Доброе утро всем зрелым второго периода 50+! Прикиньте, мы с вами ровесники того, как первый чернокожий в США назначен на должность министра. А самый молодой из нас застал убийство Мартин Лютер Кинг
Утречга всем Сначала прибился смотреть остров сокровищ - я как и Гудвин, его не бачил... Потом вспомнил я, что надо делать зарядку.. твои пойду плюхнусь в лужу ... типа океан
шалом пісятники! от люблю я наступати на граблі!...сцуко і знав що так буде... вчора накінець зібрав свою мотокосу розкидану до останнього больтіка...гуркнула з першого разу (вірніше з 4го бо 3 рази гуркав щоб закачати бензоль з вимкнутим запалюванням)..на радостях взявся за бензокосу молодшого жінчиного брата (рукожоп що все ломає і зриває/обриває всі болти/гайки)...до того минулі 2 вихідні дні провозився намагаючись зібрати з розкиданої купи запчастин (забрав насипом купу запчастин)...замахався я кожного разу возити до тещі свою косу от і вирішив відремонтувати його ... зібрав її до кучі - не заводиться...да візьми ж ти сука розкидай все як свою, віддефектуй і потім збирай!..нє мля..ми льогкіх путєй нє іщєм!... першим ділом полетіла в мусор катушка запалювання - здохла(іскри або зовсім нема або ледь помітна інколи проскакує...купив, поставив нову катушку - іскрою можна кабана вбити!...і знову фіг заводиться...плюнув, розкидав косу - а там: - половина болтів вкручено не на свої місця..де мають стояти довгі - стоять короткі і навпаки - в картері і в вихлопній повно масляної жижі...фіг його зна шо за масло він лив...мабуть 4х тактне що не згорало - поршень в нагарі, кольца залягли..відмив/відчистив - все нормуль.. - сальники колінвала хлюпають... а один взагалі випав сам..де ж вона сука заведеться...поміняв... зібрав все по феншую - один хрєн не заводиться - свічка суха...карб сука! розкидав карб а там клапан форсунка залягла..добре в відрі було 4-чи 5 розібраних карбів, знайшов частину з робочим клапаном-форсункою..зібрав..завелась!...завелась але сука то глохне, то холостого нема, то оберти не набирає...програвся намагаючись відрегулювати карб з годину..плюнув купив ремкомплект карба, замінив всі прокладки і клапана...і о чудо! стартонула з 1го разу (як і моя)...все відрегулював - заводится з пів тика, оберти набирає ляля!...
Я не спрашиваю, шо вьі забиваете. Но неясно, шо в октябре вьі так резво косите. ))) Бодрое утро. )) Пс 36.8 на хренометре, самочувствие ровное, на подвиги не пригодное, но и не убитое, и то хорошо. ))))
Вот за счёт таких жопоруков и существуют ( таки безбедно ) все от эти мастерские по ремонту ... очередь на пару тройку дней вперёд ... как не зайдёшь запчасть прикупить - так работы у них аж дым стоит .... Меня до сих пор мучает , бессонными ночами , один вопрос - рукожопами рождаются или становятся ? .
готовь сані лєтом ... так і я...сезон закінчив - вирішив перебрати свою мотокосу (почали гнати сальники колінвала) ну а заодно і тещі косу зібрати..поки рукожоп в армії мені ще пару сезонів косити
там сука вроджене ...з малечку молодший жінчин брат як був рукожопом то до 35 лише посилилось... середній брат і толковий і не рукожоп...а молодшого удавити хочеться
Ошибаешься! Я всегда там , где мне надо и делаю то , что мне надо . А на одном месте , не самом лучшем в этом мире , мне ни к чему долго засиживаться ... Что-то ты парень желчью изошёл ... Изжоги нету ?
та тьфу на тебя три раза ... в каком месте именно изошёл ?... Что то ты как то резко реагируешь на безобидные подколы .. Не ? ... Не ндравится "мигрирующий" - вот тебе - дрейфующий ... пойдёт ? Пы.Сы . буёк статичен на воде ... раз ты написал , что буёк это ты - то ты дрефующий буёк ... шонеясно ? в какие дебри тайных смыслов ты уже забрёл ?
Ну , условно - да ... я имею ввиду с возраста младшего детсада ... там уже видны будущие рукожопы ... видимо , всё таки , это зависит и от родителей , и от окружающего социума ... хотя есть уникумы неподдающиеся - сколько и как не учи - абсолюторэ бесполезнярэ ... нечасто , но встречал таких
Та я и не хотел , шоб так резко вышло А получилось как всегда Рома , я буксонул из вредности но не со зла ...
Рома , та утром пошли к морю в дождь... А давление такое , шо у всех кружилась голова (или головы ) повлияло За десять месяцев это первый дождь ....