Зачёт ... Даже без уточняющих вопросов ... Попрошу следующих очевидцев ... и необязательно данной ситуации .. Вернее - совсем не касательно ... .
На улице сегодня было 29.5, а у меня 40. И кофе. Иначе работать не мог. Весь организм, как ватный. Наверное жара действует. Коньячка треснешь чуток, чашечку кофе и какое-то время самочувствие нормальное. Вот так бутылка за день и уходит. И 4-5 чашек крепкого кофе.
генаратор поміх знакома штукенція...не одну банку випили завдяки їй там платка малюсінька і саме більше місця займає крона. якось в універі запаяли таку штукенці і підкинули в кімнату хлопцям в пачку з під сигарет якими були обклеїні стіни (мода була збирати різні пачки)..хлопці розкидали телік до гвинта...перевіряють все - все робоче...збирають - "РЯБЬ КРУПНАЯ" ...короче сказав що за банку зроблю ...всі вийшли, генератора з пачки достав, виключив, телік зібрав...банку випили разом
Разве,что воскресшего. Если бы был июльский несколькодневный,они бы всем подъездом за голову схватились. Запах спецефический, ни с чем не сравнить.Я в юности,раз нанюхался,сейчас в мозге постоянно стоит.Даже если увижу черное тело метров за 50-т. Я с КМН, периодически занимающимся СМЭ,по этому поводу говорил.Он ответил,что привыкнуть к этому запаху нельзя.
Ты,что Игорь,нас поубивает. А у меня еще дел куча,а я уже жизни четыре израсходывал.Осталось то всего ерунда.
було ...по сільській радіомережі бабу товариша в сільраду відправили ...вона була вдома і могла спалити як ми мотоцикл крадемо на гульки. баба сиділа слухала радіо...а тут з динаміка об'ява що така то така то терміново підійдіть в сільраду
Пару разів з кафедри таксі посилали аби куди,Р123М ловила їх каналЗі скорою і мєнтами не шуткували,просто слухали...
а ще в школі був прикол...в моєму класі вчився пацан що озвучував шкільні лінійки, крутив шкільні дискотеки...одного разу він втік з уроку, закрився в шкільній радіорубці, одягнув навушники...і врубив на всю мощу по всій школі "модерн токінг" ..радіорубка була на 2 поверсі а броньовані двері до неї на 1му поверсі в спортзалі ...більше пів години у всій школі орала музика ...всі уроки було зірвано ...дискотека тривала поки фізрук з воєнруком не взломали двері і не вдерлись в радіорубку...а там Женя в наушниках музон слухає ...якийсь тумблерок не туди клацнув і вся школа разом з ним тащилась...ох і вигріб тоді...і двері в радіорубку власними силами (батька) відновлював
Однажды на территорию дачи зашел блудный пес, унюхал пирожок в пакете, схватил пакет, и чухнул прочь. Пирожок пакет, кошелек жены, ключи от квартиры, косметичка и хз что еще.. А я говорил, некуй приманивать собачек на участок и прикармливать их. Не догнала. Но гнала так, что из пакета выпало все, кроме пирожка )))