Как так? позавчерась тетушка из Неаполя приехала в Изяслав... ну 2 недельки самоизоляция, плюс две побудет и назад. Кстати говорила , что на словенской и венгерских границах все без масок, особенно погранцы и таможеники...
в процессе. не варенье единое жрет человек:сгущенка,шоколад,консервированные ананасы,вафельки,нутелла...на худой конец(мед закончился)
останнім часом ловлю себе на тому що скрізь першим ділом замічаю моменти що стосуються роботи.. заходжу в магазин і звертаю увагу на світильники, на системи підвісів їх, на торгове обладнання (регали/бонети/вітрини), на їх температурні режими, на виробниче обладнання (печі, плити, мясорубки, акваріуми)..нє щоб розглядати товар - так я як шпійон розглядаю обладнання і конкурентів і колег по корпорації (Сільпо, Фора)... вчора був в Епіцентрі...виходжу на відкриту площадку а там ТП (трансформаторна підстанція) з "сухими" трансформаторами (безмасляні) ...двері відкриті навстіж ..розумію що жара..розумію що вони перегріваються без охолодження (ми собі в трансформаторні камери з масляними трансформаторами поставили кондиціонери і охолоджуємо) , але ж все відкрито!!! а там ввод 10 кВ!!!...відкриті воронки 10 кВ, відкриті шини 0,4 кВ ...відкриті двері перегороджені вірьовочкою з табличкою і все! ..а якщо хтось з покупців не дай боже зайде в камеру і наблизиться до відкритих шин? а якщо якась дитина забіжить??? так і тут...фото мясця в казану а мені спочатку в око впав некошерний облік...мо в мене вже параноя по роботі?