От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    йо ма йо...я ж казав про температуру!..тонер запікається від температури він і переводиться...мені і в голову не прийшло що переводили чорнильний друк;)

Igor 21, AC Strom, gudvin696 та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Polartec Fleece Winter Hat Beanie Cap колір - койот Coyote Brown Виготовлена з синтетичного мікрофлі...
      550 грн.
    2. Зимняя шапка- ушанка ВС Великобритании. В расцветке DPM. Мех - полушерсть. Очень теплая. Состояние...
      300 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Шапка флісова койот Mütze Fleece - Флісова шапка приємно зігріє в прохолодну погоду завдяки висок...
      300 грн.
    4. (в наявності 3 шт.)
      Швидко захнулася термо-шапка. QUICK DRY CAP OLIV Тепла термічна шапка виготовляється з штучних воло...
      350 грн.
    5. Шапка флисовая watch cap, helikon-tex оригинал. Хорошо сохраняет тепло и отводит влагу. Отлично скла...
      190 грн.
  3. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    ну планова це вже легше! все буде ГУТ! ЗЕР ГУТ!

Igor 21, december 1944 та Walter Gross подобається це.
  4. Walter Gross

Walter Gross General-major

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Здорова други :D:beer:
    Десемберу успешной плановой !!!
    Всем дня ! :beer:

Русла Н, Igor 21, december 1944 та 6 іншим подобається це.
  5. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Я так люблю мой родной Киев.
    Но сцуукааааа пробки...
    :mad:

Всем хорошего дня :beer:
    И пробок только от вина!

Русла Н, Igor 21, slawuta5 та 4 іншим подобається це.
  6. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Ага,недавно ехал Львов Киев пять часов.И через Киев четыре.

Русла Н, Igor 21, ДВ762 та 5 іншим подобається це.
  7. Walter Gross

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Як тебе не любити , Київє мій :D:beer:

ШВАРЦ33, Русла Н, Igor 21 та 8 іншим подобається це.
  8. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Совершенно в дырочку - апсалютно согласен с предыдущим оратором :D - поэтому и спросил за тип принтера ....

Что же вы , батенька , собираетесь струлять , а ружжо не изучили , как следует ;):D:beer: ....

А по поводу штихелей ... если раньше не работали с ними - мой совет - сделать максимум парочку , не больше , из надфилей совдеповских будет самое оно - дёшево , сердито и вполне работоспособно ...
    И поиграться , насколько хватит терпения ... Плюс , обязательно нужен либо мелкоскоп , либо наглазник , с минимум 5ти кратным увеличением ... плюс поворотная универсальная , с широкими губами струбцина либо состав для временной фиксации изделия ... неплохо бы иметь поворотный стол .... плюс ... я думаю , что это не понадобится ;) - ибо обычно зуд сам проходит ... слишком специфичская работа ...
    Я немного гравировкой занимался , но не штихельной ручной , а механической и меня хватило на 2 недели пое@аться :D ... это громадная нагрузка на суставы рук , пальцы ... на глаза - если хоть немного повышено внутриглазное давление - будет трещать постоянно башка ... и т.д.

Но , если есть желание - обязательно стоит попробовать :beer: - вдруг зайдёт ;):) без последствий , а потом уже обзаводится набором штихелей , правильной точилкой для них ;)( что просто обязательное условие - без правильного угла заточки делов не будет ) и .тд. ... А то я сдуру всё понакупил в своё время , причём денех нормательно вгрохал ... а потом еле продал всё за треть цены :D ...

Как то так :beer:

.

Останнє редагування: 30 сер 2020
    ШВАРЦ33, Igor 21, ДВ762 та 2 іншим подобається це.
  9. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    ... И гиде мы отэто швендяемся ? Гаяваспитаю ?!:D:beer:

Igor 21, A10A, AC Strom та 2 іншим подобається це.
  10. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Вооот,скупить все за бесценок у такого же экспериментатора и потом,после своих экспериментов продать с наваром....

Igor 21, ДВ762, slawuta5 та 3 іншим подобається це.
  11. Walter Gross

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Та мне вчера Ликантроп звонил , сопли развешивал ... ( образно) :D. Пришлось с ним два часа у Вайбере сидеть и выпил три бутылки невкусного пшеничного пива ...:D
    Но голова светлая и даже подрыгался на турнике ...

Igor 21, Briter, slawuta5 та 2 іншим подобається це.
  12. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Яснопонятно ... а то я смотрю , шо вчера ты какой то забеганный был ;):D:beer:

Igor 21, AC Strom та Walter Gross подобається це.
  13. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    С наваром никак не получится :(... с таких специфических вещей спрыгивают всегда себе в убыток :rolleyes:

Igor 21, ДВ762, Briter та 2 іншим подобається це.
  14. Walter Gross

Повідомлення:
    8.484
    Адреса:
    "Feldgend.Tr.404"
    Так дочку отправлял , потом поехали в столицу погуляли ( просто по берегу ) ... отакоеот...:beer:

Igor 21, Briter, AC Strom та ще 1-му подобається це.
  15. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків
    Тогда и на себя внимание направлю.
    Завтра очередной, если не ошибаюсь третий экзамен , на группу по эоектробезопасности .
    Времени торчать с 10,00 один , затем еще в 14.00.Инженер по ОТ И ТБ говорит , вам там преподавать пора , что мол бояться? Не боимся и не дрожим , а противно за лохотрон за двоих 1000 грн , и целый день названивать будут.Веселый понедельник получится
    Вижу все заняты отдыхом от выходных...

