Добрый вечер, джентльмены! Сегодня выехали с кумом пробить арт ячейку. На схемах этой линии нем. обороны по Зап. области нет. Нашли не битые позиции. Нашли очень много всякой хрени. Но самое печальное, что состояние - УГ. Всё превращено в папиросную бумагу. Все ящики светятся. Гильзы рассыпаются в руках. Даже маузеровские зипы, которые были в ящиках, влага не пощадила. Затворы были как один сплошной какалик и рассыпАлись в руках. Не видим смысла дальше разрабатывать этот участок. Яму раскопали 1.5 м глубиной.
Аналогично...сосед,с которым в начале славных дел устанавоивали счетчики,трижды менял(не прошли поверку),и дважды платил за ремонт при поверке...я же просто молча плачу...(но не плАчу) П.С.Один счетчик-250грн.(у меня их два)
До мене з таким прибором приходив. Але потім були дуже довгі паперові танці. Наступного разу викину лічильники, встановлю нові італійські та опломбую.
бувають варіанти: за попередній місяць, середнє за попередніх 3 місяці, середнє за рік..найгірший варіант що зустрічав це по нормам при безобліковому споживанні
Дешеві? Отакої! Раненько на горшик.... Йой курва, що це? Лежить пластикове кільце луснуте разом з пломбою. Торкнув пальцем випав сам механізм с цифрами. І почалась гра. Київська голота нараховує 9 кубів на носа. Причина: 1. Пластик з часом втратив еластичність, луснув на 4-х лічильниках. Отакі пригоди з тими лічильниками. 2. Немає що на собі економити.
ото страсті мордасті.....на Новаторах ? (дешевше вже нема) на всіх 4х? три інтервали (2 повірки і 12 років) дешевий лічильник переживе запросто...потім берете точно такий самий дешевий Новатор, їдете на Електрортехнічну в абонентський відділ пишите заяву і просто міняєте старого Новатора на нового - по ціні буде співвідносно повірці/ремонту старого ..навіть самі круті лічильники рідко переживають без ремонту 3-4 інтервали, тож навіщо платити більше?... в Магелані (на Одеській пл) в мене було 2 лічильника: 1й стоїть..підходить час - міняю на 2й новий за 1 день (нема ніяких середніх платіжок)..підходить час повірки 2го -міняю на повірений 1й за 1 день і так по кругу... точно так і з електричними лічильниками...бо при споживанні електроенергії за 1 день на 50 000 грн. 1 день туди-сюди виливалось в ну дюже круглі суми
ША лом,я бы ответил и не уверен шо правильно.Счетчик просто меняю,когда срок приходит.В цене одинаково с возней.Газ другое дело,там бесшумный удачный итальянский.В другом месте тоже итальянский с удовольствием кряхтел.
Ого як просто. Центри обслуговування.... Автомат, черга з талонами. Через годину, Дайте, це, дайте те. Цього немає... Ще завітайте раз.. Той хлоп з приборами перевірки з'явився тижня через два. Тоді пхатись брати акти, після у центр обслуговування (там розклад дурний) В дупу ці ігри. Купив нове, опломбув, старе викинув.
У меня в бумазейке предупреждающей , как раз последний вариант и угрожался - по нормам без счётчика ...
Стоит КВМ украинский . 2003 года ... как я понял ещё ни раза не ремонтировался ... не знаю , что там получилось бы при нормальной поверке , но после резкого выключения полного напора , ота звёздочка делает ещё 1/3 от полного оборота ...
Є тільки одне кіно, де мене реально видно, в парі моментів. Все інше, то таке... Оно десь там ото я біжу, оно мій локотья ж то пам'ятаю ті дублі То все таке... Оно коли камрад служив в армії, то знімався в правда культовому, якійсь серії Шарпа. Правда, він передивився всі серії, зняті в Криму в 90-х, так себе і не знайшов
Вот чем заканчивается изобилие ... советую досмотреть до конца - всего чуть больше 3 минут ... но выводы - жесть ...