сказав охороні : щоб передали енергетику що ще хтось влізе а його посадять... я так розумію там молода каманда рулить...фахівці єдрьона мать...
дожили,иноземці на україномовном сайті заперечують на рідний мові спілкуваться а еще кто-то хвастался,что язык выучил
Влад, вот скажи пожалуйста. Номера телефонов (вызов автовышки?) как правильно читать, слева на право или справа на лево?
Це називається професійне скривлення - в мене така сама гісторія, але я дерева оцінюю - впаде чи не впаде
Я бачу, що кулєга не дивився фільм "Республіка ШКІД" - там була відповідь на ваше питання:"Типичний блондинистий єврей!"
це ж шо виходить? читаєш з права на ліво і цифри зліва на право? а ти думав ми тільки некошерний облік води замітимо?
Я обязан знать и знаю термины и названия всякого в автомобиле на английском,немецком,французском,итальянском языках,в последнем не все,потому иногда лезу в гугл за переводом,иначе нафиг я нужен,прилепить кольца или поршень не тем боком,перевернуть диск сцепления,спутать вкладыши местами и еще много чего.А еще прикол в немецких автомобилях,они подписывают по своему распредвалы и все что к ним,аббревиатура противоположна английской.И кто потом дурак? К этому электрику не надо больше ездить,он лентяй и рагуль.
та понятно що на тій СТО поставив хрест... но на той момент мені потрібний був більше підйомник ніж електрик...а в тому місті СТО біля автобазару (запчастини) я памятаю ще з 90х...не думав що там такі специ ... по молодості я без ями знімав КПП Москвича: мав 2і залізничних шпали (підгон тестя) з розпорками на ширину колії машини...заїзджав на них як на естакаду і лежа на спині знімав КПП, клав на груди, опускав вбік...сьогодня я вже на такі подвиги як зняти захист двигуна і підкрилок без підйомника або ями не здатний
Я еще шото могу и изредка приходится,но в основном подьемник,трансмиссионная стойка,профи домкрат,пневматика и т.д.Стараюсь выворачиваться,как сказал мне правильный доктор,если суставы полностью не работают,во всю амплитуду,организьм начинает их ограничивать.