Русла Н, december 1944, Igor 21 та 3 іншим подобається це.
  16. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Сейчас на Хрещатику на светофоре.
    Здесь малыми в фонтане плескались.

Давно было....

Русла Н, Igor 21, ДВ762 та 2 іншим подобається це.
  17. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Того Хращатику вже нема:(:beer:

ШВАРЦ33, Русла Н, Igor 21 та 3 іншим подобається це.
  18. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Хрещатик тот же.
    Поменялись вывески. Людей как всегда. Машин да много очень, в детстве было в разы меньше.

Igor 21 та Briter подобається це.
  19. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    чого третій? :eek: ви що здаєте окремо в Держпраці, Держенергонагляд і спецроботи?:eek:
    ми зазвичай проходимо учкомбінат - 600грн безнал ( в цьому місяці направив 2х електриків на IVгр понад 1000в з оперативними правами) і там на місці хто йде на Відповідальних і IVгр понад 1000в з оперативними правами здають інспектору Держенергонагляду а "сачки" до IVгр без оперативних прав здають інспектору Держбезпеки...ну і НПАОП і спецроботи там же...
    Пару років тому поїхав здавати екзамени на Vгр понад з оперативними правами...в молодості колись був членом постійнодіючої атестаційної комісії і сам приймав екзамени на групу...ну і без підготовки 1м пішов здавати...відповів спочатку по білету а інспектор якийсь зовсім молодий і тут понеслось:
    - організаційні міроприємства
    - технічні міроприємства
    - ПЕЕЗ
    - ПКЕЕ:eek:
    питання сипав як з рогу ізобілія :eek:...я і підохренів якщо чесно:oops:..а попався такий буквоїд що просто капець:eek:..все слово в слово по правилам:eek:..я якось відбився;)...ну він такий: слабовато, но здалиo_O...сідають мої електрики - і опять 25:eek:..начав мужиків валити щоб слово в слово по правилам відповідали:eek:..просто жесть...здавав мужик толковий - все відповів але не на 100% слово в слов:rolleyes:...чувак такий слабенько зовсім, що з вами робити? ви тут самі чи ще хто? (організація малась на увазі)..ну електрик і показує на мене - ось начальник і колеги...ну інспектор до мене - поправте свого підлеглого...довелось поправляти...і так поки не здали всі мої електрики:eek:..ну ми здали і поїхали, а після нас підїхав здавати наш головний інженер:D...на другий день приходжу на роботу а гол інженер давай розказувати як його валили на екзамені:D..каже насилу здав! :eek:таких буквоїдів ще не зустрічав:eek:..а як ви здали? з групи здало лише 30%o_O
    ПС
    цього року в січні відстрілявся на групу

gudvin696, Igor 21 та AC Strom подобається це.
  20. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    ну це дивлячись за які роки дивитись...якщо брати мою молодість (80і ) то Хрещатик зовсім не той...дуже багато там змінилось...

ШВАРЦ33, Igor 21 та slawuta5 подобається це.
  21. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Акурат у тих роках я працював у Міністерстві Зв"язку і на Хрещатику бував щодня так що маю з чим порівнювати і тому стверджую, що це вже не той Хрест!

ШВАРЦ33, A10A, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  22. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків
    Таже хрень , в марте сдали и працовытым и наглядатым , полгода бейци мариновали , а за тем , мол не считается , уже мол был карантин на корону , наш собственник правильный , с этими еще не хочет пинаться, заплатили еще по пятихатке за нас любимых , ехайте робяты сдавайтесь.Экзамен в "обучающем центре " в прошлый раз гадынята погнали с пол области и электриков и ответственных с замами, в аудитории , точнее классе до 70 человек было ,
    Извините коллега , еще на державний мови, кто с ВУЗ ом то хоть сносно , а основная масса.
    Працям то письменно , а наглядачам устно , где доказательства? кроме неподписанных протоколов ? Оттакаумухи срака , на три пальца сала...Короче кидалово на должном уровне.

gudvin696, Igor 21, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  23. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity

december 1944 подобається це.
  24. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Уже нашол. У жены на работе порошковый принтер есть. Сбросил ей на флэшку файл завтра распечатает. Попробуем...

gudvin696, reider74 та ДВ762 подобається це.
  25. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    то я тут на мові пишу...а здавав правила на язику :oops:...вчився то у ВУЗі російською...і всі роки все ділопроізводство було російською...всі правила вчив російською...своїми словами то правила розкажу, але щоб буква в букву треба на тій що вчив:oops:..або повністю все переучувати:(

AC Strom та gudvin696 подобається це.
  26. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Мне нужно изготовить порядка 20 клейм. Буквенных и цифровых. Комбинации букв и цифр. Есть знакомый, который на фрезерном может придать нужные конфигурации, а Я уж потом как-нибудь придам конкретики изделию.

gudvin696 подобається це.