я останні роки вже перестав дивуватись і злитись на цілковитих неадекватів в керівництві... 1) прайшла нова операційний директор...взбрело в голову підняти на 10-15см ВСІ вітрини в гіпері (виторги від цього взлетять в космос )....насилу втокли в головешку що це ПІПЕЦЬ як дорого!...зупини і відріж від централі секцію вітрин...зроби підставку під вітрини ...своїми силами - буде колхоз...щоб красіво - завод виробник вітрин і НУ ДЮЖЕ дорого...по новому запаяй, завакуумуй, заправ вітрини... вкладень - як 2 монтажа вітрин з нуля (демонтаж/монтаж) +підставки, а на вихлопі "нуль"... 2) прийшла нова куратор...давай мені втирати про освітлення (ага...перша моя спеціалізація в універі: освітлення і опромінення), про тепле/холодне світло і яким що підсвічувати...ага...а сама не відрізняє кельвіни температури світла від кельвінів кляйна...спочатку намагався делікатно виправляти брєд що несла...потім забив і мовчки слухав...один хрєн зробив як треба а не як "вчила спец" 3) приїхав перевіряючий по якості...зачіпив мене про опромінювачі (бактерицидки)...давай втирати про срок служби ламп. що треба вести журнал. міняти після виробітку сроку служби лампи...слухав, слухав...потім делікатно відповів що не буду вести ніякі журнали так як на мій вік цих ламп вистачить...перевіряючий був в шоці коли я на його 2-3 роки роботи лампи довів йому що враховуючи роботу лампи 1 годину в день (4 рази по 15 хвилин) при паспортному сроку служби лампи TUV 8 000 годин (паспорт показав ) термін роботи лампи складе: 8 000 / 1 = 8 000 днів або 8 000/365=21.9 років ...якщо хоче - нехай веде журнал 21.9 роки він ще з пів години щось рахував, дивився в паспорт лампи, ніяк не міг заспокоїтись 4) вчора звонить новий зав відділу інтернет продаж...не морозить морозілка - підійдіть...кажу розморозьте сьогодні а завтра подивлюсь...ні підійдіть сьогодні...чуть не послав...сказав без розморозки навіть говорити далі не буду...сьогодні підійшов з пірометром, включили чистого морозильного ларя. заміряв температуру акумумяторів холода що заморажуть в цьому ларю... - 2С / -3С ..таки малувато...викликав холодильщиків щоб розбирались далі...зав відділу починає сношати мені мозг щоб "накрутили" холодильника щоб в ньому заморожувати...знову чуть не послав...з морозільника холодильник зробити можна ...а от з холодильника морозильник ні (малою кровью)... і такі випадки на кожному кроці
я на всякий случай повторю : ОДИН АТБ на городишко ... так понятно ? нет альтернативы - синий мля , зелёный или чёрный ! ... т.е. если тебе негде скупится по тем же ценам - пиз@уй в Запорожье на маршрутке за 80 грн туда и столько же - обратно ... за сметаной и за хлебом ... так понятно ??? .
Вентиляция и кондиционирование было и здесь ... причём в достатке ... отличие - в кассе самообслуживания и в большей площади ... ну и немного большем ассортименте .... это отдельно специально построенное здание с достаточной площадью ... было ... .
Ну что я могу сказать. Магаз собственность хозяйов, и им решать его судьбу. Печально, шо теперь невдобно, но думаю гуманитарной катастрофьі удастся избежать. )))
А может действительно, пригубить коньяку с кофе, глядя при этом на ОВ. Потом одеть респиратор и совершить предназначение?
Я так часто поступаю, когда не хочется что-то делать, а надо. Или боишся что-то испортить, потому, как только одна заготовка и второй дубль не отиграть... Сейчас имею нудную работу. Снимаю металл по 0.15-0.2 мм. Лишнее снять - вся работа на смарку.
Во,шо я нашел. Кто бьется в короновирусной теме,налетай. http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2020/ds/kpops/kpops_u/arh_kpops2020_u.html Смертность у нас январь-май. Класс хх11- ковид.
Даже если код х, где цьіфирь поболее, все равно єти псевдоєпидмероприятия говно и палки. Пс.расходимся нас наипали, армейские грузовики с передвижньіми хрематориями стьідливо прячутся по норкам. )))
Шо у вас дядька с правой рукой? Звони не стесняйся темпераментно рассказать про проблему. Это работает эффективней чем думаете! Центральний офіс «Сільпо» Україна, 02090, Київ, тел./факс: (+38 044) 593-03-10 0 800 301 707 Гаряча лінія BILLA - 0 800 30 88 30 ГОЛОВНИЙ ОФІС ТОВ «ФОРА» Безкоштовна гаряча лінія: 0 800 30 12 30
без обід - не тягніть сюда тему про корону багато присутніх виразили свою думку в тій темі...щось доказувати, тим більше тут - ну його нах...
Я чомусь висоти боявся,тепер до ,5 метрів ,без проблем,заставив себе кожного дня на такій висоті щось робити.
