Как Вы далеки от народа!(с) Говорят градусник, знач градусник, не фюрерское это дело выпячивать с термометром
Хай! Сьогодні трохи провітрив ,,фаберже,,,тепер думаю чи в здати баняк на брухт,чи щось створити ,для антуражу під хатою?Ріг козла піде для підставки під ножичка.
Я шото недопонял ... где у вас температура говорите ? Та який брухт ... То коли вже остаточно об той антураж зіб'єте ноги - от тоді ще можна ... а зараз у ніякому разі
Це після вирубки,у нас вирубають і стараються посадити,всі поселення заросли.приходиться між рядками ....
Тоді закидати усілякім мотлохом , бажано трохи кольорових металів , та закопати взад ... А в інтернеті викласти карту , де схован дуууже цікавий скарб ... але остаточно місце указуйте за грубі гроші ... тількі тихенько , щоб пан К. не почув ....
Я вже таких закладуз більше 10 закопав,лєнь колись було в машину сунути,пляшки,глечики,посуда,кухонні причандалля,садоогородній інструмент.
Та де ж гешефт тоді ? Де карти " острова сокровищ" ? Чи пан К. відсотками так напужав , що хай їм , тим закладухам , грець ... з маком ...
В мене коп,це типа спорт, добре якщо щось виходить в плюсах.Але сама прогулянка,6-10 годин на ногах,весь час копаєш,цеж так чудово!Це коштує,ніякий спорт зал це не замінить.