ага...я ось сиджу руку тримаю як школьнік рвущійся відповідати до дошки ....шо хірурх казав трохи поносити догори . що коли опускаю вниз болить ну його нах
1 стара металева гривня підходить до тих кошиків куди пхають 1 або 2 евро Забирайте на касах поки трапляються
Блукав полями по старим норам лисиці... Геть все перепахали, слідів мало.... Але! Рідна Україна підняла настрій. Трошки позитива вам у тему
У наас 5.10 крон.подходит 50 коп украинских.как я уже ненавижу наших заробитчан,которые паркуются на дальнем краю( чтобы не привлекать внимание к полному автобусу людей стриженных в робе) ,берут возик за 50 коп и назад не возвращают.а возики тут большие,металлические- магазмн то оптовый
Надрукуйте об'яву українською : Не будь кацапською сволотою, поверни возика на місце! Буде реклама як тому готелю, куди їх не пускають.
Привіт старим та не дуже пердунам Зранку трішки активності та порохової гарі, а зара багато сексуальної активності А потім собакірена на вулицю, соточка та холодне пиво
Дякую - красиво було у тирі, а тепер тре 3,14дарасити оте залізо, а з понеділка переглянути усю завартість шафи та ще раз почистити.
Для ленивых,покупаем две по пять литров вд40,оно есть в такой таре,тазик,замачиваем,потом протираем.Усе,я на охоте если удалось пару раз бахнуть,перед отьездом пшикаю,потом дома намного быстрее и легче это все почистить уже штатными примочками.