на кохтях лазив по опорам і не боявся...одного разу зірвався і прописав бетонну опору однією ногою мало не до самого низу, перед самою землею затормозив...і на другий день знову поліз...років з 6 лазив на висоті 48м на пож лєсніці з арматури...стоїш - красота! бачиш хрєн знає куда ...а потім одного разу зявився страх...да я заставляв себе і ходив по тій лєсніці...да мабудь ніхто і не здогадувався що в мене зявився страх...але і по сьогоднішній день маю страх висоти...ходжу, лажу по дахам, заглядую з балконів 7-9 поверхів...піднімаюсь на 22м автовишці: , але страх нікуди не дівся...десь з 2000р страх висоти переборюю кожного разу
Біля батьківського будинку є жд міст.В дитинстві ми змагались хто з вищої точки пригне.Я рекорд поставив,але в хребті шось хруснуло.6-7 клас,не міг бігати, пригати,думав що стану інвалідом,але розбився на мотику.Після дпт,ребра не так зрослись, але хребет направився. А от тепер при великих фізичних нагрузках,знову відчуваю те місце . Цука,найбільше добиває,коли бус на ями попадає.
Приветствую, высоту вы не боитесь, Вы ее начали Уважать)))). Я 30 лет занимаюсь альпинизмом, а на стремянке может голова закружится. Поверьте если у Вас есть силы побороть страх высоты , то значит есть Увадение к ней . Боятся не надо, а вот опасаться следует.
Я так раньше вопов боялся. Поломал и убил страх в себе. Фундаментальньій страх смерти взял и поломал. А тут факен банка с пигулками, и такое позорище ((
Да все просто. Производители добавляют дерьмо в продукт, для роста продаж. Матерьіе сомилье єто вьіпасают и говорят айай. Такая тема ))
та ні..то таки страх...викид адреналіну, тремтіння кінцівок...самий настоящий страх ...це відчуття ні з чим не зрівняєш...просто в одних страх доходить до зацепеніння а я ще в стані його перебороти...раніше я теж поважав висоту - ніколи не робив дурниць, завжди все зважував... на висоті 20 і більше метрів було відчуття остраху але воно не доставляло дискомфорту...я виріс в квартирі на 4му поверсі а потім жив на 7му поверсі...без вагань міг перехилятись через балкон на 4 і заглядувати з 7го..зараз з острахом заходжу на балкон 7го я так і не зрозумів що стало причиною страху...просто одного разу посеред пож лєсніци на 40 м мене охопив дикий страх і я насилу заставив себе піднятись ще декілька метрів верх на дах а потім спуститись вниз...
Добрый вечер парни... Нашёл у себя пару фоток и книгу с моими фотками танков которые я нашёл и описал...
Расскажу мою историю с высотой. В Армении.Поехали мы посмотреть резиденцию их Каталикоса в Эчмиадзин. Она расположена в горах. С товарищем подошли к краю скалы.Высота писец. Речка внизу как нитка.Он говорит давай сфоткаемся.Давай. В общем он спускается по этой отвесной скале (там были небольшие выступы для рук и ног. метра на 1,5 от края и я фотографирую его на этой отвесной скале сверху. Вид конечно класный. Он вылез.Теперь я. Спустился тоже.Он сверху сфоткал. Вылазить.Я глянул вниз и вцепился в эту скалу. Немогу руки оторвать от нее, ни ногу поднять. Писец. Говорю ему немогу и крепко держусь.Он лег и протянул руку.Давай. Я переборол себя ,сделал один перехват (поднялся немного,а потом уже схватился за его руку. Фух. Вот такая история. ПС. Пленка засветилась при проявлении и фото не получились.
Вы наверно видели по тв того парня который делает соло без ничего по отвесным скалам, там только вперёд, а глаза такие огромные, детская улыбка...
Про высоту рассказал,теперь про Вопы. Притащили мне металлисты снаряд (я тогда про Райберт не слышал) конец 90-х. Гдето 105-122 мм. Прошел канал ствола и когда входил в грунт,слегка изогул взрыватель.Сохран очень бодрый был.( сейчас бы дал ему ума). В общем лежит он у меня (саперов впадлу вызывать) и тут в гости ко мне приходит кум.Назюзюкались мы добряче. Я ему показал снаряд,говорю-если уже не взорвался,то уже не взорвется.Дарю. Он забрал его.Пошли мы с ним по улице,провожал его.Город.Многоэтажки.Он говорит,все равно я что то очкую,а вдруг взорвется.На что я отвечаю,не ссы,не взорвется.Беру у него из сумки снаряд и бросаю его на асфальт,он аж зазвенел и покатился.Я говорю видишь,не взорвется,забирай.Все мы с ним расстались. Я думал сдыхался от снаряда.Не.На следующий день кум стоял под домом, вместе со снарядом,забирай назад.Пришлось топить снаряд,не кума.
2 года назад впервые вступил на ледник на Монблане, я шел и с меня ручьями лил пот и .Температура -8. Льда боюсь высоту опасаюсь но все равно Прусь в горы))) извините фото почему то вверх ногами только грузится