухришка на фоні решти
ага...перестріляв я 1й раз на стрільбах дідів...да ще й задвоїв 2 десятки (пуля в пулю поклав..лише ледь помітний овал був)...мені кажуть в тебе 19 ..10 і 9 і мимо..ну я і зарубався..ребра намняли добре...а потім таки дали перестріляти..ну і я поклав всі 3 в десятку як 3 перста.. я то до армії з тиру не вилазив...і по міжшкільним, районним змаганням їздив...потім на стрільбах і кросах собі ували заробляв а в руках в мене ДВ762 ...класний апарат був...
та я памятаю ...просто подумав чи не захворіла...но не захотів вслух - щоб не накаркати... зубки то діло житєйське
у мну цуть цуть вольної і плавання..но в ті роки захоплення якось раптово загорався і также раптово остивав...навчився броскам через себе і бедро і харе...навчився гребти - і харе
Так точно - діди. Наш дивізіон був єдиним на усю Повітряну Армію взірцевим. Сержантів шанували і під час служби не мало значення хто скільки прослужив - слово сержанта було законом, а після служби ми всі були друзями (ну правє всі).
Не ... у нас лесенка вверх - от 1 до 5-10 и лесенка вниз - от 10-5 до 1 ... была . Причём спетлявшие/немогущие , чтобы взять участие в следующий день , должны были пройти остаток , типа штрафа ... тогда уже можно было участвовать в следующей "лесенке" ... Обычно было от 4 до 8 человек , в среднем 5-6 , из двух классов - у нас 9-10 всего два класса было ... .
Вопрос был про «птички»! Про очки был бы следующий вопрос ... Птички по контуру очень похожи , хотя , у сержантов да и у любых курсантов уже бы давно висели «парашютисты» на груди...