на рахунок ключів: роках так в 90х дістало мене дивитись як бабця ходить і вічно никає ключі: від хати в кухні, від кухні в коморі, від комори в бані, від бані в льоху (погреб)...зніс я всі замки (і навісні і врізні) розібрав всі механізми і переробив механізми на 1 ключ...1 ключ баба сховала в заначку а один почепіла собі на шнурочок на шию і ходила і відкривала ним всі замки...радості не було меж...враховуючи те що в бабці і красти то не було чого і в селі завжди було спокійно на цей рахунок - зниження "секретності" хлюпеньких замків було допустиме в порівнянні з зручностями 1го ключа
було мені 1 раз...90і...поїхав на полювання...і прокохав ключі від авто...рюкзак з чохлом в авто...я з берданкою в руках підперезаний патронташем в полі...бити вікно не захотів...щастя що був від дому в пару км...розрядився, лушню на плече стволом вниз і шльопаю до дому по 2й комплект ключів...коли до дому залишилось метрів 20-25 з за угла виходять 2 беркута і участковий...беркута: стоять! це шо за карабах???...ну думаю - приплив...з пів години уламував щоб відпустили...макументи на лушню показав, мисливське/відстрілку показав, що не заряджене показав, права/техпаспорт показав...як пролюбив ключі від авто розказав...кажу йдемо ось в цей дім - поставлю в сейф лушню, пройдемо пару км в полі заберемо авто з чохлом і все буде нормуль...ніфіга: ти з незачехленою зброєю ходиш по мікрорайону!!!-будемо ізимать ..кажу: а де мені її нах діти??? чохол в авто!, авто в полі, ключі в жіночому половому органі! що мені робити???...потім участковий крутив в руках макумент на зброю, крутив...а тоді: а такий-то не твій батько? ..кажу мій ...виявилось вони добре знайомі ...тільки тоді і відпустили
Намутил... Был вчера у одного старика в деревне... На мой вопрос ответил - Эхо войны! А где сам агрегат? Говорит не помнит все же 92 года дедульке...
Когда двоечник слышал подсказку - ему так и слышалось ... ЗЫ . Недавно, был неожиданно удивлён, что среди моего окружения есть люди путающие Канары с Карибами ...
так отож ... на этих двух сайтах( шо я указал и Игорь 21) сейчас должон быть армагедец на Каховском водохранилище и по окрестностям ... , я , в принципе , в биноклю спокойно побережье от Никополя вижу ... а Энергодар - невооружённым глазом ... но шо то нигде и подобия заливного шандеца не наблюдается ... Вот поэтому и пишу , что с нашей взбаломошной погодой - делать прогнозы - неблагодарное дело ... уже таки 15:30 ... а по ихним прогнозам нас уже должно смыть в Каховку на покататься ...на серфинге ... .
Таак ... неправильный ответ ... и вы удаляетесь в угол ... ммм... неоценщиков пятниц ... ... Тут вообще , колоссальная недореклама пятниц и засилие понедельников ... ... надо в корне менять ситуацию ... или будете оштрафованы на бутылку хорошего виски , которую будет необходимо в одно лицо приговорить ... и предоставить доказательства ... в виде последствий ... а то что они будут - я не сомневаюсь ... Ооо ... шось громыхнуло ужой ... і вітерець чималий займався ... а ну ка . ну ка ... може и будет армагедец ... ухх ни фига себе полилось ... оте то от капельки сплошным потоком да с ветром ... ... хорошенько так наливает Запорожье - встречаем катаклизьм ... ну и Никополь , мабуть , уже встретил .
Фсё ... армагедец кончился ... вялый .. аж никакой мелкий дождик ... ото и всё , что осталось от ... ваши варианты - ...