Не знаю як зараз, а у далеких вісімдесятих "дикої реакції" можна було б сподіватися тільки у містах. Натомість поза містом цього не було. Я, мій друг та його батько завжди відпочивали на Десні. Маючи моторні човни доходили майже до Чернігова. Цілий день тільки у плавках, а купалися на голяка. Котрогось дня поплили з Віталіком на правий берег бо там на березі були такі плиткі калюжи з дуже теплою водою. Вертаємося, а на нашому місці баби та дівки з ближнього села миються після перевартаня сіна, а ми у чому наші мами нас вродили. Друг питає - що робимо, а я - виходимо. Жодних реакцій, а навіть ерекцій не було ще й сказали жінкам де є мило під вербою та почули у відповідь - дякуємо хлопці.
И я утром таки был прав насчёт чёрной пятницы - токо шо киевстар прислал смсину : 10 000 мегабайт за 1 грн ...
От бачите, тепер вже не як за Совітів - "не тільки що встромить/а й навіть вийнять стало неможливо!" )М(
От же искусители и издеватели , тут кроме пару литров воды и пакетика кефира , а еще пригодный автобус в 1.5 часа и без кондиционера
пора переходити як мінімум на лєпетролісапед! вчора кузен з Польщі скинув в мордокнигу фотку свого лєпетролісапета (ну це крім 7 авто,байка, гіроборда, гіроколеса і ще якоїсь гірохрєні )..каже на 40 км зарядки хвата.
Скоро й ходити розучимось.......я теж хтів, а потім подумав: краще я раз в тиждень на звичайному вело проідуся...для здоров' я корисніше...
на звичайному просто проїхатись можна...а от кожного дня крутити педалі на працю і з праці якось не по хвеншую