Клубнику я перепахал в компост. Ибо виноград превьіше всего. Черешеньки два дерева как сниму урожай, на следующей неделе, пилю на дрова. Попали аккурат между рядов, иначе раскорчевал бьі давно.
А ещё помню поймали азерботу возле фотоателье, на территории гарнизона ( в дивизии стояла рота стройбата ) А они как раз забирали готовые фотографии - в тельниках , беретах и кителях с аксельбантами ... Очень они не любили с нами встречаться...
Участок близко к речушки, грунт песчаный , сыро постоянно ,вишни часто не очень, рассказывает была вишня красавица ,но не плодоносила.Жалько вишни черешни, но коли виноградарство в приоритете, тогда и шашлык на вишнёвых дровах неплохо выйдет
В нас з азерами була велика бійка, котру ми виграли. Потім я пішов розбиратися з їхнім шефом та запропонував йому розрулити ситуацію один на один, але воно засцяло - більше наших не чіпали. А отого азера з нашого дивізіону, котрий напустив своїх абреків на мого друга i#aли до кінця служби!
вчера гулял после подработки вдоль Влтавы,нашел ничейную черешню,ну и полакомился.чехи пробегающие мимо дерева(вдоль реки везде вело и беговые дорожки) с удивлением на меня смотрели(как мы на панду,поедающую эвкалиптовые листья),наверно у них по деревьям не лазят,моветон.ну а мы люди не гордые... и не ленивые
не мой ,конечно,идеал женской красоты,но чтобы ценить прекрасное нужно иногда иметь для сравнения подобное
Земля польска дуже багата (як і українська) на таланти - вчора був у клюбі - дивлюсь мої приятелі розібрали Глока, крутять на усі сторони, в усі дірки заглядають та поглядають на гільзу Питаю: що сталося? - відповідають, що не перезараджає та гільзу дує. От же загадка для усіх присутніх - що се стало?
Не шарю в глоках вааще. Но говорят, что часто в них лопается рама, емнип. Хз где там она. Знаю, где в лисапете. Пс. Боеприпас походу иного калибру.
У нас ПГ з мембранкам переговорними модні були,то часом мембрани діставали,а коли температура піднімається,клапана на заправщиках починають дихати,стравлюють тиск.і ще коли заправочний штуцер до ракети підєднюєш,теж може ,, дихнути,,меланжом,одного комісували,отьок легенів дістав по дурості. Блін,у нас все зелене. В одній батареї тягач бочку з ак-27 перевернув,від кислоти туман стояв,як дим,що там потім виросло,х.з. Теж хоч глянути! Варвар,вино з вишняком,цеж можна свій бренд запатентувати!
Так вишню я не корчую, только две черешни. И потом, есть сорта винограда, со вкусом вишни. Можно из них делать вино. Вишневьій журавчик например.
У меня на участке растут черешен - 4, вишен - 2 породистых, чудо вишен (гибрид вишня х черешня) - 2. И еще на винограднике тоже было их, но беспонтовых. Вот они и идут под нож. )) Вишни остались только вдоль забора, все что было на винограднике - выкорчевал. ))
Вчера закосил работу с алкогольно-развлекательной программой , а сегодня поеду доделаю ... Всем дню Надеюсь , что Святая Троица меня не накажет
Чем больше я общаюсь с виноградарями, тем больше хочется убирать сад, и добавлять лозы. Фундуки и яблони то святое. Но накой мне столько вишен и черешен - хз, раньше, дети любили, а теперь шпаки и вишневая муха. ))
...у нас такого не траплЯлося, але кілька разів "тєлєгу с издєлієм" перевертали, ... ...бо кожну ніч один носій по черзі відправлявся ув "арсенал" на ТО. Поверталися вранці з іншою, вже "готовою". Мандрували якимись манівцями, лісами (перевертали тєлєгу як правило при повороті з манівця на асфальт) ... ...роту піднімАли (оцеплєніе, кран, кунги, пуйня-муйня - все чп мало бути ліквідоване до сходу сонця)... ..."по шапці" отримували вечором на розвОді (водила, старший машини, інженер з РВ, нач.парку, старший маш.супроводу, зам-по-тех, і т.д. аж до днювального по парку...
Блукаю оце полями, шпаківні цілі. Бузина, липа , акація цвіте рясно. Пшениці повно Пригледів гарні місце на деревах для лобазів. Гарного усім сонячного дня. З святом!