Пока что Украина закрыта ( я в этом году и не планировал ) . У меня подруга из Львова ( просто друг ) живёт в Алкале , где я раньше жил , хотела домой слетать , а самолёты туда не летают ... Бусы ездят , но там шось заставляют две недели дома сидеть ... Короче у ей отпуск , и решила она приехать к нам ... Вчера ездил ей кровать покупать ... Отакоеот . В полдень мне на корабль...
По селу ездят патрульки, проверяют самоизоляцию прибывших. Да и самые классные вина народ уже разгреб. (
от гади! в нас на заводі в 90х початок 2000х було "чергування на дому" : чергові мали сидіти безвилазно вдома (мобілок тоді ще не було і стаціонарні не у всіх були) і вразі потреби їх з дому забирав і звозив черговий автобус "Шарап" (прозвали по мотивам Мєсто встрєчі ізмєніть нєльзя): так от всім "черговим на дому" закривалось 50% якщо на роботу не визвали або закривався день якщо визвали...а визивали на час від пів дня до цілого дня. "чергування на дому" дуже подобалось всім а особливо хто в приватному секторі: займаєшся по дому і заробляєш гроші - "чергуєш" Привіт гвардія!
а що газові пальники вже в діфісіті? пальник з балоном буде дешевше ніж 1 раз постригтись, а ним можна ого-го скільки разів скористатись
Самому неудобно, а жене такие вещи не доверяю))) Да и шмаленая шерсть - соседей дразнить. Подумают, шо кабанчика "залоскотав"...
Солдптская каша из топора , ну а цивильный плов из холодного оружия всех мастей. Наверное и зачёт и отлично экстерном
накінець я дозрів розказати як заплатив 250 грн автоелектрику за роботу що зробив більшу половину сам... Вступ: тиждень тому перестав вмикатись кондиціонер...машині 8 років і до кондєя за ці роки ніхто не лазив: робить той робить...в зимовий період вмикав раз в 2-3 тижні прогнати масло, змастити сальники і все... під'їхав до Віанор з заправкою кондиціонерів...вийшов хлопчина, сказав зараз глянемо, підключив станцію, викачав весь фреон...показало 500грм при нормі 670гр ...74.6%...сказав що треба до автоелектрика: при вмикання кнопки А/С засвічувався світлодіод, вмикався вентилятор радіатора...і тишина - електромуфта не вмикалась...світлодіод і вентилятор говорить про те що система дає сигнал на запуск а електромуфта не вмикається...значить 3 варіанти: - не вмикається реле компресора - обрив проводки - накрилась електромуфта... закачали назад фреон...за діагностику не взяли НІЧОГО... реле відкинув сам - релюшку перевірив - все гут...залишились 2 крайніх пункта...але щоб їх перевірити треба яма або підйомник щоб долізти і познімати захист (підкрилок і пластиковий захист двигуна)..заїхав до автоелектрика і попросив перевірити 2 пункти... - Запобіжник він відкинув (схема відпрацьовувала)... - зняв кришку блока реле..і засада...реле підписані корейською і англіцкою (машина чистий кореєць...Україна не вмішувалась)...ні тою ні тою автоелектрик не володіє...сфотав кришку...поліз в інтернет...я показав йому реле з написом А/С і запевним що то таки кондиціонер... - реле він не перевіряв а повірив мені на слові що воно справне - підняв машину, розібрав захист, зняв фішку з компресора і замість компресора підключив лампочку ...і тиша...хух...знач проводка - прозвонив 2 провода на фішці...і опа..."+" з реле таки не приходить на фішку... - поліз до фішки..і опа - 1 провід залишився в руці...відгнив відпав посередині провода... - зробив вставку десь 15см щоб провід мав свободу і не ломався від вібрації...скрутки зробив нормальні..це він точно знав і вмів... - включив кондиціонер і вуаля - все гут!... зібрав захист, взяв з мене 250 грн і я счасливий поїхав до дому... сиджу і думаю: що за автоелектрики пішли що не знають англіцку?...добре хоч скрутки вміє робити і жгут мотати... я фактично заплатив 250 грн за підйомник, розборку і зборку захисту, вставку 15см провода і 2 скрутки ...вставка одна бо 2 провода йшли з різних частин жгута: "+" від блока реле і "маса" з іншого боку...вставка дала свободу проводці - більше ломатись не повинно...
облік води зовсім не кошернеий..ні тобі хвільтрика до лічильника...ні тобі зворотнього клапана після лічильника: куди тільки дивиться єврейводоканал
Хоч я й не електрик , але ж перш за все , вивчив у 95 році кольори по англицькі , бо тоді усі сигналки , тобто інструції були англійскою ... а вивчав хранзузську ... потім вже сам цікавився шо , де та як - бо трапляются ну дууууже різноманітні випадки
так автоелектрику сьогодні без знання англійської взагалі нічого робити в іномарках... сказати що я офігів коли він сказав що не знає англійської - це взагалі нічого не сказати...що що а назви реле , назви модулів (кондиціонер, протитуманки, вікна...вся хрень що в блоці реле і запобіжників) на англійській він має знати на зубок...но видно бувають варіанти ПС: незнання корейської я йому простив
Я , как бы , многое .... уже , почти , конкретно пытаюсь понять в кошёрности продуктов ... но можно поподробнее - чем отличается обычная соль от вкусной .