Родители отправили младшего брата, учиться в музыкальную школу.Он брынчал дома,на домре. Им нравилось,особенно отцу,а меня . Вот такой я музыкальный критик.
Бодрый вечер . Коллега на этом фото в зрелом возрасте с аккордеоном вид не хуже , чем в молодости с СКС. А шляпа просто роскошна.У меня абсолютный глух , игра виртуозна.
...неее,не так...мiсяць на небi,зiроньки сяють,тихо по ставу човен пливе(ваша тема)...в човнi дiвчина ,пiсню спiвае,а козак чуе,серденько мре...как то так
Мне сейчас повезло,никого в округе обучающегося.А раньше сильно жалел о недоступности кураре.Не понимаю,почему жто ищдевательство нельзя начинать и заканчивать в школе,где консервы делают.Ведь из секции стрельбы домой задания не берут,к сожалению.
так то не я ...то гарна гра на акордіоні ... я в 8 класі перерізав вказівного пальця на лівій руці...грали на ставку в квача...мій коньок був ниряти...нирнув і руками зачіплявся між плитами....потім вспливав...одного разу палець з щілини не вийшов...повітря закінчилось а палець не виходить...протягнув вздовж плит - вийшов...всплив....а палець і перерізаний по суставу....затис палець в кулак і до берега...пливу а кров між пальцями цвіркає...добре що сільська лікарня була поруч з ставком - так в плавках босоніж і побіг...наклали жгут і сказали в район....а була неділя, черговий лікар на футболі...привезли - пришив /зашив пальця а сухожилля сказав як заживе робити операцію...так операцію ніхто і не робив - тільки багато років пів пальця (остання фаланга) не згинається і не відчував...з роками чутливість чуть вернулась...а поначалу і смажив його (хватав сковородку) до пузирів і приморожував...в армію брали на комісії не сказав що на лівій руці вказівний палець не робочий....в кулак навчився іншими пальцями його підгинати...лише інколи коли щось несу попадаю на нерв на місці розрізу і він непідконтрольно розгинається
мой вариант был написан до того,как вырыли море...поэтому-ставки... Но...самый мой любимый шлягер под водовку какой?...правильно:Ой чий кiнь стоiть,що сива гривонька...если шо... а вы как думали?знай наших У нас в КривБассе все такие...
Керхер может мыть с ведра,без подключения к трубе,только,по моему его ( ведро с водой)нужно поставить выше агрегата( был давно у меня керхер,я им так в гараже что то мыл нужное)
Не....в пластиковой бочке вставил в нижней точке крантик...два ведра воды давит столбиком,достаточным для того,что бы и бочка и агрегат стояли на одном уровне П.С.Верхним всасом из ведра не захотела сосать,сссцуккко!