якось став свідком як на трасі розбився мужик на моторолері...я бачив лише як він вже летів з моторолером по відбійнику з правої сторони...самого моменту початку падіння я не бачив, але виходячи з того що поряд машин не було - мужику або стало погано або він не справився з управлінням...зупинилось машин 4-5...вилізла толпа зівак...я кинувся до мужика а в нього кров з піною ротом, починає захлинатись...перевернув на бік щоб витікало і він не захлинувся, а втримати сам не можу - такі сильні судорги що я відлітав як сраний віник (мужику кіл 70 а в мені всі 100)...мужики стоять а помогти нема кому...поки не почав матом крити...тільки тоді підійшло ще 2 мужика і почали допомогати мені притримати пострадавшого...прилетіли менти що викликали, менти звязались з швидкою і кажуть що скора буде не скоро...поклали мужика в машину ментів і ті з сиреною полетіли в найближчу лікарню...чи вижив мужик не знаю...
Я у 2000 році " вішальника" виймав з петлі....на горощі вирішив повіситися, кредитів у братви набрався...а віддавати нічим...я ножем вірьовку перерізав...він упав, теліпається. Приіхала швидка, а укол не можкть зробити, не підійдуть. ....я його по звичці мордою вниз, дві руки заломив, зафіксував....він потний, насилу втримав. Вижив, правда років десять мене як бачив відвертався...навіть не вітався. Потім попустило...але клепки в нього в голові зовсім не стало...
ДТП, кровища, обломки. Подходит еврей. -Страховая бьіла? - Нет. - Милиция, скорая?- Тоже нет.- Ну, (вьімазьівается) я, пожалуй, тоже таки прилягу.
а ми в караулі не встигли...заходимо в караул - тут крик, ломанулись в сушилку при вході а він на брючному ремні...витягли ще теплого...медбрат уколи колов, відкачував..не відкачав....казали якогось листа з дому отримав...вивідного що його виводив на уборку чуть не посадили...ми практикували взяти декілька чурок на уборку і білого старшим над ними...конвойний сидить собі а білий командує чурками...конвойний провтикав коли білий зайшов в сушилку...новий караул заходить (мій) а старий караул давай заганяти в камери арестів...1го нема...заглядують в сушилку а він висить.
Мдяя уж ...... чисто понедельничьи воспоминания ... та я не против , наоборот ,... такі спогади дають наснагу на увесь тиждень Всем привет . Бывшим пионерам посвящается
таки да ... первый день , небывалой доселе , тишины на фронте ... я ж кажу - чистим кулемет та наблюдаем ...
У меня в пепелац никаких точек. Нет проверил. А поводу заправки . Шланги или лючка ложь. Есть. Блогер Ильдар он все раздевал и показаал
Шо ? Опять ? да ну скока ж можно ... опять этот Порох под дверьми нагадил ? ... И когда же эта сволочь успевает ... надо же в Запорожье , на Соборном проспекте наложить кучу и бегом в свои офшоры , в Испанию ... Вот прям вижу - прилетает бырыга из запорожского аэропорта в Мадрид и ... бегом на Канары ... ему кричат вслед : - та падаждите , заберите же свои миллионы , шо накапали за эти два дня !!! ... а Порох такой : - неет ! .. мне надо к Сане срочно !!! ... а то он забудет , невзначай , какая я сволочь !!! ... и бегом на Канары ... А Саня приезжает домой из командировки , а под дверью живописная куча ... и визитка Порошенко .... и так становится на душе легко ... мол не забыл ... помнит ... И так несколько раз в месяц ... сохраняя статус , мотается/разрывается барыга между Запорожьем( подставить любой город , ибо 73% это вам не это ) и заграницей ... ибо не напомнишь - забудут ... ибо не х ... .
Щось я нанаблюдався вже сьогодні до нестями.... Подивився відео як Азовця коло магазину у ЗП (при поліцаях ..). Та це погуглив у обід про ту мавпу яку за 40 тис.грн.відпустили.... Так до дірок можно чистити.
В моем россинанте тоже на спидометре и тахометре никаких черточек и точек. На изображении бензоколонки стрелочек нет. Только шланг справа от нее. Торчит. нарисовано. Изображено. На тахомерте красная зона обозначена